Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Šmarješke toplice

Default avatar

topliče bi šli

Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem v hotelu Šmarjeta. Kako so pazeni? so povezani z hotelom? hrana?


kaj nudijo otrokom ?

lp
Default avatar

Samoborka

topliče bi šli je napisal/a:
Pokliči pa vprašaj!
Default avatar

specialec

Iz lastnih izkušenj vem,da so terme Šmarješke odlične. Hotel je povezan z bazeni, dostop do bazenov je možen z liftom, prijazno osebje, hrana odlična v novi restavraciji. Skratka, umirjeno okolje, okoli toplic urejeno za sprehode v naravi, možnost vodenih ogledov okolice, družabni večeri v baru, lepa terasa za kofetkanje in druženje, prav tako dnevni prostor za gledanje tv, internet,branje knjig. Priporočam !
Default avatar

zala01

Zelo ok za starejše, hrana, sobe ok, za otroke pa ni nič.
Default avatar

vertigo04

šmarješke so fajn toplice. za odrasle, ki si želijo miru in počitka, otrokom bo pa dolgčas. bazeni so fajn, ampak spet nič za otroke. wellness je super, ampak drag ko žafran.
Default avatar

ursula22

Vse je povezano, lepa okolica za umirjene sprehode, hrana je vrhunska, res naboljša v vseh hotelih do sedaj, pa sem jih obiskala kar nekaj, bazeni sicer malo starejši, ampak če ni gužve se kar lepo naplavaš. Savne so res čudovite, zelo lepo urejene, čiste, prijetne... Za otroke pa res ni nič, ni igral, ni otroškega bazena skratka ni mišljeno kot družinski hotel.
Hotela Šmarjeta ne poznam, oziroma nevem kakšne sobe imajo, bila sem v novem hotelu mislim, da se mu reče Vitarium ? in sobe so bile top, lepo opremljene, nove, čiste, urejene, bila sva zelo zadovoljna.
Default avatar

klovnesa

Se strinjam z predhodniki in še enkrat tudi jaz poudarjam,da za otroke res ni ničesar.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net