Starševski čvek

Zakaj se zmenki preko neta ne obnesejo

Default avatar
Odgovor je kratek in jedernat.

Ker se ljudje na internetu ne predstavljajo takšni, kot so v resnici.

Ali lažejo o sebi, nastopajo z lažnimi slikami ali pa uporabljajo samo tistih 5 slik od 1000ih kjer jim je slučajno uspelo izgledati dobro.

V živo (razen če je oseba prizanesljiva in neizbirčna) tako slej ko prej večinoma vse propade.

Tisti ki bi pa radi da se vam takšni zmenki obnesejo, pa si drznite nastopati s preostalimi 995 slikami, kjer izgledate tako kot izgledate 99% časa in pa bodite to kar v resnici ste :D
Default avatar
KDO PRAVI, DA SE NE OBNESE???
ČE SE TEBI NI OBNESLO, TOREJ SE NI NAM VSEM !!!????
Pa spoznala sva se brez vsakršne slike !!!
KER SVA NORMALNA ČLOVEKA !!!
In sva iskala notranjo lepoto človeka, pa sva jo našla, ne pa zunanje lepote, kot jo očitno
iščete tule ostali !!
Default avatar
Odgovor je lahko kvečjemu jedrnat, brez nepotrebnega e in mene je, ko sem hodila na te portale, precej bolj motil način pisanja kot pa fotografije..
Zmenki prek neta se ne obnesejo, kadar eni mislijo, da je človek točno tak kot na fotografiji. Itak, da ne bo nihče dal svoje najslabše fotke, ampak to še ne pomeni, da daje fotografijo na kateri ni tak kot je. Dejansko se vsak rad identificira z dobrimi fotografijami in meni, da na ostalih pač izgleda slabše. In ko boš to dojel, potem boš šel na zmenek in ne boš razočaran, ker oseba v tistem trenutku ne bo izgledala kot na objavljeni fotografiji. Če se bosta poklopila v drugih stvareh in bo preskočila iskrica, boš čez čas ugotovil, da je ta oseba dejansko tista s fotografijo in jo boš tudi v resnici videl tako lepo. Ker lepota izvira iz notranjosti in to ni samo floskula. Meni je moj najlepši na svetu, pa ga nobena agencija ne bi vzela za manekena.
Default avatar
jojprejoj je napisal/a:
Lepo napisano....samo še vedno pravim, tud brez vsakršne fotke se lahko dva ujameta (najdeta)
in midva sva se, pa sva skoraj soseda :))
Tako pač je, JAZ JO IMAM RAD, TAKŠNA KOT JE, ONA IMA MENE RADA TAKŠNEGA KOT SEM. !!
Default avatar
Kot sem rekel. Osebe, ki niso izbirčne in neprizanesljive, težav s tem nimajo. Sprejmejo karkoli pač pride na tisti zmenek. Tisti ki pa imajo načela pa najbrž pričakujejo to kar jim je bilo obljubljeno :D


Jaz nisem šel na noben tak zmenek. Samo razmišljam naglas :)
Default avatar
konfucij_kdopa je napisal/a:
Aha....iz nekje pa ti ta ideja, ali??
Ta s fotkami??
Očitno, ti katera že rekla : Daj pošlji mi fotko....jaz bi kar znorel...hehehehehe...:))

Pa oprosti, ker sem te prej narobe ocenil !!
Default avatar
Seveda se obnesejo, meni so se, deset let nazaj :)
________
Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.
Default avatar
seveda se obnesejo, še bolj verjetno, ker se videz da na stran. Če ti videz toliko pomeni, ti itak najkasneje po 10 letih zveza razpade, ker se pač videz spremeni in ni več tistega "kar ti je bilo obljubljeno".
Default avatar
Poznam par, ki sta se tako spoznala. Porocena sta ze dobrih 6 let.
Default avatar
Prijavila sem se na en portal za zmenke, za foro pred kratkim... Gor je ful enih čednih tipov, priznam :) Pa dala sem tud svojo sliko in v kratkem so me vsi ful poklikali, fotka je tako kar v redu, no :) Jaz sem sicer v vezi, tako da sem potem še isti dan zbrisala profil. Sam po pravici povedano, lahko da tipi tud v živo tako fajn zgledajo, ampak meni čist ene druge stvari padejo v oči, no ne v oči, ena energija... Neka, kar začutiš zelo redko pri določenih osebah. Videt jih pa moraš v živo. Lahko bi hodila pol leta vsak dan s petimi na zmenke, pa težko da bi našla tisto...

Pa tudi, recimo da nimam problemov v živo navezovat stikov sploh. Sam tisto, kar tipi vidijo na men, men ni všeč. Ostalo redke zanima in tisto ostalo pri meni, se meni zdi bolj pomembno. In je marsikaj za pokazat, pa tudi samozavest gradim na tem, ne na videzu.
Default avatar
A zmenki mimo neta se vsi obnesejo?
Default avatar
Sem probal. Lahko rečem samo to, da prepotentnost žensk nima meja. Samo en primer, se dobim z eno v kafiču, pride oblečena tako, da se ji bi smejal cel dan, pol pa še lapa, kot, da je najmanj miss sveta.
No tako samozavest si je pač nabila zarad tega, ker je vedela, da jo za mano še 10 tipov čaka za zmenek. Ok., pač ponudba na trgu, gre ženskam na roko in tukej ni kej dost za pomagat. Ženska, ki si res želi zveze, nima problema najti tipa po spletu.
Default avatar
jutro.
tipično slovenska faušija! KFO TO LAHKO TRDI, DA SE NE OBNESE. NAMA SE JE Z ŽENO.
je pa tako a ne. tisti ki govorijo, da se preko neta ljudje predstavljajo drugače kot so, da imaj druge fotke. itd. a v resnici v živo pa se ne predstavljajo drugače kot so? tudi brez fotk gre. kar se tiče, da pa velik ljudme ne rata tako najt partnerja, je kar preprosta razlaga. ker jim v živo tudi ne uspe. lahko pa naštejem neki prednosti spoznavanja preko neta.

