Mladi, ljubezen in spolnost

Kako v kontakt s punco?

Default avatar

Klemns

Lep pozdrav! Sem fant in imam 16 let. Imam eno vprašanje. Res, da 16 let še ni preveč, da bi bil prevelik problem, ampak bi vseeno vprašal. Do sedaj, še nisem imel punce.. ne de nisem imel, sploh niti ene nisem objel da bi jo pobožal ali kaj podobnega, kajti na take zabave ne hodim lih pogosto, pa tudi drugače sem bolj sramežljiv fant. Seveda so punce, katere so mi všeč na šoli, predvsem sedaj mi je ena zelo všeč. Ampak, jaz sem tako sramežliv oz. nimam samozavesti, da nimam moči, da bi kero punco sploh dodal na facebook(med prijatelje). No, zadnje čase mi je nekako uspelo dodati nekaj punc, ampak da bi katero kliknil in bi se pogovarjal z njo prek facebooku pa nikakor ne upam. Enostavno nimam samozavesti.. bojim se, da bo pozneje kakšen problem in bom butast izpadel. Sploh pa nevem kaj ji naj pišem, tudi če jo kliknem. Kar tak nenavadno jo kliknem in pišem z njo? nekako se mi zdi tole ne logično. Nikoli se ne pogovarjam s puncami, katere so mi všeč, sedaj pa da bi jo kliknil? Hm.. ne upam. Tako, da bi vprašal, kako prvič v kontakt stopit z punco?

Hvala
Default avatar

JOŽE OBLAK

Draga moja kolegica jaz komaj čakam da se bova dobila na zmenku .
In sicer mislim samo nate kako se bova poljubljala .
Upam da boš zelo lepo napravljena in da boš dišala .
Zelo sem vesel da bova skupaj objeta plesala .
Tisi mi res v seč zato te močno ljubim .
Dekle ujemi poljub ljubezni .
Default avatar

Zigac15

joze tis en navadn Freak k te na vsaki temi najdm z skorai enim in istim komentarji
Default avatar

fan2233

Je kera punca za skype z kamero??
Default avatar

barb8

Klemns je napisal/a:

Živjo! :)
ker sem punca (čeprav dve leti starejša pa vseno) vem da nam je vsem puncam veliko ljubše,lažje in bolj 'prisrčno' če nas fantje kliknete sami!
verjamem da si za stik v živo sramežljiv in ti je problem... zato pa se pri fb klepetu bolj sprosti! bodi to kar si! preprosto jo klikni jo vprašaj kako je kaj in kaj počne... potem pa probaj čim bolj izvirno in normalno nadaljevati pogovor! :) verjemi preko spletnih klepetov je sigurno veliko lažje začet... :)
Default avatar

Klemns

Verjamem, da je puncam bolj prisrčno in lažje če fant klikne, ampak meni to ne gre. Nevem, a ve kdo povedat, se je že komu zgodilo, da ga je prvič punca kliknila? Ker jaz imam 4 leta FB, a me še nikdar ni kliknila punca, da bi se pogovarjala z mano. Sam pa ne upam kliknit, tako da z puncami sploh nisem v stiku. Meni niti preko facebooka ne gre, v živo pa bi seveda še bolj zablokiral.
Če bi recimo, nekdo v mojem imenu pisal punci preko facebooka, me sploh nebi bilo tako strah oziroma bi lažje prenesel. Če pa punco hočem točno jaz kliknit, pa ne gre.. vroče mi postane, nerodno mi je, živčen sem. Včasih si mislim, da sploh ne vem kdaj bo ta dan, ko bom jaz kliknil punco.
Sem tudi bolj manjše postave(170cm) in se mi zdi, da punce mene sploh ne gledajo. Saj sem mali in si mislijo ''kaj bo pa ta mali grduh''. In si pravtako mislim, če jo kliknem. Da, bo si mislila ''kaj pa ta mali hoče od mene''. In pol butast izpadem.

