Forum.Over.Net

Starševski čvek

Poroka - nevestina obleka bo črna

Default avatar

priča Pika

Junija se poroči prijateljica, ki ji bom priča. Včeraj zvečer se pogovarjava po telefonu in mi omeni, da se je odločila, da bo obleka črna. Njena in ženinova.

Mene je skoraj kap. Mene, pa sem sredi 30-ih. Ne vem kako naj ji dopovem, da bo to totalen šok za vse svate. In ne bo jih malo. Njeni starši... Uf...

Ne vem no, meni je to čisto mimo. Kot Adams family bo vse skupaj izgledalo. In kaj če pride še kdo v črnem? Kako se bo sploh ločilo katera je nevesta?
Ne vem kako naj jo prepričam, da si premisli, tole bo porazno...
Default avatar

Heheheh

Hehe, moja mama se je tudi poročila v črni. Pred ohohohoho leti. Kaj češ, eni so pač taki, pusti jo. mimogrede, ta ista mama je bila tudi na moji poroki v črni obleki, tako da takšnim ljudem očitno ni pomoči :-). Najbolje, da pravočasno opozoriš njene otroke, ko se bodo hoteli poročiti, njo pa pusti pri miru. Njena poroka, če hoče skakati okrog v črnini, pa naj.
Default avatar

leelee_

Kako to misliš, kako se bo vedelo, katera je nevesta? Pa menda veste, na čigavo poroko greste.
Default avatar

Kalisto

Ta pa je malo drastična... No, moja mami je imela pa temno rjavo...pred tridesetimi leti, takrat je bila taka moda. Ko sem prvič videla slike, v jok pa na drevo...kot mala punčka v tistem času nora na princeske in poroke, potem pa moja mami v temno rjavi obleki :)))

No, moja mami se še danes spomni tega in ko sem naznanila svojo poroko doma, je najprej rekla: pa glej, da boš imela belo obleko, da ne bodo tudi tvoji otroci jokal, hehe :)

Naj ima vsak kar želi. Črna je meni res malo preveč, ampak glej, ni od barve obleke odvisno, kako bo vse skupaj izgledalo :)
Default avatar

po želji...

...njena poroka..njena odločitev.
Default avatar

miškicaaa

MIislim, da jo v morbidno črni obleki čaka črna prihodnost. . . .
Default avatar

priča Pika

leelee_ je napisal/a:
mi že, kaj pa gostinci in potem še na fotografijah...
Default avatar

priča Pika

miškicaaa je napisal/a:
tudi jaz sem malo vraževerna in se mi zdi da prav izzivata... Pa tako lepa bi bila v beli. Sva šli v par salonov probavat prave poročne obleke in je bila takooo lepa.
Ampak ona je rekla, da zgleda kot beljak na torti :/
Default avatar

k72

dejansko se bo ta nevesta poročila v rdeči obleki. Dabo obleka črna, ti je rekla samo zato, ker sta s fantom stavila, da boš manj kot v 24 urah to objavila na Monu :-)
Default avatar

DRUGA LEKCIJA

Črna barva v naši kulturi pomeni barvo žalovanja in se jo nosi na pogrebih. Če pa se je nevesta tako odločila, jo ne bo mogel nihče prepričati. Očitno je strašno trmastain ne posluša nikogar. Tudi tebe ne bo. Seveda, normalnim ljudem (vsaj večini) se to zdi čudaško in nesprejemljivo. Sprejmite jo tako kot je in ji zaželite vso srečo. Drugega vam ne preostane.
Default avatar

Super

Sem videla eno nevesto v črni obleki in je bila noro dobra. Samo ni bila klasična volančkasta, ampak bolj odštekana. Vse je odvisno od obleke in neveste, ki jo nosi.
Default avatar

dinozavra

k72 je napisal/a:
Odlično.
Takole lahko stestiraš vse prijateljice, ali nosijo zaupnosti na mon.
Default avatar

aj

Sploh ne vem, v čem je problem. Vsakdo naj obleče takšno barvo kot želi. Prvič sem se možila v smetanski, če se bom še kdaj bi sigurno izbrala smaragdno zeleno.
Default avatar

001

Tudi jaz sem mnenja, da naj nevesta obleče kar želi. To je le njena odločitev. Tako kot ti ko oblečeš kar želiš. Mogoče pa je dobila zelo dobro krojeno in lepo črno obleko, ki bo zelo navdušila vse vas.
Default avatar

ena radovednica

Če to nevesti paše, pa naj ... :-)

Saj ni tako grozno, kot se sliši (je pa res, da tudi sama ne bi bila v črnem).

črne poročne obleke

Tudi moja mama se je poročila v zelo temni obleki s črnimi salonarji (ima pač zanimiv modni stil) in sta z mojim očetom še vedno srečna in zaljubljena. :-)
Default avatar

huda huda obleka

Tale obleka mi je NORO huda in seksi.
Ravno zato, ker je toliko drugačna od drugih poročnih oblek.
Priponke

58780_black-and-white-wedding-dress.jpg
0 (78.52 KiB)

Default avatar

nikoli nevesta

huda huda obleka je napisal/a:
O, za tako obleko bi se pa šla tudi poročit.

Res je zelo lepa.
Default avatar

bakibaki

Pred več kot tridesetimi leti sem se poročila v črno-vijolčni obleki, pred dvemi leti pa v kavbojkah. Obleka mi ne pomeni veliko, lahko pa si urejen tudi brez velikih denarcev
Default avatar

pa kdo si ti, da ji boš solila pamet?

priča Pika je napisal/a:
Tudi v gostilni oz. na ohceti je ponavadi takšen sedežni red, da se točno ve, kdo sta mladoporočenca. Saj ne bosta sedela nekje v kotu, no. In slik ponavadi tudi ne gledajo tujci, torej se itak ve, katera je nevesta. Ne kompliciraj po nepotrebnem in ne vsiljuj svojega mnenja. Naj obleče, kar hoče, saj je njena poroka.