Starševski čvek

Osebe rojene v znamenju raka

Default avatar

Okakoje

Na novo sem spoznal eno luštno dekle, ki je po horoskopu rakica. Ker mi je všeč, ne bi rad kaj zafrknil. Kaksne so kaj osebe rojene v tem znamenju?
Default avatar

aha...

...občutljive in družinske.
Default avatar

družinska bitja

Pomembni so jim družinski odnosi, verjetno ima dober odnos s svojo družino in verjetno si bo kmalu želela lastno družino (pazi se ;) ) - seveda odvisno od njenih let in zrelosti.
Default avatar

Kalisto

Po mojih izkušnjah zelo zelo občutljive
Default avatar

čustvene

malo vščipne pa je,drugače pa zelo čustvene osebice mmmmm
Default avatar

ha ha ha

Sem rak-ica, tudi ena od tega oznak zame ne drži:
1. nisem čustvena,
2. nisem nežna,
3. odnos z družino - no ja, za silo,
4. nisem občutljiva.

Če ti iz sebe govorim, bejž stran od nje, kolikor ti noge nesejo, ker si ga naj.....)))
Default avatar

aha...

ha ha ha je napisal/a:

A pajade...

In kaj si v podznaku?Možno je, da v tvojem primeru podznak prevladuje.Podznak najdeš glede na mesec in uro tvojega rojstva.
Jaz sem po horoskopu vodnar, v podznaku pa rak.
Pri meni prevladuje rak.V vodnarju se ne najdem, sem čisti rak.
In zelo fajn mi je , ker sem rakica.Ta prava.Družinska, topla, nežna in občutljiva.Ravno prav občutljiva z veliko empatije.
Default avatar

pollyanna

Moja mlajša hči je rakica. Rakci so od mamic, občutljivi in nežni. Znajo pomahat s kleščami in uščipnit, velikokrat se skrivajo pod lupino neprizadetosti, navznoter pa trpijo. Moja mama je bila tudi rak in je svojo (pre)občutljivost skrivala z jezljivostjo, hitro je usekala z jezikom, če ji kaj ni bilo prav je kaznovala z molkom in ignoriranjem.
Samozavest jim ni boljša stran, rabijo pa veliko pozornosti, potrjevanja, glajenja, nagrajevanja za vsako malenkost. So pa privrženi in zvesti, kar obljubijo tudi izvedejo (no razen šolskega učenja :)
Default avatar

Neon_Cube

Ma ne more bit dva miljona rakcev enakih. še dva nista enaka. horoskop pa te neumnosti.. le kdo še verjame v to? sem pa kozorog.
Default avatar

Kalisto

Neon_Cube je napisal/a:
Tudi jaz nisem, pa je vseeno očistno nekaj na tem :) Je pa res, da ne smeš tako ozko gledat, lastnosti se pri različnih ljudeh različno izrazijo.
Default avatar

sem strelka

Ne verjamem v horoskop in v te neumnosti. Sem strelka, pa niti približno podobna strelki. Vsak človek je enkratno in neponovljivo bitje.
Default avatar

traparija

Res.. kakšna traparija. Vsak človek ima svojo osebnost in to je to. Kakšen horoskop neki.
Default avatar

iiimam2

doma imam dva rakca in res je kot zgoraj pišejo.
so družinski ,nežni občutljivi torej res osebe za zkupno življenje,če si ga želiš.
Bodi pa pripravljen na luno.Takrat pa bolje,da si 2dni uvideven ali pa službeno odsoten:)
Default avatar

Ocanija_astro

Veliko je odvisno tudi od aspektov sonca itd. To, da je rakica, pomeni, da ima sonce v raku vendar, če ima notri tudi Saturn, lahko ta položaj precej zastre njena "nežna čustva" oziroma naravo.

Na splošno pa velja, da jim je družina pomembna. So najboljše mame. Na zunaj sprva dajejo videz, da niso dostopne (čeprav je to odvisno tudi od ascedenta), vendar je to samo oklep pod katerim skrivajo svoja nežna čustva. Rakica se odpre in zaupa šele takrat, ko se počuti čustveno, pa tudi materialno varna.
Običajno Imajo zelo dober spomin.

Luna vlada znamenju raka. Luna pomeni ženo, mater, na psihološki ravni pa čustva in način instinktivnega odzivanja. Pokaže način čustvovanja. Npr. luna v raku pomeni nežna in občutljiva čustva, taka oseba je predana družini in otrokom (udobje, domačnost, intima.... v krogu družina) medtem ko luna v kozorogu pomeni prednost delu, čustva so vezana ne ambicije in delo, instinktivno si želi uspeti in priti v sam vrh (marsikateri predsednik ima luno v kozorogu)....

Tako da horoskop ni tisto, kar preberete v časopisu.... je mnogo več. To je prastara veda..... vendar sta bili včasih astronomija in astrologija eno in isto.
Default avatar

govoreca5

rakice smo večina zelo občutljive,nežne, materinske,družinske,gorje da jo prizadeneš -takrat se zapre v svoj oklep in je ni ven po en teden ali še več..( tudi tašča je rakica in sva si zelo podobni)
Default avatar

bele lilije

Mogoče nisem ravno tipična rakica ampak dejansko imam rada družinsko vzdušje. Dom mi veliko pomeni. Je pa res, da avtor opisuje mlado dekle rakico in verjetno je pričakovati, da gre za punco, ki uživa v romantiki, lepih stvareh, razvajanju, naravnem ambientu. Bodi kar si in sigurno ji boš všeč.
Default avatar

doma imamo rakico

Moja hči (19), ki je po horoskopu rakica:
- zelo nežna
- zelo občutljiva
- zelo čustvena
- sočutna
- prijazna
- umetniško nadarjena ustvarjalka
- izredno ceni odkritost, hipokrizije ne prenese
- je odlična prijateljica
Default avatar

o okoliščinah

Ocanija_astro je napisal/a:
Nekoč je neka gospa povedala, da ji je v težkem obdobju, ko je bila na tleh, pomagalo prebiranje horoskopa. Ne kar vsakega, točno je vedela, kateri pisec ga zna sestaviti tako, da jo vsaj malo dvigne oz. navda z optimizmom. Ko se ji je življenje obrnilo na bolje, se ni več zatekala k tej samoterapiji.

Učinek je tak, kot ga povzameš in izbira je vedno znova tvoja.
Default avatar

tipkam in tuhtam

Lepo ravnaj z njo. Vedno iskren in nežen.