Starševski čvek

iz orebića na korčulo - kaj?

Default avatar
Torej zelo kmalu bom zamenjal lokacijo bivanja, hhaa, beri dopust, pa da ne bom samo na enem mestu in bi se šel eleganco, bi se podal s trajektom na bližnji otok Korčula (brez avta), ogledal bi si mesto Korčula z okolico. Je to to, kar sem napisal ali še kaj takega kar mi lahko pomagate z informacijami za kakšen izlet. Kaj pa sam Pelješac oz okolica Orebića?
Default avatar
malo pobrskaj
Default avatar
Iz Orebiča vsako uro ali vsake pol ure vozi mali trajektek v mesto Korčula (mis mo dali 5 € za 4 osebe), šli smo že večkrat na Korčulo. Super povezava za izlet.
Default avatar
Iz Orebiča vozijo ladjice v Korčulo. Trajekt pa pristane izven mesta Korčula in če nimaš avta je kolikor se spomnim praktično nemogoče priti v mesto.
Default avatar
Bo treba kar s to ladjico izpred hotela. Ne vem pa, kako si misliš peš ogledati okolico.
Default avatar
Verjetno boš koristil kuponček 1nadan. Takoj za hotelom imaš ladjico, ki te pelje v meso Korčula na Korčuli. Če pa bi si rad ogledal otok, greš pa z avtom in trajektom in prevoziš celoten otok.
Tudi do mesta Orebiča je iz Komodorja kakšne 3 km. Uživaj!
Default avatar
Na pelješcu sta plaži Divna in Žuljana. Tečaj srfanja v Vignju. Obisk Stona na dnu Pelješca. Obisk vzgojišča školjk in školjke na crveno buzaro. Vinarija Dingač. Stara vas Nakovane.
Default avatar
na Korčulo redno vozijo ladjice,trajekt pristane kar daleč vstran od mesta Korčula,če si tam z avtom,se splača,da greš z njim in trajekt ni dragi.
na Korčuli se ti splača peljat v Velo Luko in Pupnatska Luka-zelo lepa plaža,