Starševski čvek

je dr primož polhe (sb brežice) dober kirurg za kolena?

Default avatar
imam poškodbo kolena, razmišljam, da bi svoje koleno (vezi) prepustila njemu, da porihta.

zato me zanimajo mnenja. je dober? ima kdo izkušnje? imajo kar kratko čakalno dobo in ravno to je stvar, ki me skrbi (a je krajša čakalna doba zato, kr ni dober operater?)
Default avatar
za tega za katerega sprašuješ nimam pojma. Vem pa kdo je najboljši za kolena v Sloveniji. Ima privat ordinacijo (ne dela več v KC), operacije pa izvaja na Golniku. Prišli na vrsto v 2 mesecih na operacijo, medtem ko bi na ortopediji čakali nekako med 2 in 3 leti, In če se ne motim ima na koncesijo. Vsaj za operacijo, smo nesli napotnico in ni bilo treba nič plačat
Default avatar
Za vse posege imajo Brežice skoraj najkrajšo čakalno dobo. Lahko si misliš, da ne zato, ker bi pacienti drli k njim. Kolegico so operirali (pojma nimam, kdo) - kot da je ne bi. Vse težave po starem.
Default avatar
Kr pejt v Brežice, samo, če boš imela po operaciji še večje težave ne hodi potem nazaj na forum jokati. so ti lepo povedali, da niso zastonj v brežicah tako kratke čakalne dobe!
Default avatar
"4x5=20": lahko poveš mogoče za katerega kirurga sicer gre v tem primeru?

oh... tako, berem malce mešane izkušnje... zmedena sem malo zdal...
Default avatar
za dr. Senekoviča do pred kratkim je bil namestnik predstojnika Travmatološke klinike. Zdaj je nekaj časa že privat in ne dela več tam. Če malo pobrskaš na netu, boš našla ime firme itd. Je pa blizu Žal v Ljubljani
Default avatar
Ima kdo kakšne nove izkušnje pri dr. Povhetu? Operacija stopala? Jaz grem tja, kjer drugje čakaš nekaj let.
Čakalne dobe, vsaj jaz upam so krajše tudi zato, ker ljudje praktično ne vedo, da je v Brežicah tudi bolnišnica. Vsaj jaz nisem, dokler mi niso svetovali v moji kliniki kjer bi predolgo čakala dr. Povheta. Zato predvidevam, da je kar OK kirurg. Hvala za vsako izkušnjo.
Default avatar
Odlicen ortoped!
Default avatar
Poa je napisal/a:
Tudi jaz upam. :)
Default avatar
grem tja je napisal/a:
Kaksno operacijo bos pa imela? Kako dolgo bos cakala? V ljubljani so cakalne dobe nenormalne.
Default avatar
Pred mojo operacijo kolena pri njem, so ga eni hvalili, drugi bili neodločeni. Kljub temu sem se ravno zaradi 0 dni čakalne dobe odločila za zdravljenje pri dotičnem. Se mi je namreč mudilo...joj, kako mi je zal!
Prvi pregled b.p., strokovnost, prijaznost....po operaciji pa arogantnost, nedostopnost, nepripravljenost za podrobno obrazložitev zaradi vstavitve neobičajnega dodatnega materiala. V glavnem žal mi je, koliko imam las na glavi, da sem se tako odločila, ker koleno niti približno ni podobno prejšnjemu stanju.
To je moja izkušnja, ti pa se sama odloči. Če se ti ne mudi se prepusti ortopedu, ki je izključno specialist za kolena.
Default avatar
Acl je napisal/a:
In on je specialist za kakšen določen del?
Jaz grem operirat ahilovo tetivo. In ja, težko čakam 2, 3 leta, ker me bolečina zelo ovira in onemogoča normalno življenje. Seveda me je pa strah, ker tudi to ni čisto nedolžna operacija. Jaz pa tako rada hodim, da kar umrem, če ne bi mogla več veeeelikiiikooo hoditi.
In kaj je sedaj s tvojim kolenom? Bo vse OK, ali bo treba še kam popravljat? :(
Default avatar
Še kdo, ki je operiral stopalo pri dr. Povhetu? Rezultat? Vtisi?
Default avatar
Meni operiral Halux na levi nogi in moram povedati da je odlično opravil svoje delo.