Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Moja hčerka se hoče postrižti na frizzuro Miley Cyrus!!????

Default avatar

h j6u

lasje so samo lasje, bodo zrasli nazaj

a povej ji, da bo zgledala smešno in neoriginalno, sploh če ima babyface
Default avatar

dsimon1

Ni to hud problem. S to idejo je ze kar pozna, saj to frizuro nosi ogromno najstnic in tudi starejsih. Meni osebno je kar vsec. Otrok v tej dobi zacne eksperimentirati in ce bo frizura vas najhujsi problem, potem v bistvu problema nimate. Najmanjsa skoda je izzivljanje skozi frizuro, lahko ji poves, da tebi frizura ni vsec, so pa to njeni lasje, ki bodo zrasli. Postavljanje mej je pomembnejse na ostalih podrocjih!
Default avatar

yyyyyyyxxx

Uf ta je grda plus pa še grdo frizuro.ne daj mali da se tak osmeši.res odvratno vse skup
Default avatar

7:03

sej pol fantov je pa na biberja postriženih

naj punca nosi frizuro, ki jo želi ... tale res ni nič posebnega, frizura pač.
lasje pa itak hitro zrastejo, naj otrok eksperimentira, kdaj pa bo?
Default avatar

47-letnica

Super frizurca ze deklico, meni so kratki lasje izjemno všeč.
Default avatar

Celibat je out

Zaskrbljenamama je napisal/a:
EHey!
Mam velk problem! Moja hčerka je stara 12 in se hoče postrižt na:
http://stealherstyle.net/wp-content/upl ... -09-06.jpg

Men se pa to zdi skrajno neumno! Kaj misliti vi?
Če ni vzor problem, temveč le lasje, kot je bilo rečeno, tudi dober las vedno zraste v bujno pričesko.

V naši familiji s tahudimi kristjani, so tudi takšne podobne frizure požrli. Ker je tudi cerkev po novem modna.

Mami, pazi pa, kako bo tudi tebi všečen moj desc, ker bi morda morala sprobati tudi kaj bolj trdega, da bi šlo gladko skoz? Meni je tudi to skrajno neumno, ampak, kaj naj, imaš hči, ki ji boš pametovala. Tako se sliši naokrog, prav zate.

Kaj te pravzaprav sploh skrbi? Recimo, da bi ti prejšnji odstavek odgovorila tvoja hči. Zgrožena ti ali ona.
Vredno premisleka. Zaradi skrajne neumnosti. Menim še vedno, da ste zmožni komuniciranja, ne pa skrajne neumnosti, še predno zinete.
Default avatar

Queen nepr.

Naj se postriže, saj so samo lasje. Nočem pa vedet, kako zgledaš s tako čupo, ko se ti ne ljubi delat frizure in ti lasje padejo kakor pač padejo... Tole moraš vsako jutro tupirat&lakirat, 15 min ti gre takoj. Če se bo mali ljubilo s tem ukvarjat...ne vem. Da ti tale irokeza zdrži cel dan, jo moraš kr fajn zabetonirat, kar pa spet ni najbolj fajn za laske, sploh te mehke otroške.
Default avatar

,zkzt

Meni frizura tudi ni všeč. Amapk otrok je otrok - predvidevam, da je najstnica in včasih mora probat kakšno bedarijo,da je ne ponovi. Zato jo odpeljite k frizerju in naj se postriže kakor želi (seveda ji povejte, da se vam frizura ne dopade, ampka ne prepovedujte ji za vsako ceno).
Default avatar

leelee_

Queen nepr. je napisal/a:
Naj se postriže, saj so samo lasje. Nočem pa vedet, kako zgledaš s tako čupo, ko se ti ne ljubi delat frizure in ti lasje padejo kakor pač padejo... Tole moraš vsako jutro tupirat&lakirat, 15 min ti gre takoj. Če se bo mali ljubilo s tem ukvarjat...ne vem. Da ti tale irokeza zdrži cel dan, jo moraš kr fajn zabetonirat, kar pa spet ni najbolj fajn za laske, sploh te mehke otroške.
Jaz sem se tudi v mladostni nepremišljenosti enkrat postrigla na neko tako udarno frizuro. Takrat še ni bilo Miley, bilo je pa nekaj precej podobnega. Ko sem prišla od frizerja, sem si bila noro všeč. Pa še doma so me pohvalili (čeprav so bili prej proti). Naslednje jutro mi je bilo pa že žal, ko sem se zbudila in je vsak las v svojo smer štrlel.

Avtorica, to povej hčerki. Če tebi ne verjame, naj ji pove kdo drug, zanjo bolj kredibilen (recimo kakšna malo starejša sestrična). Miley je za tole sliko dve uri sedela v salonu pri profesionalnem frizerju. Doma je praktično nemogoče nekaj takšnega ustvarit.
Default avatar

Katalenca

Pusti ji. Jaz sem imela v teh letih lase dolge do pasu. In mi niso pustili se ustriči. Pod nobenim pogojem. Ko sem bila stara 14 let, sem se enkrat lepo zaprla v kopalnico, vzela škarje in ustirgla na čisto kratko oz. paža z zadaj postriženimi lasmi na cca. 2 cm. Mislim da je bilo takrat prvič, da mami z mano ni govorila 1 teden :)
No kasneje k si je malo opomogla, sem imela kmalu še vijolična pramena pa s peno sem si dnevno barvala pramena drugih barv. Minilo me je čez cca. 3 leta ko pa so mi mogli škarje skriti, ker sem bila obsedena z dnevnim striženjem in oblikovanjem frizure. :)
K sreči sem imela vsaj talent za frizirati. Itak pa vsa tista barva.. sem bila kot papagaj. Ampak to mi je jasno sedaj, takrat pa mi je bilo super. :)
Default avatar

ficken

Dokler ne seksa je popolnoma vseeno kakšne je noben tip ne pogleda, tako ali tako je noben ne pogleda že zaradi slednjega.

Potem jo bo pa že srečala pamet ko dojame, da samo najslabše zanemarjene klošarske podstandardne smeti tolerirajo tako ogabne stvore s tako ogabnimi lasmi kot jih ima.
Default avatar

skrbnica

To je pa res totalno nepomembna banalnost ... Daj raje starševske džokerje pokuri za kaj drugega, kmalu se bodo začeli resnejši problemi. Pustite otrokom dihati, naj izživijo to najstniško neugnanost.

Ja, pa razloži ji, kako se pride do take frizure, kot je napisala leelee. Nemogoče je to poustvariti doma.
Default avatar

pretiravaš

Jaz sem se pri 13-ih postrigla kot Nena, potem sem hotela frizuro kot Tina Turner, tam pri ene 15-16 me je pa minilo.
Lasje se strižejo in rastejo. Zakaj te pravzaprav to moti?
Default avatar

ex pankica

Jaz sem imela pred 30 leti na eni strani dolge lase, na drugi strani pa pol glave zabrite s črtami. In to na vasi. Pa smo vsi preživeli :)
Zabrite frizurce sem imela ene tri leta, dokler se nisem naveličala, postrigla na 2 cm po celi glavi.
In smo tudi to preživeli :)
Default avatar

premajhna

Meni osebno je to pretirana frizura za 12-letnico. Pri nas se je 16 let stara punca tako postrigla, potem je bilo pa joka in stoka, ker ji lasje niso kar sami od sebe tako stali, ampak je mogla zjutraj 1 uro prebiti pred ogledalom, da si jih je uredila.