Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

primerjaj cene hrane, prosim za nasvet?

Default avatar

resnikupec

Potrebujem riž, ribe, zelenjavo. Zanima pa me če mi lahko kdo pomaga. Kupujem riž http://www.najcena.si/product/220142/gr ... ti-riz-2kg

Teža paketka je 2 kg in cena na kg je 0.8 €/kg lahko bi dala namesto riža testenine in najcenejše testenine

sem našla tu http://www.najcena.si/product/236529/de ... pageti-5kg 5 kg cena na Kg:

0.65 €/kg, ribe katere kupujem so brez kosti , so očiščene https://www.hofer.si/sl/sortiment/ribe- ... ga-polaka/

100 g za 4, 49 evrov, za zelenjavo pa mi pride okoli 1, 50 in jo kupim v EuroSpinu, ker je tam seveda najcenejše.POTREBOVALA PA BI POMOČ? KJE BI LAHKO DOBILA RIŽ/TESTENINE V VEČJIH KOLIČINAH , DA PRIDE PRIBLIŽNO CENA NA 1 KG ENAKO ALI PA ŠE MANJ LAHKO ZA RIŽ ALI ZA TESTENINE? ENAKO ZA RIBE , NI POMEMBNO KATERE RIBE, POMEMBNO PA JE, DA SO OČIŠČENE BREZ KOSTI. KJE BI LAHKO DOBILA V VEČJIH KOLIČINAH ZA MANJŠO CENO ALI ENAKO NA KG.TAKO TUDI ZA ZELENJAVO.

Sem pa iz okolice Nove Gorice , v Novi Gorici imamo Euro Spin, Hofer, Merkator, Spar. Primerjala sem cene na spletu ampak vseh cen ni. Kje bi lahko primerjala vse cene? Hvala za pomoč.
Default avatar

nakupnik

Bolje pozno kot nikoli.
Pri takšnem ali podobnem iskanju vam bo v pomoč aplikacija za android mobilne naprave Nakupnik.
Z odčitanjem črtne kode izdelka uporabnik pridobi pregled nad trenutno ponudbo za iskan izdelek pri posameznih trgovcih. Uporabnik tako pridobi podatke o samem izdelku in ceni izdelki in ceni izdelka na količino. Aplikacija tudi prikaže podatke za t.i. enakovredne izdelke. Gre za enak izdelek oz. dobrino, če je ta na voljo v drugi embalaži ali količini. Uporabniku je tako prihranjeno preračunavanje cen in omogočena objektivna primerjava. Z aplikacijo je mogoče pri vsakodnevnih nakupih prihraniti 10-20%. Pri nekaterih izdelkih pa so te razlike tudi veliko večje
Default avatar

karkoli odg

Od tvojega posta je 3 leta. Cene, tudi povpraševanje, ponudba so se od takrat že spremenile.