ploščati žličniki
evo, delam žličnike v piščančjo obaro….jajce, namenska moka za vlečeno in kvašeno testo, malo olja, sol, včasih malo pecilnega… delam jih z dvema žlicama.
Ok, ko se kuhajo so lepi, lepe oblike, kot žličniki morajo biti. Preden pa so kuhani, pa nekako padejo skupaj, postanejo čist ploščati, kot neke debele palačinke ;). Pa gledam, da ja čist počasi vrejo ;(
saj so dobri, samo izgled pa nikakav……
Povejte prosim, kaj delam narobe.
Tudi jaz v obaro ne delam zdrobovih žličnikov. Delam vodne vlivance. Tej masi, ki jo ti pripravljaš manjka voda. Poglej v spodnji povezavi, da ni nič narobe, če so žličniki ploščati.
http://recepti.najdi.si/recept/Vodeni-{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEli{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dniki/f8fbf9e8