Forum.Over.Net

Starševski čvek

VZMETNICE

Default avatar

postellja

Ima mogoče kdo žepkaste vzmetnice od slovenske postelje in kako ste kaj z njimi zadovoljni? Se vam zdijo boljše od meblovih vzmetnic in kakšne izkušnje imate z drugimi vzmetnicami?
Default avatar

sonenshajn

Ja imam Meblo jogi Perla, (hard) z žepkasimi vzmetnicami (21 cm), včasih so temu rekli fedre. No danes je to čisto drugače narejeno malo poguglaj. Imam jo 2 leti, zelo zadovoljna. Ni pa poceni.
*****************************************
https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA
Carpe Diem
*************************************************
Default avatar

povem čez 14 dni

Evo, midva sva jo pravkar naročila. Res lahko doktoriraš iz teh vzmetnic, ampak na koncu je ta prevladala. Je pa ta tudi jurčka, upam, da bo odtehtala.
Default avatar

postellja

povem čez 14 dni je napisal/a:
Torej si jo kupila pri slov. postelji, z žepkastimi vzmetmi? Jaz sem jih tudi tam gledala. Imajo veliko izbiro in se mi zdi, da so vredu, vendar bom vseeno preden se odločim za nakup pogledala še kje drugje.
Default avatar

kreta

Slov.postelja ima že od nekdaj zelo kvalitetne vzmetnice. Z zepkastimi sicer nimam izkušenj, imam pa njihovo latex ležišče že več kot 10 let in je kot novo. Nikjer posedeno, ohranjena oblika od prvega dne.

So dragi, ampak je vredno.

Dobre izkušnje imam tudi z Dormeo.
Default avatar

upokojenka.

Imamo žepkaste vzmetnice od Slovenske postelje višine 25 cm, narejene individualno za vskega posebej in sicer po teži, če imaš težave s hrbtenico, potenje ipd. Je res drago, ampak zelo zadovoljni že cca 5 let.Se da pa plačat tudi na obroke.Je ne zamenjam za noben denar.
Default avatar

to je tapravo

Zepkasto vzmetnico Orion antialergik slovenskega proizvajalvca Lagea. Spiva ko lorda, nobenih tezav s hrbtenico vec, nobenih bolecin, prej na lateksu znamke Optimo 5 let-katastrofa je bila, sploh ko se po cca. 1 letu lateks "posede". Pa nisva tezkokategornika, kar se teze tice. pa so izdelki Optimo sicer hvaljeni kot kvalitetni. Nikoli vec lateks, samo se zepkaste vzmetnice. Pa menjava na najvec 7 let...