mikrovalovna pečica-kakšno naj kupim?
poglej si volumne pečic. Ni isto al maš volumna 18, 20 al pa 30 litrov.
potem pa moč in funkcije..to pa zavisi od tega zakaj vse jo rabš
ti pa že zdaj povem..ne se kremžit če boš gledal kako hudi marko in bo nekje na pildku pisalo made in prc…prc je kitajska, china
če greješ hrano, le-ta med procesom gretja zna špricat naokrog… ta hrana se če jo takoj oz pravočasno ne odstraniš zažre na oz v površino in potem je kar je….
in hrana se not NE GREJE POKRITA,a mapka odkrita – naga….
zato pa pride potem tudi usrana
Imeli Gorenjevo kombinacija konvekcija-gril-žar.Izdihnila po 3 letih.
Ker sem si že od nekdaj želela parno pečico, po možnosti s kombinacijo grila in mikrovalov, imam sedaj tole:
http://www.sharp.si/cps/rde/xchg/si/hs.xsl/-/html/72148.htm
Investicija, vredna vsakega evra. Če mi crkne še klasična pečica, sploh ne bom več kupovala nove.
Ima ta pečica veliko prednost, ker ima inox notranjost ( prav zaradi pare – ščistiš z lahkoto karkol takoj še toplo po uorabi samo z blagim detergentom in toplo vodo in je brez vrtečega mikrovalovnega krožnika – odlična zadeva, ker lahko pripravljaš hrano v nivojih na dveh pekačih, uporabiš pa tudi kot samostojno mikrovalovko za karkoli ( odtaljevanje, kombinacija mikrovalovi-gril za zapekanje toaste, ali pa samo delanje toastov, pic), pa potem topljenje čokolade, masla, karkoli za pripravo krem za torte, kuhanje pudinga, bešamela, karkoli – s parno pečico. Potem kuhanje testenin, cmokov, njokov, raviolov – vse s principom pare, na pari pripravjena hrana kot najbolj zdrava, ko je znotraj še crispy al dente in nič uvela in zmehčana, še vedno lepih in naravnih barv.