Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

segedin z govejim mesom - za tiste, ki znate kuhati

Odgovori Nova tema
Default avatar virnav 10 Okt 2014 12:02

A lahko daš v segedinar goveje meso, npr. goveja prsa al kaj je žew tisto, ko imajo sedaj pri Mct v akciji? Vem, da se drugače dela s svinino. A bi bila ta varinata užitna?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar savrinka 10 Okt 2014 12:06

To pač ne bo segedin ampak jed bo odlična. Seveda naredi in bo več kot užitno :)

********
OBIRANJE OLJK
http://plahuta.si/index.php/sl/novice/4 ... -oljk-2017

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar pravi segedin 10 Okt 2014 12:11

Pravi segedin je s svinjskim mesom. Če narediš z govedino, bo ravno tako dobro, ne bo pa isto. S čebulo prepraži še malo drobno narezane slanine.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Paco Moralles 10 Okt 2014 13:13

Nič novega, čeprav ljudje brez fantazije mislijo, da je treba prasca dol usekati za segedin!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar virnav 10 Okt 2014 13:24

Je že skuhano in pomazano. Neverjetno OK!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tregff 10 Okt 2014 13:25

Jaz delam vedno segedin iz pol govejega in pol svinjskega. Ne vem zakaj ne bi bil dober tudi samo z govejim!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Aprilija 10 Okt 2014 16:08

Pri nas delamo segedin s piščančjim mesom pa ke ravno tako dober :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar mama 4 10 Okt 2014 16:12

Jaz pa delam segedin večinoma samo iz govejega mesa(meso za golaž), je manj masten pa še otroci ga jejo brez brskanja. Se pa kuha dlje časa.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sege dinka 10 Okt 2014 16:45

Jaz segedin vedno delam z govejim mesom, mi je neskončno boljši.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hahahahahaha 10 Okt 2014 20:39

Si pa hitro skuhala pa še popapcala, od 12:02 do 13:24. A je bil goveje pljučna?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar 7834 6 Jul 2017 11:10

ali bo segedin ravno tako okusen če dam notri zajčje meso

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh