Starševski čvek

Sensilab izdelki

Default avatar
Ali kdo uporablja izdelke Sensilab in kako je z njimi zadovoljen?
Je sploh kakšen učinek ob jemanju teh kapsul (npr, Acai Detoxan in ostalih)??

Vaša mnenja in izkušnje.
Default avatar
Od kar sem enkrat na FB odgovrila ne neko vprašanje mi od tedaj vsak dan pošiljajo po e-mailu njihove reklame. Nisem pa še nič naročila niti ne mislim, tako, da ne poznam njihovih izdelkov.
Default avatar
Jaz nič ne kupujem od njih, uporabljam pa zaradi športnih aktivnosti od NOW-a, ki so iz Amerike (Q10, resveratrol, omega 3 ...).
Default avatar
Njihovi prehranski dodatki vsebujejo "trenutno moderna" super živila, ki to niso in pa razne eksotične ekstrakte, ki bi naj bili čudežni, ker ste jih videli na oddajah od Dr.Oz-a. Mimogrede prejšnji teden so razgalili tega Dr. Oz-a in ga v ZDA javno zaslišali pred senatom, ker zavaja javnost in ustvarja nek mit o hujšanju ipd.
Sensilab vlaga ogrooomno v marketing, reklame, imidž. Njihovi izdelki pa so poceni sestavljena zmes surovin, ki niti približno ne povzročijo takšnega efekta, kot oglašujejo v reklamah.
Prodajanje megle.
Tudi na tem portalu so že oglaševali in mi je šlo na bruhanje , ko sem bral nasvete njihovih "strokovnjakov". Ampak imajo srečo, ker v Sloveniji obstaja t.i. topshop publika, ki slepo verjame reklamam.
Njihovi izdelki so zelo sezonski, kar pomeni, da veliko vložijo v reklamo, da naredijo en umetni bum in te bombardirajo z informacijami na vseh portalih, ki pa so daleč od strokovnih. Trenutno je seveda aktualno hujšanje in pa tudi njihov najnovejši hit 30 day Candida Solution...
Naredite si uslugo in preberite (oziroma poguglajte Candida hoax) o tem, kako so umetno ustvarili strah pred Candido, da bi ustvarili potrebo po nepotrebnem zdravljenju
http://www.sciencebasedmedicine.org/can ... illnesses/
To je samo en primer, so pa praktično vsi njihovi izdelki in pa še posebej razni 10-day, 30-day paketi en velik nateg.
Kupili boste samo enkrat in nikoli več, ampak njim je to dovolj.
So pa res svetovni prvaki v marketingu:
-bleščeč dizajn proizvodov
-super spletna stran
-odprtje ekskluzivnih trgovin Sensilab- kot da kopirajo Apple store
-angleški nazivi proizvodov (ker se čuje bolj "kakovostno in fancy")
-pojavnost v vseh medijih

Ampak žal se slovenska topshop publika da nategnit vedno znova in znova na podlagi fasade
Default avatar
ja, tale sensilab je res prodajanje megle.

Še vedno bolj zaupam starim blagovnim znamkam. Fajn se mi zdi Fidimed. Te res ne pišejo vsepoprek, se mi zdijo celo mal preveč pošlihtani. Mi je zadnjič na telefonu njihova svetovalka celo odsvetovala njihov izdelek. Je rekla, da če jem ribe (sardelce in lososa 2 x na teden), da ne potrebujem njihovega ribameda. To se mi je zdelo res lepo in etično. Če bom kupoval, bom samo še pri njih.
Default avatar
Lahko to odgovorim za dva njihova izdelka, ki sem ju dalj časa uporabljala....
1. butifar za črevesje (zato, ker imam avtoimuno črevesno bolezen ulcerozni kolitis) in mi je butifar izdatno pomagal.... ( vsekakor najprej temeljito preverim kaj naj bi to bilo z posvetovanjem z zdravnikom)

2. hepafar za jetra (odlično tudi to)

Za ostale shujševalne tablete/praške pa žal pojma nimam kako delujejo!
Default avatar
Glede izdelkov Sensilab....predno "popljuvate" vse vprek, se je dobra malo pozanimati o teh izdelkih ali pa mogoče kakšnega preizkusiti.
Glede Hepafar-ja za čiščenje jeter, ga priporočajo tudi na tem forumu. Jaz uporabljam nekatere njihove izdelke in učinek je opazen. Tako da menim, da le ni vse "cenena kitajska roba" zapakirana v lepo embalažo.
Strinjam pa se, da je v reklamah preveč idealizirano vse skup, ampak učinek je.
In kar se tiče izdelkov za hujšanje, je pa sigurno, da od dveh tabletk na dan in nič gibanja ter primerne prehrane ne bo nobeden shujšal!! In kdor to verjame in potem to pričakuje, je zanj sigurno izdelek nekvaliteten!!