Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zmago Jelinčič in

Default avatar

Damjan Murko

Gledam Gospoda Jelinčiča na tv Svet na kanalu A pa sem se spomnila, da je s posojilom Damjana Murka kupil parcelo v Kopru, na lepi pozicicji v bližini morja, zdaj pa njegova novogradnja že več kot leto dni stoji nedokončana. Le kje je vzrok? Zmanjkalo denarja ali kaj?
Default avatar

maynapink

Daj ne seri. Murko še za burek nima, kakšno posojilo? A Verbotnova je tudi na njegovi grbi zaslovela? Najbrž si res Murko. Daj tistega mulca preimenuj, ker se mu že zdaj smeje cela Slovenija, kaj bo šele v šoli. Mali bo tepen in zasmehovan zaradi (po mojem mnenju) budale, ki nima NIČ!
Default avatar

muholovec

Murkec je danes promotor v Planetu Tuš ... samo nisem šla gledat, kaj ponuja .... brrrr
Default avatar

Barca

http://kvak.napovednik.com/index.php/id ... mjan_murko

"Murko nima v žepu niti za špricer," je po nekaj mesecih le priznal Zmago Jelinčič Plemeniti. Nekdanjega politika, ki bo še do konca leta prejemal poslansko nadomestilo, čudi, da so mediji in celo Durs njegovim izjavam, da mu je denar za nakup pol milijona evrov drage parcele dal slovenski slavček ("Zadeva z Murkom je bila ena boljših zajebantskih fint, ki je ni razumelo 75 odstotkov novinarjev niti davčna uprava"). Poudaril je, da je imel poleg predelave zdravil tudi zasebno posojilnico in hranilnico, poleg tega pa je 20 let delal v državnem zboru. Denar je bil menda res last njegove žene Monike oz. njene družine: "Ko si poročen, je vse družinska last."
Default avatar

maynapink

Barca je napisal/a:

A ti povem še nekaj? Poročna obleka je bila naročena iz Kitajske. Vredna ni bila niti 200€.
Default avatar

Barca

maynapink je napisal/a:
Še to je preveč za obleko, ki jo nosiš samo enkrat..
Default avatar

Schildkrote

maynapink je napisal/a:

Ja, ja, lahko da ja, ampak Murkec je car, to vedno rečem, če ne zares, pa nalašč, da folk jezim. :)))
Ko oči zaspijo
Se angeli zbudijo
(Jan P.)
Default avatar

sadadata

Murkota sem enkrat srečala, ko je bil s familijo in taščo na morju. niso si niti kepice sladoleda privoščili. Klinc pa tak zvezdnik
Default avatar

tinatana

To ravno ne verjamem,če bi se pa pripeljal z jahto pa bi ga spet šimfali.
Default avatar

Vera2

Nič ne stoji. Še včeraj so urejali okolico, mislim pa, da so njegovi ležalniki na terasi več vredni kot moja nepremičnina. Hiše je že vseljena. lp