Forum.Over.Net

Starševski čvek

zveza: mlada ženska-starejši moški najboljša?!

Default avatar

Diamond hard - by Kiss

Najprej moram definirati to staro/mlado:
-mlada ženska: 18-25
-starejši moški: 30-45
Zveze kot je npr. ata playboy + barbika vemo, da temeljijo izključno in samo na financah. V tej temi pa govorim o zvezah, ki temeljijo na ljubezni. In ne mi reči, da je nemogoče, da se mlada zaljubi v starca, ker to absolutno ni res. Ali pa da se mlada prilima nanj, ker išče Očeta. To je drugo.
Govora je torej o obojestranski ljubezni dveh "normalnih" oseb.
Baje so te zveze najboljše iz več vidikov:
1. Velika možnost zanositve, "boljši" potomci
2. Ženske mentalno odrastejo prej kot moški, ki zares postane moški šele pri 30, prej je še poba, ki si gradi živlhenje
3. Ženska je preskrbljena, dec srečen
4. Dobri pogoji za otroke...

Se strinjate al' ne?
Default avatar

najboljee

Mlajša ženska starejši moški se ne izide.ko ima om 60 ona pa 40 je konec ljubavi.vsaj pr večini.sex bo zelo trpel.najbolja varianta je on kakih 5 let mlajši.zelo dobra kombinacija
Default avatar

kr'neki

Jaz se ne strinjam. Tvoji "vidiki" me ne prepričajo.
Vsak po svoje. Za moje pojme je najboljša razlika 3-5 let, ne pa več kot 10 let.
Default avatar

18 je še otrok

Diamond hard - by Kiss je napisal/a:
18 letnica je dandanes še neodrasla..čustveno..to so še otroci..
Default avatar

megaboy

najboljee je napisal/a:
Bedarije pišeš

Kolega je imel eno leto starejšo, pa se je ločil pri 34-tih.
Pravi da bi se ona v seksu še najbolj ujela s kakim 80-letnim.
Default avatar

ne gre skupaj

Velika starostna razlika ne gre. To je kar nekaj generacij narazen.
Default avatar

Ni šanse, razen res v izjemnih primerih

Ne, se ne strinjam, draga avtorica. Morda je za koga v začetku to dobra in zanesljiva varianta. Taka zveza namreč, ampak vsi se staramo. Če je on že v začetku zveze star npr. 45, ona pa dobrih 30 ali manj, je to obsojeno sčasoma na propad. Kaj bo ona npr. pri 40-ih, on pa že 60, pa skoraj že v plenicah, težave s prostato, da o tistih rečeh niti ne govorimo.

Saj pravijo, čim je generacijska razlika v letih, da to ne gre dolgoročno skupaj. Dobro, lahko fura tako zvezo nekaj let, ampak tudi ženski se slej ko prej zalušta "mlado meso", pa ne nujno mlajše od nje. Lahko je istih let kot ona.

Dobro, verjamem, da se taki moški, ki so polni denarja, ne sekirajo, če jih tudi take pustijo, pri navadnih običajnih smrtnikih, ki se vsak mesec borijo za preživetje, pa je to "no go varianta".

Ženske, ki vzamejo stare partnerje, očitno mislijo, da bodo takšni ostali, kot so jih spoznale, le one se bodo postarale. Pa ni tako...
Default avatar

Žlehtna

najboljee je napisal/a:
Se strinjam. Ženske dlje živijo in dlje dobro izgledajo (povprečna populacija), tako da je boljša varianta starejša ženska - mlajši moški.
Default avatar

wd40

Diamond hard - by Kiss je napisal/a:
Načeloma ne. To so prevelike razlike. Pet let gor ali dol, več je pa...
Ich bin kein Mann für eine Nacht
Ich bleibe höchstens ein, zwei Stunden
Bevor die Sonne wieder lacht
Bin ich doch schon längst verschwunden
Default avatar

megaboy

Zakaj hudiča vedno znova berem tu po forumu, "kako bi pa moj mož vedno seksal, jaz bi pa manj"
Pa "meni je dovolj 2x na mesec" in podobno ????

Nikoli pa ne berem " jaz bi seksala vsak dan pa moj mož noče" in podobno.


