Forum.Over.Net

Starševski čvek

najem apartmaja

Default avatar

septmber

Konec avgusta oz. v začetku septembra bi z možem šla na morje na Hrvaško. Ker sem brezposelna bi nama zneslo najem apartmaja do 35€. Mislite, da bi kje dobila za tako ceno.
Default avatar

aki

Itak, sam pogledat je treba malo.
Default avatar

zaebavaš

Apartmaji v karinu so še prosti. Sam da to ni morje, je pa na hrvaškem
Default avatar

dobra mrha

Se dobi tudi za 30 eurov zelo lep, čist in udoben apartma na Ugljanu, 5 minut peš do morja in za 2 osebi zelo prostoren. Pravzaprav gremo mi v sezoni v ta apartma in smo notri 4-je, je pa mišljen za nekako 3 osebe
Default avatar

heeh

zaebavaš je napisal/a:
Zavist, zavist, zavist.....
Default avatar

člsfoe

zaebavaš je napisal/a:
Karin na JADRANSKI OBALI!
Od kdaj JADRANSKA OBALA NI MORJE ????
Default avatar

leelee_

Zdaj pa pojdi na google maps in si poglej, koliko je v resnici razdalje med Jadranskim morjem in Donjim Karinom. Tistega mrtvega zatoka, ki mu eni pravijo Karinsko "morje" pač ne moreš prodajat kot Jadran.
Default avatar

septmber

Lahko dobim kakšen kontakt od lastnikov tega apartmaja na Ugljanu.dobra mrha je napisal/a:
Default avatar

dobra mrha

"september" telefonska številka je +385 - 23 - 284 - 085 Ima pa to čez Blaženka Lani je bilo v posezoni mali apartma mislim da 30 eurov na nočitev za vse ki so bili notri v sezoni pa 40 eurov - s tem da so sezono lani podražili za 5 eurov, nisem pa sigurna za posezono. Tako da preveri za 100% ali je 30 ali 35 eurov na nočitev za apartma za vse skupaj Imajo 2 apartmaja in objavljeno imajo da so v septembru še prosti. Ne vem pa kateri apartma je mišljen - mali, veliki ali oba
In ja zmeni se, da ti pošlje predstavitveni mail, da boš videla kakšen apartma je. Mi smo zadovoljni, apartmaji so čisti, urejeni, z vsem kar potrebuješ (posteljnina, brisače - razen tistih za na plažo, lonci, krožniki in v glavnem vse je notri)