Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

segedin z govejim mesom - za tiste, ki znate kuhati

Default avatar

virnav

A lahko daš v segedinar goveje meso, npr. goveja prsa al kaj je žew tisto, ko imajo sedaj pri Mct v akciji? Vem, da se drugače dela s svinino. A bi bila ta varinata užitna?
Default avatar

pravi segedin

Pravi segedin je s svinjskim mesom. Če narediš z govedino, bo ravno tako dobro, ne bo pa isto. S čebulo prepraži še malo drobno narezane slanine.
Default avatar

Paco Moralles

Nič novega, čeprav ljudje brez fantazije mislijo, da je treba prasca dol usekati za segedin!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

virnav

Je že skuhano in pomazano. Neverjetno OK!
Default avatar

tregff

Jaz delam vedno segedin iz pol govejega in pol svinjskega. Ne vem zakaj ne bi bil dober tudi samo z govejim!
Default avatar

Aprilija

Pri nas delamo segedin s piščančjim mesom pa ke ravno tako dober :)
Default avatar

mama 4

Jaz pa delam segedin večinoma samo iz govejega mesa(meso za golaž), je manj masten pa še otroci ga jejo brez brskanja. Se pa kuha dlje časa.
Default avatar

sege dinka

Jaz segedin vedno delam z govejim mesom, mi je neskončno boljši.
Default avatar

hahahahahaha

Si pa hitro skuhala pa še popapcala, od 12:02 do 13:24. A je bil goveje pljučna?
Default avatar

7834

ali bo segedin ravno tako okusen če dam notri zajčje meso