Starševski čvek

Bi si v mojem primeru omislile ljubimca?

Default avatar
Bom probala biti kratka in jedrnata. S partnerjem sva skupaj pet let, majhen otrok star dve leti. Sprva v postelji kar okej, moram pa priznati, da nikoli ni bil nek hud ljubimec oz. se je bolj posvečal sebi kot tudi meni in mojemu zadovoljstvu. Ker pa misliš, da bo s časom bolje (ker si najbrž nočemo priznat, da bo le slabše), je danes situacija sledeča.
Kvalitetnega seksa ni že od sredine moje nosečnosti, kadar pa je (3-4 mesečno) je to zgolj izpraznitev zanj, ker mu pride po minutki. Mene, kot da me ni zraven. Ko mu to omenim, pravi, da sem neizprosna, da vem, da ima probleme in v tem stilu. Tako, da sedaj tud jamram ne več.
Spolnost mi veliko pomeni, uživam v njej (sem), odprta za nove stvari, probala sva več stvari ( jaz še z eno žensko, mehko swinganje), skratka nisem konzervativna. Obožujem oralo, on ne (razen jaz njemu, to mu pa paše). Zvečer se umakne v sosednjo sobo (smrči in ne morem spati), kjer gleda porniče in se sam zadovolji. Jaz pa nepotešena, posledično zagrenjena, tečna in skoz neki vrtam vanj.
Pred parimi dnevi sem mu rekla, da tako ne gre več, da me njegovo početje moti, pa mi je odvrnil, da pretiravam, da me ima rad, da se ni ni spremenilo zanj.
Saj, če ga ne bi imela rada, bi si omislila kakega ljubimca, ampak kaj, ko si želim njega, njegovo telo, ki pa me dnevno zavrača. Ampak razmišljam pa o eni erotični masaži, da me zmasira in do vrhunca popelje moški, ker me moj noče. Primitivno, a ne? Tako daleč te pripelje pomanjkanje seksa. Pa sem statistično gledamo v letih, ko bi morala biti moja spolnost na vrhuncu.
Brez obsojanj prosim, samo ven sem dala. Morda je še kakšna podobna reva kot jaz.
Default avatar
Zakaj ljubimca? S tem boš težave samo poglobila.
Nesposobneža zavrzi in si poišči moškega.
Default avatar
" ljubimca " torej kur_ca št. 2 ob že obstoječem kur_cu, imajo samo cipe. Vprašaj očeta za nasvet, če meni ne verjameš.

Nasvidenje.
Default avatar
Po napisanem sodeč, ga ne boš prevarala v smislu, da bi mela ljubimca. Torej ti ostanejo le sex pripomočki. Kupi kaj velikega in konkretnega, ki vibrila.
Default avatar
Bi imela, če bi tako naneslo. Torej, če bi zašpilala kemija. Ne pa zato, ker doma to in to ne štima.
Saj ne moreš imeti ljubimca, če ti ne potegne? A kar tako...za sex? To me ne bi zadovoljilo.
Default avatar
Jaz mu ne bi dovolila sosednje sobe in porniče. To je za samske. Pogovorita se.
Default avatar
pred mojimi vrati na desni je zavojček s številkami ... vzemi vsaj enega ☺
pa paz na displaj nad vrati, kjer piše katera je naslednja na vrsti
Default avatar
florami je napisal/a:

Dovolila???!!! A govoriš o možu ali o otroku? Ne morem verjet, da take babe obstajajo v resnici.