1. lahko se pogovrajša če želiš, ali lahko odstopiš kadarkoli želiš, brze nekih pogledov.
2. lahko se dobiš, kadarkoli in kjerkoli tako ni potrebe po zaparavljanju denarja.
3. ne rabiš it v neke lokale in poslušat nabijanja neke glupe muzike in se nekomu dret na uho.
4. ni prisotnih nevoščlivcev, in raznih opazovalcev.
5. imaš mir in lahko greš, na kaki opravke vmes in sep ol spet zmeniš.
6. največja prednost, predvsem za ženske , ki skoz jočete kako smo moški plehki in gledamo telo, tu imate priliko SE MENIT!!!
7.lahko si menjaš telefonsko in se čuješ po gsm-u in ko mata cajt greta na net in se menita na nekem portalu pač, da ne gre gnar za gsm. ok zdaj ko das 19 eur. pa se lahko menis dokler te uha ne boli ali tibatrija crkne je drugo. vcasih pa tega ni bilo.
8. prijatli so mi tudi rekli to ne gre itd . ni blo 2 meseca je spoznal tako eno, pa še en kolega eno.
9. meni osebno je to full dobra stvar. sploh ni nobene negativne, lastnosti pri tem načinu.
to da ljsuje lazejo, to počenjo v živo tudi. to da se opisujejo lepše kot so, SAJ SE ŽENSKE TUDI MAŽETE kot neumne!! a to pa ni laganje? a to pa je kaj? olepšava samo, družbeno sprejeta. daj daj daj. tisti ki ste proti temu , ste pač družbeno komaptiblini v primeru da imate druzine ali partnerje. ampak družbrno bit komaptibilen , v našo družbo to je slabo. zel oslabo. če ti tuki v naši družbi gre lepo, imaš fino službico pridoblejno po vezah, pol si res papak. spranc in najverjetneje kamlu ločenec. zato pa je tolk unifomirancev tudi ločencev. tako da, ženske ki iščete dobrega moža in potencialnega ateka, močno odsvetujem unifomirance, prodajalce, kenlarje in še kere. velaj za oba spola. če ti mora atek dat sluzbico in plačat šolo, kupit avto in stanovanje pol pa ti še naj punoc njade pa ji otroke dela namesto tebe. al pa za mamico isto. edino kar dobi zenska pri takem tipu ki je v neki tak isluzbici je neka redna plača. to pa je tudi vse. no mejte se!!!
Default avatar
Glej, meni se je. Napisala sem oglas, se jasno predstavila, tudi svojo življenjsko vizijo, vrednote in koga ter kakšnega fanta iščem. Javilo se jih je preko 180, a razen 10 jih ni ustrezalo mojim kriterijem. Z njimi sem se dobila in razen en, ki je po zrelosti in krasnih vrednotah močno izstopal od drugih, niso ustrezali. In s tem sva začela hoditi malo v gledališče, se videvati vsake nekaj dni, pa na sprehode itd., predvsem pa sva se pogovarjala o vseh področjih, ki so knjučna za kasnejše srečno zakonsko življenje. Pol leta kasneje sva se že zatočila, tri mesece kasneje pa poročila. A to je zagotovo redkost, sva pa bila res oba zelo osebnostno zrela, pripravljena na odgovorno partnerstvo, oba s podiplomcem, službo, oba sva že nekaj let živela na svojem itd.
Default avatar
Kdo pa pravi, da se vsi zmenki, ki pa so dogovorjeni v živo, obnesejo?

Postajamo čedalje bolj neučakana populacija, vse bi radi takoj, vse bi radi vedeli v naprej....Nihče nebi nič reskiral ali vložil truda, da nekaj doseže ali najde........vse bi moralo biti na klik...Že na koncu prvega zmenka mora bit jasno, ali se bomo s tem človekom poročili ali ne....Kot da je čas za zmenke povsem odveč...Bedarija.
Ampak realno življenje se pa požvižga na to, kako neučakani smo......kako si želimo vse takoj......ampak funkcionira tako, kot je pred 10 000 leti. Čustva si vzamejo svoj čas, kemija med dvema je ali je pa ni. Vsak deseti zmenek potegne neko zvezo, devet je sfalenih.....
Default avatar
od 180 jih je 10 ustrezalo tvojim kriterijem??? mater si ti izbirčna ej. torej samo en je bil zrel in izstopal po vrednotah ( torej tvojih vrednotah). osebnostno zrela in pripravljena na odgovorno partnerstvo. to meni vse skupaj zveni kot pogodba in dobesedno partnerski odnos v smislu sluzbe. a podiplomc je zrelostno potrdilo? jao ej. sam da si našla moškega ej. tudi slepa kura zrno najde
Default avatar
Res se ne obnesejo. Na netu prevladujejo pretežno poročeni tipi. Bruh, bruh.
Tisti, ki niso poročeni pa tako obupno iščejo maternico za svojega otroka, da je očitno, da sploh ne iščejo ženske, ampak samo maternico za oploditev.
Default avatar
igla v senu je napisal/a:
To je pa dobro napisano.
Default avatar
res se ne obnesejo je napisal/a:Kaj pa ženske iščete na netu?
Default avatar
igor13 je napisal/a:
Zelo verjamem, da bi tebi ustrezalo, ko ženske ne bi imele popolnoma nobenih kriterijev.