Starševski čvek

"Žive" sanje o tem, da me je prevaral

Default avatar
Proti jutru sem imela "žive" sanje o tem, da me je moj mož prevaral. Nisem ga dobila pri aktu, ampak sta mi o tem govorili dve osebi ženskega spola, s katerima se je to zgodilo, o tem, kaj je meni rekel, kam gre, v resnici pa...... in podobno.
Tisto, ko se zbudiš in ne veš, kaj je res in kaj so sanje.

Se je komu že to zgodilo in se je na koncu izkazalo, da je to res?
Default avatar
Imela sem zelo podobne sanje. Moj partnerja sem v sanjah zasačila z njegovo bivšo, padala ven, ko mi je ona vpričo njega govorila, da ima on samo njo rad, ga objemala. Jaz sem ga spraševala, jokala, prosila, on pa mi je odvrnil mrtvo hladno, daa je res....Mora, res, sem bila še cel dan znervirana in si dopovedovala, da so bile sanje.....Ne vem, kaj naj ti rečem...Prijateljica, ki je psihologinja mi je nekak tolmačila, da se podzavestno zelo bojim, da bi izgubila....Da bi se sanje uresničile, se do zdaj še ni izkazalo. Ne sekiraj se preveč, je pa beden filing, ja...
Default avatar
a vama je prišlo vmes? a vama je kdaj prišlo v sanjah, ko sta se v sanjah sexale z kakim hudim tipom??
Default avatar
igor13 je napisal/a:

Ne še nikoli.
Moj je dovolj hud tip, da vse to zrihtava PRED spanjem.
Default avatar
meni podobno je napisal/a:
Potem pa začni delati na sebi, če tudi te parnter zapusti, da ne boš doživela živčni zlom in da si tako prepričana v sebe, da kljub temu, da greš s partnerjem narazen lahko živiš srečno. Ko boš to dosegla boš tudi veliko bolj srečna in zadovoljna v vezi.
Default avatar
Ljudje nismo jasnovidci (čeprav se nekateri izdajajo zanje). Sanje so samo odraz tvojih strahov. Ki se včasih tudi uresničijo, ja, sploh če s svojim ljubosumjem in teženjem delaš štalo.