Starševski čvek

preoblikovanje telesa

Default avatar
A je morda že katera bila na takšnem preoblikovanju kot se ga da kupiti mreko maxibona za nevem koliko ceneje? A vsaj malo učvrsti kožo? Ali je spet nateg kot skoraj vse ostalo kar se ponuja na našem tržišču.
Default avatar
Denar nameni športni opremi in se spravi športat ! Edina pot za preoblikovanje je šport, vse ostalo je N.A.T.E.G. !
Default avatar
Za ceno kt jo imajo na maxiju se splača it že zato, ker je vštetih nekaj masaž in teh za tako ceno nikjer ne dobiš. Kar se pa preoblikovanja tiče pa pojma nimam ;-)
Default avatar
daj no, a si videla bogataše s čudovitimi postavami?

teniske na naoge, pa hoditi v hrib, ali pa tek v naravi, al pa osebnega trenerja, pa pazit pri hrani, dosti vode piti, odpovej se alkoholu, cigaretam, kavi, kruhu,
pa bodo vidni rezulatati
Default avatar
Kar se tiče preoblikovanja telesa, sem lani sprobala preoblikovanje telesa v Studiu Prosapia v Šiški - pri Kinu Šiška. Z rezultatom dejansko navdušena, ampak mislim, da je bil njihov pristop k stvari drugačen in zato tudi rezultatsko dober, kar je vidno iz fotke Slika

Je pa res, da zgolj priključitev na takšno ali drugačno napravo ne bo zadostoval. Osebno sem imela celoten program, ki je vključeval tudi prehrano (brez hudih dijet!) in zdarvo mero gibanja. Bodi pa pazljiva pri raznih poceni ponudnikih, saj je ključen pristop in ne zgolj cena.
Default avatar
Vse to delam tudi v svojem salonu, ki ga ne bom imenovala in tudi občasno oglašujem na maksibonu.Definitivno so uspehi, vendar jaz stranki povem na prvem obisku, aparat je 50% ostalo je na njej....brez športa in pitja veliko vode ne gre.
Delam pa kavitacijo, radiofrekvenco , ročno limfno drenažo in anticelulitno masažo.
Samo ležanje v salonu pa doprinese samo lepo napeto kože , obseg pa ne izgine.
Default avatar
Drži, da samo naprava ni dovolj, kot sem napisala, gre za proces, katerega so mi v Studiu Prosapa v celoti razložili že na prvem brezplačnem posvetu in to je bil eden ključnih razlogov, zakaj sem se odločila za tretma. Vodo pa že po naravi pijem redno, nekoliko več poudarka sem dala le še prehrani in vadbi. Rezultat pa je viden in mislim, da dovolj zgovoren.