Starševski čvek

Kako mi je pa ta punčka grda

Default avatar
Ena reklama se tukaj non stop odpira, kjre je ena blond punčka v napihljivem obroču v bazenu. Ta punčka mi je tako grdo in tak umeten smeh, da je groza. Kdo zbira te otroke za reklame, to je verjetno po vezah, moj otrok pa ne pride nikamor, ker nimam vez.
Default avatar
Mogoče ni grda v resnici je pa na sliki zelo nefotogenična. Moja punčka, ki je pa kot bonbonček pa nikoli ne pride zraven teh reklam.
Default avatar
v bazenu je napisal/a:
Tvoja punčka je kot bonbonček zate, vprašanje pa, kaj je za druge.
In še v vednost iz prve roke mame, katere sin je igral v kar nekaj reklamah: otroke za reklame se izbira na avdicijah, kjer pred kamero povedo nekaj o sebi (sramežljivi takoj odpadejo) in imajo tako ogromno bazo potencialnih "igralcev" in "modelov". Ko se pojavi potreba, pregledajo bazo in če je kateri primeren, ga kontaktirajo. Nekaterih pač nikoli, pa čeprav njihove mame mislijo, da so kot bonbončki...
Default avatar
v bazenu je napisal/a:
Veš zakaj tvoj bonbonček ne pride do reklam? Ker se samo tebi zdi bonbonček, v resnici je pa prava grdoba!!!
Default avatar
kity-ka je napisal/a:
Tudi NOBEN človek ni grd, so samo bolj simpatični in manj simpatični, če že moraš ocenjevati!!!
Default avatar
kity-ka je napisal/a:
Aja? A to potem nekateri postanejo z določeno starostjo?
Ker močno dvomim, da je kateri od teh na spodnjem linku bil kot otrok strašansko lep in srčkan:
https://www.google.si/search?q=ugly+peo ... CAYQ_AUoAQ

Nekateri ljudje so lepi, nekateri privlačni, nekateri povprečni, nekateri neprivlačni in nekateri grdi. Tako pač je. In otroci ravnotako.
Default avatar
ajejej je napisal/a:
Ni res! Čisto vsak, ki jo vidi pravi, da je prelepa in da bo ko zraste sigurno miss ali manekenka.
Default avatar
Joj, joj, joooj, kaj res nimate drugega dela, kot da stalno ocenjujete ljudi?
Default avatar
v bazenu je napisal/a:
In ti se družiš samo z lažnivimi in hinavskimi laskači? Ali so le pretirano vljudni?
Default avatar
Sve se z mamo glih zadnjič menile, da škoda, ker pri nas ni lepotnih tekmovanj za punčke, bi sigurno zmagala, ker je res lepa in talentirana. Pa ne govorim to zato, ker je moja ampak gledam objektivno. Sploh ko vidim kakšni vse otroci nastopajo v reklamah.
Default avatar
Meni so kot otroku vedno govorili, da sem grda. Starši, sorodniki, vrstniki, sošolci.
Default avatar
v bazenu je napisal/a:
to bo to, veze so krive, evo
Default avatar
pogledati resnico je napisal/a:
Resnica je, če jo že pogledamo, da si imela starše, ki so bili zelo slabi, na meji psihičnega trpinčenja, in da si bila obkrožena s kreteni. To je vsa resnica. če bi imela dve glavi, rog sredi čela in bi ti iz popka poganjali zobje, ti STARŠI ne bi smeli reči, sploh pa ne ponavljati ceo otroštvo, da si grda.

Ta ta mala v bazenu je čisto navaden luštkan otrok.

Hvalabogu, da ni lepotnih tekmovanj za punčke.

Avtorica, da ti vsi govorijo, kako je tvoja ta mala za manekenko, je zato, ker hočejo biti prijazni s tabo, čeprav, ko berem tvoje pisanje, nimam pojma, zakaj, ker ti nisi prav zelo.
Default avatar
spet Topsy je napisal/a:
Ugly peoples si napisala :D
Očitno vsakemu od nas kaj fali.
Default avatar
Če že gledamo resnico je napisal/a:
Torej bi morala skenslati starše, vse sorodnike, vse sošolce, vse vrstnike? Verjetno niso čisto vsi kreteni, verjetno so preprosto povedali resnico.
Default avatar
kity-ka je napisal/a:
Seveda, da so. Tudi po značaju so grdi nekateri - zaradi vzgoje seveda ampak so.
Default avatar
Če že gledamo resnico je napisal/a:
Sprenevedati je tudi grda oblika. Torej otrok že sam ugotovi tekom let kakšen je. In ko mu starši rečejo kako si lep oh in sploh sam pa vidi drugo sliko..lahko samo zasovraži starše. Starš mora biti resnicoljuben; mogoče nisi najlepši imaš pa super kvaliteto, da rišeš neverjetno lepo...pač poiskati je treba otrokove kvalitete.
Default avatar
In še to s tem otrok staršem zaupa, ki so mu največja avtoriteta in sebi. Otrok tudi s tem ugotovi, da popolnosti ni in za njo ne hlepi kot 90 % žensk in tudi že moških. Ampak, da je v življenju pomembno tisto; kar znaš, kar te veseli, tu napreduj do konca in še naprej. Ne pa da se otrok celo življenje samo v špegu gleda ali je kaj lepši kot pred 20 letih. Kaj bo imel od življenja NIČ in niti svetu in sebi ne bo nič dobrinesel.
Default avatar
v bazenu je napisal/a:

Lepo si priznaj da si ti kriva na celi črti, ne pa tisti ki imajo veze in tisti ki izbirajo. Ker očitno ti sama nisi sposobna poiskat dobrih vez, ali pa je problem da si rodlila ne dovolj bonbončkasto hči!

Kdor izstopa ga zagotovo opazijo, pa naj gre za delo, izgled, znanje.
Tudi jaz nimam nobenih vez pa je moja hči pred 15 leti nastopala v reklami, ni neka lepotica ali manekenka, je pa zelooo fotogenična, zato tudi še danes pri 29 letih dobi veliko ponudb za fotkanje, za katero je plačana, ni pa to njena služba in delo, to jemlje bolj kot dodatno možnost zaslužka.