Starševski čvek

modna industrija in mlade deklice

Default avatar
Primer deklice, na kateri po vsej verjetnosti svoje neizživete sanje, konec kariere ustvarja njena družina:

https://www.facebook.com/KristinaPimenova/photos_stream

http://popvideo.org/v/10006238/MjQ4OTI0 ... TA5NjI1Mw/

Deklica je res prava lepotička, ampak žal že lutka v rokah modne industrije. Tudi nekateri komentarji javnosti so prv realni in zanimivi - odna industrija izrablja malo deklico, ki jo oblači v ženska oblačia in postavlja v provokativne poze.

Si ne predstavljam, da bi svojemu otroku takole polnila in grenila otroštvo s svojimi neizživetimi sanjami, željo po služenju denarja z lastnimi otroci.
Default avatar
Ko smo že pri tem; kako pa je kaj z onim malim Herkulesom, ki je bil že nekje pri desetih mišičast?
Default avatar
Kolk je lepa :). Resno. kolk je pa zaradi teh fotk prikrajšana za otroštvo pa ne veva ne jaz, ne ti. Zna bit, da kak povprečna slovenska mati še bolj forsira svoje dete, pa ni takih rezultatov...
Default avatar
Lepa, res lepa deklica. Koliko otroštva ji bodo pustili...
Živi in pusti živeti
Default avatar
Njena mati je nekakšna silikonska godzilla, bi se je ustrašila, da jo zvečer srečam na temačni ulici. Sem poznala eno tako mati, ki je svojo hči vlačila na modne revije in se v šoli hvalila s tem. Bruhalno.
Default avatar
Za modno industrijo je to samo potrošna roba...
Default avatar
Deklica je resnično lepa, ne samo luštna. Iz nje bo gotovo ena krasna ženska (po zunanjosti gotovo). Ampak, če jo ima res že zdaj modna industrija v rokah, potem od otroštva in mladosti ne bo imela prav veliko, le delo, izkoriščanje, celo zlorabe so možne. Škoda.
Default avatar
Odvnisno, kako to otrok doživlja. Morda ji je v veselje, tako se mi zdi. Nima nobene prisiljene in načuene drže, zdi se mi da prav spročeno uživa.

moja nečakinja se od otroštva zdi vsem lepa. Bi rekla, da je pač lušna kot mnogo mladih punc, vendar je skrajno sporščena in energetstka.
Če je kot otrok nastopala, so jo vsi opaziili in če gledaš fotke njene mlade družbe, kot da je samo ona na sliki, potem šele opaziš druge.
Nikoli je niso forsirali v te vode, je zašla v znanost, vendar njej nastopati je malenkost in užitek še danes, je pač pri tem sporščena in to se čuti.
Default avatar
To je pa res ena najlepših deklic, kar sem jih jaz kdaj videla. Res je čudovita in ko bo odrasla bo čudovita ženska. Upajmo, da imajo starši kaj soli v glavi in ne bo zadeva prerasla svoje okvirje.
Default avatar
Kako da se to ne vodi pod otroško delo?
Svet je pisan in lep...