Ženski in Moški čvek

Potrebujem vašo pomoč

Default avatar

mag.študentka

Pozdravljeni!

Sem študentka podiplomskega študija na FDV, kjer trenutno pišem magistrsko nalogo. V sklopu svoje naloge izvajam raziskavo o stališčih do okolju prijaznih izdelkov, pri čemer potrebujem vašo pomoč. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi bili tako prijazni in si vzeli 5 minut časa, da rešite anketo na tej povezavi:

https://www.1ka.si/a/45113

Se opravičujem, če moja prošnja ne spada na ta forum, ampak potrebujem veliko število odgovorov, zato upam, da mi ne zamerite. Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujem za vaše sodelovanje!
Default avatar

medeni2

koliko plačaš za trud in sodelovanje? (se ti je kdo sploh javil, kako boš vedela ali ti je kdo od tukaj izpolnil anketo?
Default avatar

Marko

medeni2 je napisal/a:
Nič ne plača, saj ti ni treba nujno izpolnit, če nočeš. Zakaj bi jo sploh zanimalo, od kje je kdo izpolnil? Potrebuje pač čim več izpolnjenih anket.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

medeni2

torej si ji Marko izpolnil anketo? mislim da so anketarji zelo hladni do anketirancev,toda: je to usluga tudi anketarjem? dobijo za to početje plačilo? najbrž. njihovo plačilo nam pa je že vnaprej hladen in brezoseben :hvala.
Default avatar

Senza

medeni2 je napisal/a:
Eno so komercialne ankete, eno pa ankete za diplomske in magistrske naloge...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...