Forum.Over.Net

Politični čvek

Resnica o drugi svetovni vojni prihaja na dan

Default avatar

Obveščamo.

Resnica prihaja na dan, vedno bolj postaja jasno, da so bili nacisti, socialisti in fašisti navadni komunisti. Baje, da ko so hoteli komunizem razširiti po svetu so se med sabo dogovorili, jaz bom jih nekaj na tvojem ozemlju pobili ti nekaj na mojem, tako da bo zgledalo kot da smo sovražniki in da ne bo nihče pomislil, da bi morebiti lahko sodelovali... So se pa večkrat izdali in niso mogli iz svoje kože in tako vemo, da sta Hitler in Stalin dolgo časa bila zaveznika...
Default avatar

imaš malo pomešane

Obveščamo. je napisal/a:
Malo si nekaj pomešala;)). Ali ne razumeš, kar prebereš?
Ne piši bedarij.
Default avatar

člen 133

Obveščamo. je napisal/a:
Vsi trije -izmi izhajajo iz socializma. Enake korenine, skupno deblo. Svinjarije z ljudmi pa so vsem trem identične.
Vsi trije so poveličevali delo. Mi še danes s pretiranim pompom praznujemo 1. maj (edini v EU z dvema prazničnima dnevoma), kar pomeni, da smo še vedno v nekem socializmu, ki je bližje nacizmu in komunizmu.
Default avatar

stalinko

mene je vedno zanimalo od kje Hitlerju ideje za tak pokol, od kje tako mogočen vojaški stroj v samo 6 letih na oblasti ? Odgovor je zelo jasen, od Stalina je kopiral taborišča in množične pokole, to da se da pobiti v kratkem času cele narode ga je navdajalo z orgazmičnim veseljem, sovjetski komunisti so ga tudi zalagali z surovinami, v zameno pa je on pošiljal inštruktorje generale da izobrazijo Sovjetsko vojsko, kdo ga je pri vsem tem najebal vsi vemo, najbolj zagrizeni Stalinovi učenci so bili ravno Slovenci, ki so itak bolj papeški od papeža
Default avatar

čestitke stalinku

stalinko je napisal/a:
Stalinko, čestitke za "bolj papeški od papeža". To opazujem že desetletja. Ni ga bolj papeškega od papeža, kot je Slovenec. Ga ni! To je ogabna slovenska lastnost. Najbolj zadrti komunisti v Jugi so bili in so Slovenci. To dokazuje, kako smo bolj papeški od papeža.
Ko je vlada Milke Planinc uvedla par-nepar, so ga najbolj zvesto izpolnjevali Slovenci. Moji takratni jugoviški sodelavci so se grozovito norčevali iz Slovencev, kako so neumni. Na jugu tega zakona skoraj niso izvajali, mi pa zvesto, kot so zabiti Slovenci še vedno zvesti titu, čeprav ga v ostali bivši Jugi sploh ne šmirglajo več. Bolj papeški od papeža ravno zato, ker je slovenski narod zabit narod. Indoktrinirati se pusti, s svojo glavo pa ne zna več misliti. Kar poglej, kaj nekateri zabiteži pišejo. Dokazujejo, kako je slovenski narod bolj papeški od papeža, bolj zabit od vseh sosednjih narodov.
Default avatar

Post on

stalinko je napisal/a:
stalinko je napisal/a:

Mene pa to zanima..Rusiaja je imela ogromno Vojsko in Sovjetska zvaza..Tako je da je osvojila celo dele Kitajske in Aljasko v Severni Ameriki itd.


Nemcija je bila porazena od Napoleona..in je bila samo neka srenje velika evropska drzavica..

in potej je izgubila in oz. bila na porazani strani tudi v prvi svetovni vojni..


Rusija je premagala Napoleonovo vojsko..in bila na zmagovalni strani v prvi svetovn vojni, Sovjetska vojska je premagala druge..vojske, ki so prisle pomagati protirevolucionalnih sil potem..


In sedaj imam vprasanje..

Zakaj bi naj Hitler potem posiljal vojaske instruktorje Stalinu?

A nebi bilo bolse da bi Stalin posiljal potem vojaske instrukturje Hitlerju..Ce Ruska vojska in sovjeska belezi samo uspehe (v vojaskih operacijah)..in Nemska same neuspehe..

To je ena stvar.(Seveda ce bi Stalin poslal kake vojaske instrukturje Hitlerju, bi najbrz Nemcija bila sposobna na vojaskem bojiscu baniti sama seb, kar pa ocitno ni bila..


