Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

primerjaj cene hrane, prosim za nasvet?

Odgovori Nova tema
Default avatar resnikupec 31 Okt 2014 14:52

Potrebujem riž, ribe, zelenjavo. Zanima pa me če mi lahko kdo pomaga. Kupujem riž http://www.najcena.si/product/220142/gr ... ti-riz-2kg

Teža paketka je 2 kg in cena na kg je 0.8 €/kg lahko bi dala namesto riža testenine in najcenejše testenine

sem našla tu http://www.najcena.si/product/236529/de ... pageti-5kg 5 kg cena na Kg:

0.65 €/kg, ribe katere kupujem so brez kosti , so očiščene https://www.hofer.si/sl/sortiment/ribe- ... ga-polaka/

100 g za 4, 49 evrov, za zelenjavo pa mi pride okoli 1, 50 in jo kupim v EuroSpinu, ker je tam seveda najcenejše.POTREBOVALA PA BI POMOČ? KJE BI LAHKO DOBILA RIŽ/TESTENINE V VEČJIH KOLIČINAH , DA PRIDE PRIBLIŽNO CENA NA 1 KG ENAKO ALI PA ŠE MANJ LAHKO ZA RIŽ ALI ZA TESTENINE? ENAKO ZA RIBE , NI POMEMBNO KATERE RIBE, POMEMBNO PA JE, DA SO OČIŠČENE BREZ KOSTI. KJE BI LAHKO DOBILA V VEČJIH KOLIČINAH ZA MANJŠO CENO ALI ENAKO NA KG.TAKO TUDI ZA ZELENJAVO.

Sem pa iz okolice Nove Gorice , v Novi Gorici imamo Euro Spin, Hofer, Merkator, Spar. Primerjala sem cene na spletu ampak vseh cen ni. Kje bi lahko primerjala vse cene? Hvala za pomoč.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar nakupnik 8 Maj 2017 20:57

Bolje pozno kot nikoli.
Pri takšnem ali podobnem iskanju vam bo v pomoč aplikacija za android mobilne naprave Nakupnik.
Z odčitanjem črtne kode izdelka uporabnik pridobi pregled nad trenutno ponudbo za iskan izdelek pri posameznih trgovcih. Uporabnik tako pridobi podatke o samem izdelku in ceni izdelki in ceni izdelka na količino. Aplikacija tudi prikaže podatke za t.i. enakovredne izdelke. Gre za enak izdelek oz. dobrino, če je ta na voljo v drugi embalaži ali količini. Uporabniku je tako prihranjeno preračunavanje cen in omogočena objektivna primerjava. Z aplikacijo je mogoče pri vsakodnevnih nakupih prihraniti 10-20%. Pri nekaterih izdelkih pa so te razlike tudi veliko večje

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar karkoli odg 9 Maj 2017 08:50

Od tvojega posta je 3 leta. Cene, tudi povpraševanje, ponudba so se od takrat že spremenile.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh