Ženske po 39 letu niso več privlačne. Prsi se jim povesijo, zredijo se, iztrošijo se itd.
Zato moški raje lovimo mlajše ženske. Pa tudi če so 20 let mlajše

Kje tičijo razlike in kje podobnosti med obema spoloma? Imate vprašanje o tem ali vas zanima kaj konkretnega? Zastavite ga na forumu: Ženski in moški čvek.
janko323
Hahah janko ne se hecat. Ženske tle gor te bodo križale za to izjavojanko323 je napisal/a:verjetno si se zatipkal in zamenjal 9 z 0?
Lep & Pameten
Lep & Pameten
enTip je napisal/a:39 letnico pokoplješ z nogami ven... da lahko kolo parkiraš...
Mala, ko boš 39, potem sikaj. Do takrat pa....ššššššGazela je napisal/a:Jaz pa mislim, da so 39 letnice enako uporbne kot 39 letniki, če ne še bolj. Jaz ko danes gledam ženske med 35-40 zgledajo ful doro - športne, urejene, samozavestne, poleg njih pa neki tipčki z lampom. Mislim, kdo je tu na očeh ko gresta mimo? V takšno žensko se vpiknejo od 30- 50 letniki in vsem se sline cedijo. Tip z lampom pa sedi za šankom in sanja, kako bi on najstnice. Ja, ja, še svoje ne more obvladat. To je realnost. Velikokrat!
Zelo različno.Gazela je napisal/a:Jaz pa mislim, da so 39 letnice enako uporbne kot 39 letniki, če ne še bolj. Jaz ko danes gledam ženske med 35-40 zgledajo ful doro - športne, urejene, samozavestne
Loviš lahko, kot lovec, ki vedno skoraj ujame zajca.seba111 je napisal/a:Ženske po 39 letu niso več privlačne. Prsi se jim povesijo, zredijo se, iztrošijo se itd.
Pretiravat pa tud ni treba:-)))Calypso je napisal/a:Poznam nekaj 40-letnic, ki zgledajo kakor 20-letnice in tudi 20-letnice, ki bi jim dala najmanj 35 let. Veliko je odvisno od tega kakšen življenski slog katera izbere oziroma kakšnega zmore furat (vlagati vase ni zastonj, zanemariti se je pa čist "simple").
Nič ne pretiravam, ravno pretekli vikend je znanka upihnila že svojo 40.svečko in bi jo vizualno komod postavila med maturantke (no, če sem povsem odkrita - tudi po njenem obnašanju, a to je že druga zgodba1raglja je napisal/a:Pretiravat pa tud ni treba:-)))Calypso je napisal/a:Poznam nekaj 40-letnic, ki zgledajo kakor 20-letnice in tudi 20-letnice, ki bi jim dala najmanj 35 let. Veliko je odvisno od tega kakšen življenski slog katera izbere oziroma kakšnega zmore furat (vlagati vase ni zastonj, zanemariti se je pa čist "simple").
da ne boste prišle že do tja, da vas pri 30tih policaj vpraša, če ste dovolj stare, da spredaj v avtu sedite:-)))