Starševski čvek

kakšen avto bmw in kakšen je audi, vw ...

Default avatar
a res nebi imeli 8 let starega bmw3, kaj pa audija 8 let starga a to pa.
Pa zakaj bi se na cesti posmehovali, če voziš 8 let starega bmw ja?, joooj no.
Kaj pa če imaš 8 let starga audija, a to je manj izstopajoč avto kot bmw, ja se strinjam nekako da je bmw bolj izstopajoč kot pa audi.
Potem je še zmerom audi vredu avto, razen če imate tudi nekateri tudi proti audijim, pa proti vw.
Default avatar
a veš da si že malo težak s tem vsakodnevnim spraševanjem .
Default avatar
Če kupiš BMW ali Audi zahtevaš udobje. Jaz v 5 let starem Korejcu dobim več, kot ti. Kar se udobja in varsnoti tiče. To sta pa moji prioriteti. Ne pa razkazovanje in čefurjenje.
Default avatar
Pardon, sem ravno preverila prometno. 2010 junij.
Default avatar
tega imamo mi, 2007 letnik, trojka..kaj mu manjka..in kje se vidi, kateri letnik je, in zakaj je to pomembno..čez kakšne dve-tri leta, oziroma nekje pri 200.000 bomo menjali.. zakaj bi ga prej...če odlično služi...
Default avatar
maynapink je napisal/a:
Korejc varen pa še udoben ?
Nakup Korejca je nakup nepremičnine ker se ga ne moreš več znebit razen če ga šenkaš.
Default avatar
hmmmm je napisal/a:
Moj je vreden še 7,5 kosov sam. Glede na homologirane predelave veliko več. Menjala ga bova za Lancerja, če ne bom prej noseča. Takrat bova vzela Grand Espace, proti moji volji, ker ne maram Francozov v avtu. Jaz bi vzela Tourana, ampak njemu pa Nemci niso všeč. Saj mogoče pa ne moreva imeti otrok, kar je še bolje.
Default avatar
maynapink ti si ena pofukana ******, ki jo s spermo zaliva največja zguba, ki niti ne zasluži naziva moški, on in ti sta skupaj eno veliko nič, ****** pofukana smrdeča!
Default avatar
maynapink je napisal/a:
ne me smešit.korejci so navadne gajbe in so slabši od 15 let starih bembur.druga stvar varnost je v glavi.v nobeni kanti te pr sto na uro ,če se zaletiš ne bo nič rešilo.tretja stvar bmw letniki 2000 petica so vedno boljši od mičkenih avtkov.ne moreš tega primerjat ,res ne.sicer nisem pristaš nstegunske varnosti,ki jo trgovci izkoriščajo in nas filajo kako so pa sedaj varni,bi raje prisegel na avto višje klase pa magari 15 let starem.imam enega doma te starosti,brez ene pikice rje ,brez ene napakice,ima 8 erbegov,v notranjosti ne slišiš ene praskice po slabi cesti in si kar imejte lanose in kie in podobne polizdelke,čeprav tudi zveneči niso nepokvarljivi ampak če se že moram vozit naj bo to avto kot iz pravljice.
Default avatar
S tem se nebi strinjal, da so 15 let BMW-ji ne vem kaj in kolk močni. Kokr se spomnim je pri BMW do leta 04-05 močno šepala varnost in so si od Volva sposojali tehnologijo, oziroma izdelavo same šasije. Danes pa je drugače, ker se drugače vgrajujejo materiali in se tudi šasija drugače sestavlja. Ker BMW je vedno bil znan po tem, da so imeli lahko karoserijo, zato bog ne daj, da si se z njim na glavo obrnil. Moj Pugi 307 je preživel trčenje z BMW 5, sicer ni šlo za direktno trčenje, ker sem se uspel izogniti, me je pa v vrata udaril in podrajsal celi bok.... ampak na srečo je avto bil v voznem stanju, izjema močno poškodovana zadnja guma.... bmw je bil 04 letnik, voznik sicer pijan, ampak krvav k se mu je sprejdnja šipa zdrobila, motor pa je nekam cudno visel, pokrov motorja je pa še nekak postran visel... moj pugi se pa še dan danes vozi brez okvar in že šteje 11 leto. tista 5ka je bila celo novejša in kolikor sem slišal, je romal za dele...
Sicer pa noben avto ne more biti varen, če voznik ne vozi varno... varnost se je izboljšala, ampak američani pravijo drugače in vsaka jim čast. Euro ncap, meri udarce na večjo površino in včasih so merili do 50, zdaj pa 65? Pri 80 km/h pa večinoma vsi pogrnejo po celi črti... Američani so šli korak naprej... udarec v manjšo površino in šele novi modeli, nekak še zvozijo test. Drugače struktura avta bolj razpada če udarjaš v manjšo površino...
Sicer pa bmw prevladuje z lego na cesti, udobje sicer malo manj, ampak s tem rešijo s sedeži, ki noben z azijskega konca ne znajo narediti vdobne sedeže. Sicer pa kar se tiče sedežev, v bolj dostopni ceni, zmagajo francozi (izjema malčki), bmw pa sam od 5ke naprej... audijev, pa sem žal samo a3 vozil in se mi ni zdel nekaj udoben.
Default avatar
Ko bi tebe že enkrat zaprli nazaj na zaprt oddelek bi bil svet takoj lepši! A si umsko zaostala da sprašuješ iste stvari vsak dan?
Default avatar
Mario84 je napisal/a:
bmw ima najdebelejši pleh od vseh avtov ,od leta 2004 so celi avti aluminijasti.pežo ima pleh ko papir.petica je težka okrog 1700 kil pa si računaj kuk je to razlike.ko mi nekdo govori o močnosti francoskega pleha,pol me srat prtisne.da si vsaj o italjanskem govoril,ki je ok ne pa o francoskem.
in tudi pojma nimaš o sedežih.petica nima ne vem kakšnih zicov pa tudi francozi so bogi.sedeže ima alfa 166 najboljše kar si jih more voznik zamislit.
ena nesreča ne more ocenit varnosti avta.videl sem pejčka,ki je skoraj preluknjal merđota in kaj potem.se pač zgodi.
Default avatar
BMW niti nnovega nikoli,tako neudoben,stisjen,trd,sploh zadaj,kot,da se furaš v stari drvarnici po makedamu.

