Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek mikrovalovna pečica-kakšno naj kupim?

mikrovalovna pečica-kakšno naj kupim?

Precej stara mikrovalovna pečica se nam je poklvarila. kupila bom novo, sodobnejšo. Zanima me, na kaj naj bom pozorna pri nakupu nove? Kakšno imate vi, ali kakšno bi si želeli?
Vnaprej prisrčna hvala za vse nasvete!

Jaz jo imam in sem jo uporabljala do nedavnega, ko sem prebrala, kako škodljiva je za hrano. Zdaj je ne uporabljam več niti za gretje vode in nove ne bi kupila nikoli več. Je res udobna za pripravo ampak preveč škode v organizmu povzroči njeno sevanje.

poglej si volumne pečic. Ni isto al maš volumna 18, 20 al pa 30 litrov.

potem pa moč in funkcije..to pa zavisi od tega zakaj vse jo rabš

ti pa že zdaj povem..ne se kremžit če boš gledal kako hudi marko in bo nekje na pildku pisalo made in prc…prc je kitajska, china

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

aj amogoče še to…. tiste tabolše, dražje variante imajo milim da inox notranjost, preostale pa lakirano ohišje… inox je hudo bolj prijazen za ribat kot pa lakirano ohišje

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ti ribaš ohišje in notranjost? Od kje imaš pa toliko svinarije? Imam jo že 20 let, nima inox notranjosti, pa je čist čista kot prvi dan. Samo z vlažno krpo jo obrišem sem in tja. Saj se stvari zaprte greje in huha in nima kaj špricat okoli.

če greješ hrano, le-ta med procesom gretja zna špricat naokrog… ta hrana se če jo takoj oz pravočasno ne odstraniš zažre na oz v površino in potem je kar je….

in hrana se not NE GREJE POKRITA,a mapka odkrita – naga….

zato pa pride potem tudi usrana

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pri nas je pomembno samo to, da se vrata odpirajo s pritiskom na gumb in ne, da jih moraš povlečt, ker naše dekline vedno prelijejo…

Imeli Gorenjevo kombinacija konvekcija-gril-žar.Izdihnila po 3 letih.

Ker sem si že od nekdaj želela parno pečico, po možnosti s kombinacijo grila in mikrovalov, imam sedaj tole:

http://www.sharp.si/cps/rde/xchg/si/hs.xsl/-/html/72148.htm

Investicija, vredna vsakega evra. Če mi crkne še klasična pečica, sploh ne bom več kupovala nove.

Ima ta pečica veliko prednost, ker ima inox notranjost ( prav zaradi pare – ščistiš z lahkoto karkol takoj še toplo po uorabi samo z blagim detergentom in toplo vodo in je brez vrtečega mikrovalovnega krožnika – odlična zadeva, ker lahko pripravljaš hrano v nivojih na dveh pekačih, uporabiš pa tudi kot samostojno mikrovalovko za karkoli ( odtaljevanje, kombinacija mikrovalovi-gril za zapekanje toaste, ali pa samo delanje toastov, pic), pa potem topljenje čokolade, masla, karkoli za pripravo krem za torte, kuhanje pudinga, bešamela, karkoli – s parno pečico. Potem kuhanje testenin, cmokov, njokov, raviolov – vse s principom pare, na pari pripravjena hrana kot najbolj zdrava, ko je znotraj še crispy al dente in nič uvela in zmehčana, še vedno lepih in naravnih barv.

New Report

Close