Duga stvar, da predeli kjer zivi civilno Nemsko prvivastvo je bilo leta in leta Bombandirano z novim vojaskim izumom Letali, od Lataslkih sil Britanskega imperija and letalskih sil USA, kje so izumili letalo..in potem so cez te predele sli Ruski tanki (premicno topnistvo), ki je spet bombadiralo vse te predele, spet novo moderno orozje.(Ene velike mednorinde sovjetske zvezne armade)...(Russia oz, sovjestska zveza ima najbolsa vse terenska vozila).

In nevem zakaj Hitlerja krivijo, ce so Britanske imperialne in Ameriske letalske sile, in Russike tankovske in oslae artileriske zmoglviostli, leta in leta bolbandirale, centralno Evropo, in kje zivi civilono prbivalstvo..Kak ce bti Japonski precednik odgovoren, za marve v Hirosimi in Nagasakijo, ce pa je ZDA vojska vrgla na te mesta Atomske Bombe..

Mislim kaj mi ni jasno, zakaj bi Stalin kot precednik Sovjetske zveze rabil vojaskih instruktorjev of Hitlerja..Mislim da je mel kar svoje sposobne generale, Mongolske , Tazikistanske, Uzbekistanske, Ugrofinske, Slovankse,..itd..Kakorkoli Nemci niti Rusko ne znajo..Sigurno pa kot sosoben precednik je najbrz iskal svetovalce z vseh strani on veliko razliznih ljudi..Je v svetem pismu: pam,eten clovek si dobi veliko svetovlacev,..sem Slisal da Stalin najprej studiral Teologijo..
Default avatar

janos

Kmaku bo prišla na dan resnica o Napoleonovih vojnah in še o križarskih vojnah,pa resnica o vojnah med pokristjanjenih Slovencih in o poganskih Slovencih
Default avatar

napaka

Tisto o Stalinu, da bi rabil nemške instruktorje je napaka. Bilo je obratno. Nemci so bili po 1. svetovni vojni "kaznovani". Niso smeli imeti svoje vojske. Toda s prihodom Hitlerja so se zadeve malo obrnile. Sovjetska zveza je dajala nemškim letalcem svoj zračni prostor in inštruktorje za pilote, ker so se Nemci sprva tajno, potem pa kar odkrito začeli oboroževati. Sovjetska zveza je tudi v Nemčijo pošiljala surovine za oboroževalno industrijo.
Ko je bila Nemčija že v vojni, ko je recimo zasedla Francijo, so Sovjeti z naftnih polj v Gruziji pošiljali direktne vlakovne pošiljke nafte v Francijo za nemške okupacijske tanke.

Stalin je imel zelo sposobne generale in maršale pa jih je dal dve leti pred nemškim napadom v obdobju Velikega terorja 1937-1939 več kot polovico pobiti. Najznamenitejši od teh maršalov je bil maršal Tuhačevski. Takrat je dal pobiti tudi več kot polovico ostalega oficirskega kadra tako, da je imela nemška vojska skoraj prosto pot do črte Leningrad-Moskva-Stalingrad. S temeljito reorganizacijo Rdeče armade in z izdatno ameriško pomočjo v orožju, ki so jo Američani v zameno za zlato izkrcevali v Murmansku, je Rdeči armadi uspel preobrat in je pred Stalingradom obrnila Nemce nazaj proti zahodu.
Default avatar

člen 133

janos je napisal/a:
Kmalu bo prišla na dan tudi resnica, da so bili ljudje pred davnimi davnimi časi ljudožrci. Zakaj tudi tega ne napišeš?
Za relativiziranje in (navidezno) zmanjševanje krivde takile umski maloposestniki radi posežete daleč, daleč nazaj v zgodovino.
Napiši, da pred milijonom let ni bilo ljudi na planetu Zemlja.
Default avatar

Post on

napaka je napisal/a:
Torej potem glede na to zgoraj, je se neka Namcija,ki je bila manjsan od Francije, prej neobozena v parih letih (10)se oborozila in v trenutku premagala, vojsko Mogocnega Francoskega(svetovnega) imperija,..kjer je vojska imela vsakodnevne vojakse izkusnje itd..(in Francoska tujska legija itd).Vojake iz afrike, crnce, Vietmace,itd ki so bili v Francoski imperijalni vojski..(Glede an zgoraj opisano se je Nemska vojska se je v parih letih oborozila po vase, izurila..in v parih dneh premagala vec 500 milionski francoski imerij vojsko..(pac po zgoraj napisani logiki)..Ok..Seveda to je celo nemogoce..