Za avtorico pa: nehaj mu nudit oralo. Preden si omisliš loverja, si nabavi dildo in se mu pridruži pri gledanju porničev. Pa naj vsak zadovoljuje samega sebe. Mogoče bo potem tvoj nehal s tem, ker se mu bo zdelo neumno.
Default avatar
Jaz bi se mu pridružila v sosednji sobi medtem, ko gleda porniče. Ne verjamem, da bi se raje samozadovoljeval. Ko bi končala, bi se pa vrnila v svojo sobo, da se dobro naspim. Tudi ne morem spat pri nekomu, ki smrči kot medved. Se mi zmeša.
Default avatar
Na kratko, ne ne bi si omislila ljubimca.
Ko izbiramo partnerja, moža, očeta otroku izbiramo celoti. Ni dovolj, da je samo lep, samo pameten, samo dober po srcu ali samo dober v postelji. Ujemati se mora celota. Pri tem seveda sklepamo kompromise saj je odrasli ženski jasno, da princi živijo v pravljicah.
Ti si izbrala partnerja in očeta otroku in sedaj ti ta oseba ne odgovarja. Seveda se lahko ločiš (ljubimec je le prvi korak k ločitvi) ampak pri tem se vsako minuto posebej vprašaj kaj je pri tem kriv otrok. S partnerjem se namreč že v samem začetku nisi ujemala, ostala si z njim in zanosila si z njim. Zdej te pa to moti? Ti se boš znašla. se bo znašel tudi otrok?
Dejte kdaj malo v naprej razmišljat, predvsem razmišljat o posledicah.

S partnerjem se pogovori, najdita neko skupno rešitev in pri tem seveda sklenita kakšen kompromis. Pri tem imej v mislih, da se partner ni spremenil ampak so tvoje zahteve kar naenkrat drugačne.
Default avatar
ordnung must sein je napisal/a:

zanimiv odgovor :) :)
Default avatar
Najprej pogovor,če ne zaleže,odidi in si poišči moškega ,ki te bo osrečil.Zame najbolj pošteno do obeh.
Default avatar
In kako naj se pogovori, če se gospod noče? Niti nima želje po sexu z njo, njemu so dovolj porniči in drkanje na roke. Pametnega odgovora nimam, če si boš izbrala ljubimca, pa razčisti sama pri sebi. Ljubimec naj ti bo res samo ljubimec, brez zaljubljenosti. Sicer boš še v večji godlji. Pa srečo v svoji odločitvi.
Default avatar
Stalno ti nekaj ne paše. Potem ti ugodi in gre v drugo sobo, kar je zame sramotno, pa ti spet ni v redu. Najprej sama pri sebi razmisli kaj bi sploh rada. Potem pa mu to povej in se skupaj odločita. Da bi mene žena nagnala v drugo sobo bi se tudi sam zadovoljeval drugače, ker če me žena ne mara v postelji potem noče seksat z mano.
Default avatar
Hvala PUMA, da si potrdil mojim občutkom.

Ko sem rodila se je takoj izselil iz spalnice in se ni več vrnil.
Default avatar
Redki so zakoni ki uspevajo če nekdo spi ločeno. Ne poznam moškega ki bi mu bilo v čast da spi ločeno od žene. Ubistvu ga je neizmerno sram čeprav tega ne bo nikoli priznal. Če nimaš toliko spoštovanja do njega da skupaj spita v postelji potem ne moreš pričakovati nazaj da se bo on zelo potrudil za to da te zadovolji. Ne vidim razloga zakaj bi se. Ti mene zavračaš in naganjaš, jaz se moram pa potruditi zate čeprav se ti za mene popolnoma nič. Razumem jaz tega moškega zelo dobro.
Default avatar
vprašanje časa je napisal/a:

Pejt z njim gledat porniče.Pa se tudi ti začni zadovoljevati.Ko lahko se sprehajaj gola pred njim,gola pejt spat,...

Če mene vprašaš ima tvoj nek skriti fetiš,pa ga s tabo ne upa uresničevat oziroma ga je strah da se boš smejala iz njega.

Poskusi se pogovoriti z njim.
Default avatar
Ma kakšen skriti fetiš. Tip je stalno podvržen kritikam in negodovanjem. Posledično mu je težko in ker ga je sram da je stalno kritiziran (od nekoga ki ga ima rad) dela tako da ne bo več kritiziran. Torej ne seksa več ker je itak nesposoben tega početja. Ko pa ga že sili v to delo, pač naredi tako da zadovolji sebe ker itak ne zna seksat in bo v vsakem primeru kregan. Ga niti ne poznam pa ga preberem kot knjigo. Žalostno je da njegova partnerka tega noče videti.
Default avatar
Avtorica, jaz bi si omislila ljubimca. Pravzaprav sem si ga...precej podobna situacija.
Default avatar
In sedaj si vsa vesela ker partnerju natikaš rogove. Bravo res!