A imate 20 let mlajše moške pa ste že pri koncu uporabnega roka, ali bi samo rabile 20 let starejšega da bi se količinsko ujele v seksu ?


sosed se je pri 80-tih pritoževal, kako bi on še seksal pa žena noče, pa je imel 20 let mlajšo.
Default avatar

Popay

No, to je preveč kar opisuje avtor, samo pazi ene par jeb tukej gor, kako ne gredo druge varijante v kombinacijo, kot te, da je tip najmanj 5 let mlajši od njih. Ful obvladajo težave moške prostate, na svoje pa pozabljajo, s tem, da so 100 posto prepričane, kak je mlajši tip srečen ob njih.
Default avatar

Ni rešitev

Se strinjam z avtorjem.. Ampak je tudi tukaj lahko veliko preprek, če dec kljub svojih 40 ni odrasel. Npr. njegova družba nje ne sprejme... Tiste punce, ki so partnerice njegovim prijatljem so 40, ona pa 30 minus... Težko jo bodo sprejele. In smo spet pri težavah in neodraslih descih.. :(
Default avatar

ni bistvo v sexu

megaboy je napisal/a:
Pri vezi, kjer je partner 10 ali več let starejši , je kup stvari, ki z leti postanejo moteče, ki negativno vplivajo na zvezo, tudi sex.
Idealna razlika se mi zdi 4-6 let. 10 let se mi zdi že veliko. Kar je pa več....((((.
Default avatar

Niso rekli zastonj...

... stari ljudje, da se vse ljudi, ki so starejši od tebe 8 let ali več, vika, vtikati pa toliko starejši naj ne bi smel. Verjetno je nek smisel tega reka.
Default avatar

men je malo smešno

Je kdo gledal oni film zadnjič z Anthonyjem Hopkinsom, ki ubije svojo mlajšo ženo zaradi varanja? Kako lahko starčki pričakujete, da vas bo ženska, ki komaj pride na žmah pri 40-ih, ko vi več ne morete, ljubila? Obsojala ja, ker ste jo mlado in neizkušeno zavedli, ljubila niti pod razno. Čudno, da ni nobenega filma, ko bi kakšna, ki je bila pretentana v zvezo s starejšim, ubila tega starega visečejajčnika.
Default avatar

Ženske, ki imajo 10 let ali več starejše...

..., da bodo moški ostali takšni, kot takrat, ko so jih spoznale... No, do resničnega spoznanja pridejo ponavadi prepozno.
Default avatar

bizniswoman not

megaboy je napisal/a:
Tega tipa bi vprašala, kaj je počel, da se je žena tako "polenila"?. Glede na to, da jo je omožil, je prej verjetno klapalo? Ženska pri 34. še kako "cveti". Moški, ki zna z žensko, to ve.
Default avatar

pupa malo premisli

Definicijo mlada ženska maš 18 let do 25 let. 25 je eno, 18 pa je čisto drugi svet, to so dijakinje, ki še niti ne vedo, kaj bodo študirale, niti če bodo dobile službo in jim bo preskrbljenost res kdaj potrebna. 25 letnica že ve, če ima kakšne izglede za službo ali ne. Če jih nima in omoži starejšega zaradi varnosti, je to prostitucija.
Default avatar

Benteda

Diamond hard - by Kiss je napisal/a:
Tale tvoj razpon let je malo čuden:
npr. ženska 25 let in moški 30 let je čisto v redu
ženska 18 let in moški 45 let je pa že groteskno, tu zna biti pa že ata mlajši od fanta

Drugače pa je moje mnenje, do 5 let, raje manj. Kar je nad 10 let se pa krepko pozna, če ne prej, pa takrat, ko moški preseže 50 ali 55 let.
Sicer pa si npr. poglej 40 letnice, ki jih poznaš, 50 letnice, pa potem npr. 50 letnike, 60 letnike, 70 letnike, pa pokombiniraj, kako bi to šlo skupaj.
Default avatar

megaboy

bizniswoman not je napisal/a:

Ti kar jaz povem.
Ja dokler niso prišli otroci je še klapalo, potem pa skoz manj. nekaj časa je fehtaril, dobil 1-2x na mesec, potem si je pa omislil ljubico, no ne samo eno. Pa ženi spet ni bilo prav in se je ločila.