Starševski čvek

seat leon 2007 kakšen vam je kot avto

Default avatar
Kakšen, vam je seat leon letnik 2006 dizel, pač ne vem kateri modelni letnik točnoo mislim, da je tam nekje 2006 2007 pa do 2010.
Avto se mi zdi kar vredu, na pogled, dobro izgleda ko sediš malo višje, kvalitetna lepa notranjost, audi tehnologija, pa tudi cene niso visoke glede na letnik.
Sean leon je lep avto
Seat altea mi je pa čuden avto, pač oblika mi ni všeč... čeprav je malo podoben leonu, mi ni.
Leon je pa kar vredu, meni je še najlepši od vseh seatov ta leon 2008.
Mislim, da je to kar dobra izbira nakupa, kar se tiče avtomobilov.
Default avatar
seat je napisal/a:
Koliko stane?
Kupujes starega?

To je WV. Dober avto
Default avatar
tak avto seat leon se dobi že za 6500eur. modelno leto 2006 ali 2007
skorej podobne cene kot vw passat, mogoče še malo cenejše, pa še vzdrževanje je še malo cenejše gotovo kot za vw ali je isto saj ne vem.
Všeč pa mi je tudi zaradi tega, ker se sedi malo višje in je gotovo dober občutek med vožnjo, pa visoko vetrobransko steklo.
Drugače pa ja Audi, vw, seat, škoda to so najbolši avtomobili.
No pa audi a4 pa vw passat sta mi tudi top.
Default avatar
zunanja oblika še vedno zelo všečna, sam avto tudi OK......ampak tista notranjost....jooooj kako so mogli tako mimo ustrelit. Žal jaz ne morem imeti avta v katerem se noter dobro ne počutim.....raje naj bo zunaj grd, kot noter, kjer ga jaz gledam :) Sicer so to odpravili s faceliftom letnik 2010...tej imajo pa ok armaturko. Drugače pa OK avto.....jaz sem probal golfa in leona z istim motorjem in isti letnik...in se boljše počutim v leonu.
Default avatar
jest oa ne opazim velike razlike med notranjost v 2006 letniku pa 2010
Saj je podobna armatura je ista, razen volan je malo drugačen, armatura je pa ista, mogoče ekran za radio amlo bolj podolgovat širok, drugo ja pa vse isto.
Default avatar
No všeč.
Default avatar
Meni mogoče armatura ni všeč ker je premalo zaprta spodaj v bližini prestavne ročice, pod tistim radijem, se kar konča tista plastika in je kar spodaj ostalo potisnjeno, da je tam spodaj ena odlagalna polica.
Pa mogoče potem zaradi tega ni tista sredinska konzola taka kot je treba, je prenizka, pa prestavna ročica preveč izstopa tam na sredi.
Default avatar
Meni je dober avto, nikoli nobenih večjih problemov. Med vožnjo skozi ovinke in pri visoki hitrosti stabilen in varen, edino notranjost je skromna, predvsem armaturna plošča je zelo skromna v primerjavi z ostalimi avtomobili