Help? :/
Default avatar

barb8

Klemns je napisal/a:
daj prijavi se pa mi piši zs. ali pa mi piši na [email protected]
pa verjemi že velikokrat se je zgodilo da punca klikne fanta (tudi sama sem že mogla!! ;)) samo mogoče punce opažajo da si preveč zaprt sam vase? :/
Default avatar

Klemns

Da, to je možno da opažajo tole, ampak zagotovo ne vse. Vem, da bo 2. že dosti lažje šlo. Vseen mi ne uspe klikniti punce. Težko je prebiti led.
Default avatar

barb8

enkrat ti bo uspelo vrjemi vase! :)

Zato pa pravim piši meni tud jaz sem punca! ;) mogoče ti bo s takim pogovorom lažje... da te nekdo malo vzpodbuja! :) če želiš ti lahko z veseljm poskušam pomagat ! :)
Default avatar

Klemns

Pa se tole. Recimo da kliknem punco, da se pogovarjava, nato pa jo srecam v soli ali na avtobusni postaji. Kaj pa pol? Se bolj me bo strah. Saj preko facebooka lahko razmislim kaj ji bom napisal v zivo pa ne gre tako. Moram pa povedat da denimo da jo srecam in se zacneva pogovarjat. Nekaj metrov stran pa bojo moji sosolci in me bodo gledal. Tudi pred njimi me bo strah saj nevem kaj si bojo mislil o meni oziroma mi bo nerodno.
Default avatar

barb8

ko boš enkrat že komunicirau z njo preko facebooka oz. spleta ti bo morda tud v živo lažje.. malo bolj se bosta že poznala in meu boš že nek kontakt... na prijatelje se pa sploh ne oziraj.
če te bodo zafrkaval jim lahko samo poveš da so nedorasli za svoja leta in jim pač pustiš da si mislijo svoje! :P
Default avatar

Klemns

Upam, da je tako kot praviš, samo nevem kdaj bo ta enkrat, ko bom jaz kliknil punco : (
Default avatar

barb8

bo ! samo ne obupaj sam nad sabo pa ne si govort da ti tega nemorš...
pa pomojm bi blo res fajn če maš kakega prjatla da bi se lahk o tem pogovoru z njim... da bi te nekdo mal vzpodbuju pri tem in ti pomagu :)
Default avatar

Klemns

bom se probal potrudit, ampak bo vseeno težko in nevem kdaj.
Vem, da bi bilo dobro imeti kakega prijatelja katermu bi lahko povedal vse svoje težave, ampak totima dvema rajši nebi o takih stvareh. Saj sta dobra prijatelja pa vse, ampak se mi zdi da še niso tako dorasli, so še malce otročji, so za zafrkancije in podobne stvari, tako da o takih stvareh nebi rad. Pa seveda, če tudi povem, je nerodno tudi pred prijateljem take govorit.
No, zaenkrat nebom povedal nikomur, pa bom videl, kako bo pol pozneje.
Default avatar

barb8

no upam da ti uspe! ;) pa da najdeš tudi takega prijatla o kerem se boš lahko tkole odkrito pogovarjau o teh stvareh:)
Default avatar

Klemns

Če bi mi še napisala nekaj nasvetov, kaj imajo punce rade na moških, kako oz. kaj naj pišem punci bi bil hvaležen :)

Drugače pa hvala za pomoč.
Default avatar

barb8

kot sem ti že rekla z veseeljem ti probam pomagat...
in prijavi se pa piši zs. ali pa če mi pišeš na [email protected]
in naaj ti ne bo nerodno mi pisat! ;)
Default avatar

Klemns

Saj si mi že dovolj pomagala, nevem kaj bi mi še znala napisat. Ne zapravljal časa na mene :)
Hvala za vse :D
Default avatar

barb8

verjemi da ne zapravljam časa... ful rada pomagam če se le da:) itak sem pa tud sama dost na istem.. pač nimam nekih prijateljev s katerimi bi se lahko ful odkrito pogovarjala, hodila vn... tko da mi tole sploh ni problem:)
je pa tko vedno se da še kej novga povedat in pomagat,vzpodbujat,priporočat :P
tko da če mislš kot si v prejšnem postu napisu da bi še rabu 'pomoč' za kšn nasvet sem ti na razpolago...časa mam na pretek :P
pa nizakej :)