Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

zadnje besede

Default avatar
Jutro se je bližalo. V pol snu se ti je zazdelo, da je nekdo odgrnil rjuho pod katero si spala gola. Za hip si se prestrašila.
Naslednji trenutek pa si zacutila dlan na svoji pič** Streslo te. Čeprav si se bala nisi odprla oči.roka je zacela božati tvojo mucko. Čudovit občutek prebujanja, si pomislila in razprla noge. Dlan je objela tvojo pič**, ki je počasi postaja mokra. Njegovi mokri prsti - najbrž jih je poslinil, si pomislila- jo našli scegi in nežno krožili okoli njega. Njegova roka pa je začela drseti po celi tvoji mucki. S sredincem je razprl tvoje sramne ustnice in čisto narahlo na drselapo notranjosti ustnic.
Še..nadaljuj..ne nehaj..si slišala svoj glas. Toda, naenkrat so se roke umaknile. Skoraj bi odprla oči od začudenja, ko se te roke zgrabile za boke in ritko in te prislile, da si se obrnila na trebuh. Z rokama ki so te trdo držale je prdivdnignil tvoje boke,tako da si postavila v pasji položaj. malo si se ustrašila, kaj sledi. nasdnji trenutek pa si začutila kako je glavica njegovega kur** naslonila na vhod tvoje pič** Pomislila si, da še nisi doovolj mokra toda prepozno.
Obraz si naslonila na odejo, razmaknila kolena in potisnila zadnjico visoko, kolikor si je le lahko. Nastalo je nekaj trenutkov popolne tišine, ki so bili k sreči le plod njegovega občudovanja tvoje ritke in vabljive mucke. Pa ravno zvečer si je obrila...si se sama pri sebi nasmehnila

Njegov kur** je pričel drseti vate. Sprva počasi ker ti ni želel povzročiti bolečine.Čutila si kako pič** sprejema njegovo prodiranje. Z rokami je še vedno močno držal tvoje boke in je tako on vodil tempo. Prepuščena na nemilost si se predala. Na sredi poti je obstal, takoj zatem pa ga je sunkovito porinil do konca in obmiroval. Za trenutek te je zabolelo
toda to je bilo kratkotrajno. Bolečina je izginila in zamenjal jo je užitek občutkanjegovega kur** popolnoma v tebi. Nora sem..si pomislila..Tako dolgo sem čakala na to.
Držal te je za boke in nadaljeval sunke v tebi. Oba sta čutila kako pič** objema njegovega kur**. Kot bi ga požirala. Tvoje dihanje postaja nekontrolirano, znani krči telesa te izdajajo, da ne boš mogla dolgo zadrževati. Ne nehaj..prišlo mi bo...samo še malo....si naglas zakričala.
Tisti trenutek pa šok. On ga povleče iz tebe. Začudena hočeš nekaj reči..Toda roke te obrnejo nazaj na hrbet..razširijo ti noge in na svoji mokri pič** začutiš njegov jezik, njegove ustnice ki poiščejo tvoj nabrekli ščegi. Z ustnicami ti ga objame, posesa kot bi bil palec hkrati pa kroži z jeziko okoli njega. S prstom pa je šel vate in drsel po notranjosti tvoje mokre pič..
Malokrat se ti je zdodilo, da si bila tako zrajcana..Tako na hitro. Iz pič** ti je kar teklo...po presredku, ritnicah, na rjuho, kjer je nastajala lužica. telo se ti je zvijalo v prihahjajočih krčih. Me morem več...si slišala svoje besede. Tvoj ščegi v nejgovih susth, njegov prst v tebi, ki je našel tvojo g-točko. To je bilo preveč in začelo ti je prihajati. V valovih počasi. Zgrabila si ga za glavo in svoje boke nabila na njegov obraz. In takrat se je zgodilo... Iz tvoje pič.. je začelo brizgati naravnost v njegova usta, njegov obraz. Vroč topel curek..tvoji sokovi . Umrla bom...so bile zadnje besede,ki se jih spomniš...

In dopoldan, kot vedno urejena nedostopna gospa, boš v sebi premišljevala.....SE JE TO RES ZGODILO ?
Default avatar
mmmm, petelinji zajtrk... zato pa je zajtrk najpomembnejši obrok dneva ;-)
Default avatar
Zato je jutro najlepši del dneva...hi hi hi....

Marko nadaljuj....
Default avatar
odtenki sive barve???

Moderatorji

Eva
Eva Evica