Audi je nekaj čisto drugega.Sta v razliki kot drek in torta.Amen.
Default avatar
nehaj morit je napisal/a:
Če pa je to provokacija, na katero vedno kdo pade. Stavim, da zdaj s pivom v roki čaka odgovore.
Default avatar
Majstr... Pokaz kje ima bmw tok debel pleh? Kolikor sem videl je bmw precej po strehi sibek. Novejsi so izboljsani... nazadnje ko sem gledal 5ko 04 dizel ima 2050 kg... bencinar kake 100kg manj...
In precej se motis da ima najdebelejsi pleh, je kar nekaj firm ki so boljsi na tem. Ce bi bmw imel tak pleh, nebi imel vec tako lego...
Default avatar
Sicer pa si poglej eno od top gear oddaj posveceno saabu, ko so na streho vrgli bmw in saab pol pa govori naprej. Pa kaksen clanek si poguglaj ko je bil bmw 10 let nazaj, kar na udaru kritik, glede varnosti.
Default avatar
Bmw je čisto nekaj drugega kot ostali avti.in vem kakšen pleh ima ker sem ravnal na suho.edino fiat dela še večje težave pri takšnih popravilih.pa ne mi razlagat o sabih in kaj vem še kerih avtih.bmw ima vse iz aluminija od blatnikov naprej.
Default avatar
Mario84 je napisal/a:
Saab je propadel , verjetno zaradi preveč kvalitetne izdelave, za posrat kakšne bolane imate eni , to je kot primerjat mobitel pred 10 leti in danes .
Default avatar
Sej se pogovarjamo o 10 let starmu avtu... :)
Default avatar
15 let star bmw je še vedno kot nov.ga ni avta,ki ne bi ropotal pr 300 tisoč km ampak bmw je neropotajoč.lih to mi se dopade.ostali naj vozijo karkoli ampak jaz ga ne bi menjal nikoli.
saab in volvo nista ravno bisera med avtomobili.povprečnost in nič drugega.volvo ni napačen ampak mi ne potegne,da bi ga kupil,ker ima motorje kdo ve kakšne.glede rje so bili res zarjaveli ampak sedaj resen avto ne rjavi nobeden.deset let stari sigurno ne smejo rjavet.alfa 166 od letnika 98 popolnoma brez rje in se lahko reče,da so imele zelo dobro pločevino.