Fructal Natura korenček – 100 % sok brez dodanega sladkorja

Uredništvo, 17. oktober 2012.
korenček

Zdravilne lastnosti korenčka smo združili z jabolki in pomarančami ter brez dodanega sladkorja dobili okusen 100 % sok, ki varuje vid, ščiti kožo in zavira procese staranja.

Iz čisto vsakdanje zelenjave, kot je korenček, lahko telesu vrnemo obilje vitaminov in mineralov. Poleg natrija, kalija, kalcija, magnezija, železa, fosforja, žvepla in silicija, korenček vsebuje tudi selen, ki je za imunski sistem najpomembnejši mikroelement – skupaj z vitaminom A pomagata graditi boljši imunski sistem.

Na prvi pogled se sicer zdi, da sadje in zelenjava ne gresta skupaj. Vendar to ni res. Poskusite Fructalov zelenjavno-sadni sok iz programa Natura. Če boste zaprli oči, boste jasno začutili svežino korenčka, sočnost jabolka in čutnost pomaranče.

Beta karoten, prisoten v korenčku, se v telesu pretvori v vitamin A, bistven za delovanje oči. Enako pomemben je tudi za kožo. Ščiti jo pred prostimi radikali in s tem ohranja njeno elastičnost, hkrati pa jo z vlivom na proizvodnjo pigmenta varuje pred škodljivimi učinki sonca. 

korenček

 


• varuje vid

• ščiti kožo

 

Zdravilne lastnosti korenčka smo združili z jabolki in pomarančami ter brez dodanega sladkorja dobili okusen 100 % sok, ki varuje vid, ščiti kožo in zavira procese staranja.

Za doseganje blagodejnih učinkov priporočamo, da dnevno popijete 100-400 ml soka, ob tem pa poskrbite tudi za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Pomagajo pri okrevanju

Sokovi Fructal Natura so polni vitaminov in antioksidantov, ki upočasnjujejo staranje in zavirajo nastanek različnih bolezni. Vsebujejo različne minerale, železo, kalij in fosfor, ki so nepogrešljivi za delovanje organizma, vlaknine v njih pa uravnavajo prebavo.
Sokovi Fructal Natura so odlično pomagalo pri okrevanju, so nepogrešljivi pri dietah in so izvrstni za pitje vsak dan, saj dajejo energijo in skrbijo za dobro počutje.

Več informacij na spletni strani: http://fructal-natura.si

Fructal-natura

Oglasno sporočilo 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,354
16.05.2021. u 03:49
283,832
15.05.2021. u 20:58
110,376
16.05.2021. u 00:57
Preberi več