Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Šivilja; spodnje perilo

Default avatar

elenika

Pozdravljena,

imam dve prošnji za predloge. Zanima me, če kdo pozna dobro šiviljo v Lj (po možnosti Šiška ali Bežigrad - vem, sem zahtevna:P), ki bi lahko sešila kak jopič in krilo. Po vzorcu, ki ga imam. In kolikšna bi bila približna cena (nimam pojma, v kakšnih okvirjih se cene sploh vrtijo). Potem me zanima, ali bi morala za blago poskrbeti sama ali se lahko dobi tudi all inclusive varianta;)?

Po pravici nimam časa letati po trgovinah in določene stvari tudi težko dobim. Jopič sem komaj dobila, pa bi lahko ta zdaj bil za vzorec.

Nato me zanima, kje dobiti dobro spodnje perilo. Zanima me tako za navadne bombažne spodnje hlačke (ne Skinny) kot za hm, bolj "romantične" variante;) Intimissimi poznam, imam nekaj lušnih modelov, a se potem ponavljajo, pa bi pogledala še kje drugje. Lahko tudi v Ita kje blizu Gorice.

Mogoče so res butasta vprašanja, a zadnje čase mi kronično primanjkuje časa in je takšne stvari dobro vedeti, da ti ne gre celo popoldne za vožnjo od enega do drugega kraja. Preko neta nerada kupujem, ker mi ponavadi ni prav.

Hvala!
Default avatar

Fashionista.si.

Živjo,

za šivanje žal ne znam pomagati.

Za spodnje perilo pa pojdi v Emporium in poišči znamko Etam. Francosko perilo, zelo luštno, enak cenovni in kakovostni razred kot Intimissimi. Že nekaj let z Victoria's Secret tekmujejo v tem, kdo bo naredil bolj atraktivno modno revijo.

http://www.fashionista.si/trendi/etam-t ... no-revijo/

http://www.etam.com/

Je pa Etam tudi v Planetu Tuš v Kopru.

lp,lenka

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek