Forum.Over.Net

Starševski čvek

V času od 2004-2008 smo imeli super ceste, sedaj pa kamena doba

Default avatar

Takrat so se gradile ceste

V času 2004-2008 so se na veliko gradile ceste in bile tudi odlično vzdrževane, po dveh vladah novih obrazov pa gremo v kameno dobo, ceste so v tako katastrofalnem stanju, da človek ostane brez besed. Denarja za obnovo pa več ni, ker so vse pokradli. Prav strah me je, kaj prinašajo novi obrazi in koliko še imajo namen spokrasti in zavoziti državo.
Default avatar

kvaliteta

nove ceste ni težko vzdrževati
vprašanje pa je kako kvalitetne ceste so bile zgrajene, če danes zmanjkuje denarja za vzdrževanje teh cest zgrajenih 6-10 let nazaj
Default avatar

slovenc13

Pri nas je predvsem problem kvaliteta gradnje, če pogledamo samo avtoceste, so praktično nove in vseskozi so zaprti nekateri odceki in jih popravljajo v celoti.
Default avatar

Ja čez Slovenijo gre ogromno prometa

kvaliteta je napisal/a:
In če se špara(krade) pri vzdrževanju so pač posledice vidne sedaj. Saj levi volivci v bistvu sebe nategnete, ko si izvolite te roparje, se morate tudi vi po teh razsutih cestah voziti. Pamet v roke na sedanjih volitvah.
Default avatar

drži

Seveda se je na veliko gradilo, pol denarja je šlo za ceste, pol se ga je pokradlo! Pa kje je logika, da so bile pri nas cene km ceste še enkrat višje kot pa kje drugje po Evropi!
Default avatar

Kam izgine denar za vzdrževanje cest

drži je napisal/a:
Krade se sedaj, ko se s cestninami pobere dovolj denarja za vzdrževanje cestišč po vsej Sloveniji, se pa 70% tega denarja spokrade, v 2004-2008 so bile ceste tipi top.
Default avatar

tako je!

Res, v teh štirih letih se je cedil med, kopali smo se v mleku, kruh smo metali v smetnjake, otroci niso bili lačni, ampak predebeli,....

En in edini mali bog je vse to zrihtal v štirih letih. Res. Zato pa bo šel on in vsi podporniki direkt v nebesa brez zagovora.
Default avatar

wd40

Ja čez Slovenijo gre ogromno prometa je napisal/a:
Sem pa mislil, da je debata o cestah ...
When in danger, When in doubt, Run in circles. Scream and shout!
Default avatar

sveta preproščina

ja, idila na puf je zelo fajn.... Do trenutka, ko se vsesplošno življenje na puf neha in je puf treba vrnit. In slovenija je trenutno v fazi tranzicije teh pufov iz 2004 - 2008 v javni dolg....
Default avatar

ah no.

Ne znaš brat med vrsticami? Že od vsega začetka je začrtana politično kot poklon velikemu vodji.
Default avatar

wd40

ah no. je napisal/a:
Letnice mi ne gredo... A niso takrat Slovenijo odprli mrhovinarjem od vsepovsod... Slab poklon tole...
When in danger, When in doubt, Run in circles. Scream and shout!
Default avatar

Vidim

Precej denarja namenjenega za ceste ponikne v žepe "prijateljem", nekaj so ga tudi prečrpavali v SŽ in potem spet v neke žepe "prijateljev".
Default avatar

naštej ceste iz tega obdobja

Takrat so se gradile ceste je napisal/a:
V 8 letih so po tvoje propadle ceste? A ti malo nakladaš! Se greš politikanstvo? Katere ceste so pa v teh letih zgradil? A predor Šentvid zaradi katerega bo moral še kdo v arest- recimo en bivši minister, pa en bivši župan. pa... Pa kje so še te ceste? Naštej jih!
Default avatar

cestica

Takrat so bile še cele in jih ni bilo treba popravljati. Pa imeli smo samo en problem (PV), ostalo je pa še nekako šlo...
Default avatar

megaboy

cestica je napisal/a:
Cesta propade v 8 letih le, če je zanič zgrajena.
Default avatar

ivanovi ministri in zanič gradnja

megaboy je napisal/a:
A, to bo to! Pod Ivanom so zanič gradili! Kdo je že bil minister? En njegov seveda, pred tem pa sami iz SLS! Tko da, zanič ceste..... ja pa ja de!