Fructal Natura suha sliva – 100 % sok brez dodanega sladkorja

Uredništvo, 05. november 2012.
sliva

Zdravilne lastnosti suhe slive smo združili s svežimi slivami in brez dodanega sladkorja dobili okusen 100 % sok, ki pomaga uravnavati prebavo in se ga kot naravnega odvajala telo ne privadi.

Slive slovijo po svoji učinkovitosti pri mnogih zdravstvenih težavah. Pomagajo pri zaprtju, napihnjenosti, skrbijo za dobro prebavo, poleg tega pa so tudi izjemno odvajalo. Sicer pa so koristne za tiste, ki imajo težave z ledvicami, jetri, revmo ali protinom.

Prav gotovo ste slive že jedli – tako sveže kot suhe. Pa ste kdaj pomislili, da bi pili sok iz sliv, svežih in suhih? V Fructalu smo pripravili prav tak sok in prepričani smo, da vam bo teknil.
Pogoste ali dlje trajajoče težave z odvajanjem lahko vodijo do resnejših zdravstvenih težav. Suhe slive vsebujejo pektinske snovi, ki mehčajo blato in olajšajo izločanje.

Zdravilne lastnosti suhe slive smo združili s svežimi slivami in brez dodanega sladkorja dobili okusen 100 % sok, ki pomaga uravnavati prebavo in se ga kot naravnega odvajala telo ne privadi. Priporočen dnevni odmerek je od 15 do 400 ml, najbolje zjutraj na tešče. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

sliva

• pomaga uravnavati prebavo

• je naravno odvajalo,
zato se ga telo ne privadi

Kljub raznolikim zdravilnim lastnostim so sokovi Fructal Natura lahko le del vaše skrbi za zdravje in dobro počutje, zato poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Za ozaveščene potrošnike

Sadni, zelenjavni in sadno-zelenjavni sokovi Fructal Natura so popolnoma naravni sokovi. Imajo 100-odstotni sadni, zelenjavni oziroma zelenjavno-sadni delež in ne vsebujejo nikakršnih dodatkov.
Nimajo dodanega sladkorja, vsebujejo pa sladkorje, ki so naravno prisotni v zelenjavi in sadju. Namenjeni so zdravstveno ozaveščenim potrošnikom, ki se zavedajo pomena zdrave prehrane, vegetarijancem ter ljudem z zdravstvenimi težavami.

Več informacij na spletni strani: http://fructal-natura.si

fructal sokovi

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 18:56
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close