Starševski čvek

Sex pri vas?

Default avatar

dejte povedat

Brala sem današnjo temo o sexu zjutraj. Hmm.
Pri naju sexa zjutraj ni nikoli, ker bi posledično on bil cel dan utrujen, brez energije. Njega orgazem dobesedno ubije in tisti dan ne funkcionira več tudi na drugih področjih.

Kako je z vašimi moškimi? Koliko ste stari? Mogoče ste mlajši od naju, da imate toliko energije? Midva sva okoli 30 in nimava še niti otrok, tako da ne vem, kako bo s sexom po tem.
Default avatar

za vikende pogosto

Ja kaj šele bo,če sta že zdaj tako paf po sexu?? :-))
Mi2 sva okoli 30...3 otroci, petelinji zajtrk še furama,ampak dost manj kot prej,ko še ni bilo otrok,večinoma pa za vikend,ko se nama nikamor ne mudi!!
Default avatar

who care

Z ženo nikoli ne seksava. Ima 4 stopenjski vibrator in to je to.
Default avatar

midva...

...40+ in ravno obratno..po petelinjem zajtrku je dan in svet lepši. Jaz osebno imam sicer raje zvečer, a se vedno ne izide:), pa nadoknadiva zjutraj, včasih se eden prebudi proti jutru, nežno zbudi drugega in pred službo sva kot nova:)
Default avatar

tudi midva

midva... je napisal/a:
podpišem
Default avatar

tašinka

Midva sva 40 in 43 in petelinji zajtrk je čez vikend vedno. Oba dneva, razen ob res, redkih jutrih, da ga ni. Ne prestavljam si, da bi bil moj po sexu čisto fertik še cel dan. Od pomladi do jeseni kolesariva, pozimi greva v hribe in jutranji sex je uvod v lep dan.
Default avatar

enTip

Pri 30ih čist paf? Zaskrbljujoče :)
Mal več športat bo treba, ker drugače lahko čez 10 let kar pozabita na sex
Default avatar

cvbnc

jaz 33 on 42 dva malčka...ja sex zjutraj edino čez vikend, ker me tednom začnem zgodaj zjutraj delat.
Default avatar

zzgg

Dejte mi povedat, jutranji sex a to potem najprej na WC pa pod tuš pol pa sexat. K zame je jutranji sex ko se prebudiš v postelji in potem akcija. Ne pa še vse prej wc, tuš, umiti zobe...
Midva samo zvečer, ker zjutraj mi ne paše zaradi vsega tega, pol so pa itak otroc že v luftu.
Default avatar

butasto vprašanje,butast odgovor

Mi2 najprej narediva dezinfekcijo celega telesa potem pa hop!!
Default avatar

obožujem

jutranji, dopoldanski, popoldanski sex, večernega in nočnega pa ne, ker sem dnevni človek. :))
jutranji je tak, da se samo obrnem, nastavim, kakorkoli že, ne grme prej nikamor, pa on tudi ne, vstajanje se dogaja šele po tem. je pa res, da je z novim partnerjem jutranji sex postal nočna mora. s prejšnjim sva se totalno ujemala, s tem pa ... tolikokrat se je začel mulit in težit in včasih je postal celo prav nesramen, ker mu je med sexom penis splahnel, da se mi je že čisto zamerilo in se sploh več ne upam tega it, ker že kar vnaprej pričakujem izbruh besa. strašno res. potem pa on hoče, ker ve, da jaz hočem, pa mu ne upam rečt, da ni treba, da je ok, ker sem mu sicer že 100x povedala, da mene sploh ne moti, če mu uplahne, da je jutranji sex zame samo predigra v lepši dan, ampak ne, on vztraja pri nabijanju, pa obračanju, potem pa mu pade, pa hoče to prikrit, jaz itak začutim, da nekaj ni ok, pa me vidi in ve, da vem, da ni ok, pa me začne nadirat da kaj gledam, če mi je premajhen, premehek, kaj mu težim ... skratka, jutranji sex, ki je bil včasih božanski vstop v nov dan je postal prava nočna mora in po moej bom tipa zamenjala. ne zato, ker mu uplahne, ampak zato, ker je debil.