Forum.Over.Net

Politični čvek

Zmago Jelinčič bo kandidiral za župana Ljubljane

Default avatar

Tragikomedija

Ja, letos smeha v ljubljani ne bo manjkalo, med seboj se bosta trgala Jelinčič in Jankovič, ki bosta skupno napadala Damjanoviča, ki je trn v peti tako levim kot desnim.
Default avatar

takole je

Zakaj bi bil Damjanovič trn v peti desnim, če pa je član SDS? Pa tudi sicer ne more biti kakšen poseben trn v peti, saj so njegove možnosti za izvolitev mikroskopsko majhne.
Default avatar

konflikt interesov

Ali pri Zmagotu ni konflikta interesov? A njegova nč več ne peče tort za burmanskega kralja, a zdej dela na MOLu?
Default avatar

žepan

Zmago Jelinčič ni dober. V vseh poniglavostih in kriminalu Jankovića ne more doseči in preseči. Poleg tega je malo manj primitiven od Jankovića.
Večja baraba in primitivec je aktualni žepan, bolj ga ljudje cenijo. Zato jeseni trumoma na volišča in izvolit tega balkanskega primitivca za župana. Kakršni volilci v Ljubljani, tak tudi župan.
Pa še za predsednika vlade ga kdaj določite. Da boste prej krepnili.
Default avatar

zj-zj

žepan je napisal/a:
Nikar ne podcenjuj Jelinčiča - če se bo kdo kdaj vtaknil v izvor njegovega premoženja, boš videl, da ni nič slabši od Jankoviča, po primitivnosti pa ga precej prekaša.
Default avatar

ni razlike

Sta kar v istem rangu po pohlepnosti, nepoštenosti in inteligenci.
Default avatar

Enaaaa

Jaz bi bila SREČNA, če bi zmagal Jelinčič v Ljubljani za Župana. Pa nisem iz Lj. ampak resnično bi rada videla, da postane Župan, ker je pravičen in iskren in nima dlake na jeziku in zato je skoraj vsakemu trn v peti. Takšne rabimo kot je Jelinčič, da pove svoje in drži besedo tako bo in pika. Dajmo Jelinčič.
lp,
Default avatar

takole je

Enaaaa je napisal/a:
Od vseh lastnosti, ki si jih naštela, pri Jelinču drži le to, da nima dlake na jeziku. Trn v peti pa že dolgo ni nikomur.
Default avatar

ARMAGEDON

Kako je Jelinčić 1991 osvobajal Slovenijo

Volilci pač morajo vedeti koga bodo volili:

..."Tako smo imeli vse informacije in podatke o njihovi dejavnosti, aktivnostih in premikih direktno iz prve roke. Vedeli smo kaj delajo, kaj načrtujejo ter s kom vse so povezani. Vse smo vedeli. Vodo smo jim pustili in je nismo zapirali, da niso trpeli žeje. Nobena vojašnica ni bila napadena, da ne naštevamo še naprej. Delalo se je diplomatsko, čeprav so bili v TO infiltrirani tudi provokatorji, ki so povzročali škodo in delali incidente, s katerimi so hoteli povzročati oborožene spopade. To smo jim preprečili.

Eden takšnih provokatorjev, ki je povzročal incidente in ekcese, s čemer je hotel netiti oborožene spopade, je bil Zmago Jelinčič, vendar smo ga pokrili, ustavili in aretirali že sredi vojne ter postavili na hladno na Povšetovo v zapor, da se je malo hladil. Iz zapora je bil izpuščen, ko se je osamosvojitvena vojna že končala." ...

Celotno informacijo si lahko preberete na:

http://www.demokracija.si/v-fokusu/zgod ... janice-jla