Kot Drugo..Nemci, so rasa ljudi, kultura in jezik, so pac neki ljudje, ki zivijo v Evropi..(rasa in barva to sta dve razlicni stvari)..Nevem zakaj bi radi eni prikazali potem dogotke, kot neko rasno vojno med rasami..(To v Evropi)..In Ce pisejo da so z ene strani bili in so rasisti Nemci,.so seveda tudi Slovani in ostali rase rasisti(lahko)..kot tudi Kelti itd..A ne morejo biti?..Sicer zgoraj je sedaj napisano in eni bi tudi radi tako prikazovali, da je bila neka rasna vojna..med rasami..seveda tone obstaja..ker ljudje bilo katere rase, ..lahko sledjio navodilom Jesus Kristusa, in izberejo pot nenasilja, in tudi ljudje vseh ras , tudi Nemci so izbirali in zibirajo tudi to pot..

Sicer kot tretje:
Tudo ta inforamcija da bi Stalin pobijal sposobne generale v Sovjetski zvezi je zame nova..
in je tudi skregana z vso logiko Sovjetske zveze..Ker identiteta Sovjet..in sovjetska zveza, je umogocila, takoj, rekrutirati vse sposobne ljudi, in dobre generale, ne glede, na njihovo raso, jezik , Etniconst itd..

Tako da kot Sovjet je bil lahko vkljucen v Sovjetsko zvezo vak takoj, ce je potreba, vsak, bodisi Nemec, Slovan, Turk,..Ugrofin, Mongol..ali bilo kateri drugi..in taka stvar, je tudi naredila sovjetsko vojsko in znanost zelo uncikovito..Je vila Sovjetska zveza, ki prva prisla v vesolje..Gagarin..

Sovjetska zveza je imela nek nadnaciolalni sistem, kot jo ima EU..Pri tem ko Nemcija, kot Nemcije, je samo enonarodna, enokulturna drzava..z nekimi manjsinami..in ni v bistvu ni kaj drugega, kot pa kak Tadzikistan, Uzbekistan,..Poljska, Slovaska..Finska, Israel, ali pa kaj takega..

Seveda so pa Nemci drug jezik, kulura in rasa kot pa vi Slovani in zivijo tu na istem ozemlju,..mogoce imate vi zato, svoj nacin pisanja o tem..kar pa ni objektivno pisanje..

In Letala so bila izumljena v USA, in v Anglesko govocem prostoru, in v letalstvu, so se danes USA in velika britanija vodilan sila..tako da bi bilo najbrz tudi boljse da, ce bi Americani in Britanci te instruirali Nemce v letalstvo in ne Rusi..mislim, da bi imeli te boljo letastvo kot so ga pa imeli..milim da je tu hudo narobe nekaj ocitno z procesom teh instrukcij..Se sedaj je Nemcija v NATO sedaj Americani instruirajo Nemske pilote..(Sovieti so imeli bolso raketno znanost, ker rakete so znanost, kako se nekaj premika v praznem prostotu, kjer ni trenja..tako kt je na ledu ali na snegu ali v vakumu..pa tudi znanost..za vozila..vse terenska vozila..

Pri tem kot Britanci, iz Britanskaega mednarodnega imepreija prekomorskega..imajo doste vecjo znansto, za jadranje skoz, zrak in morje..rezimo kar letalo dela..voznja po zraku in skoz zrak..ali po vodi..in skoz vodo..Ok Nemci niso imeli dobene kolonije so total zaostali v vsaki znanosti..So total za svetom , ce pa niso bili nikjer po svetu..
Default avatar

napaka

Oprosti. Zelo slabo poznaš zgodovino. Dejstvo je, da je Nemčija okupirala pol Evrope, napadla Sovjetsko zvezo, ki je z ameriško pomočjo v orožju - predvsem v vojaških kamionih, ki jih je dobila okoli 400.000 - premagala Nemčijo na vzhodni fronti in na zahodni fronti izgubila proti Angloameričanom.
Dejstvo je, da je dal Stalin zaradi svoje osebne paranoje pobiti več kot pol vojaško izobraženega kadra in v tistih letih poslal v taborišča enih 12 milijonov ljudi. To so neovrgljiva zgodovinska dejstva, ki jih ti ne poznaš. Pri nas jih pozna vsak otrok. Pa ne samo pri nas, ampak po vsem svetu.
Izgleda, da zgodovine 2. svetovne vojne nisi bral, zato te jaz ne bom podučeval. Ravno tako nisi bral zgodovine Sovjetske zveze, zlasti Stalinovega obdobja, ki je za to državo v zadnjih 100 letih najvažnejše.
Nasvidenje!
Default avatar

janos

Člen tebe in tebi podobnih sigurno ni bilo,ti vsak dan žvečiš že stokrat prežvečeno,pa ti še ni dovolj,če bi tvoja žena vedela kaj pišeš bi bil še tepen,ne da si samo copata,ki menja imena na tem forumu!
Default avatar

post on

napaka je napisal/a:
Ce je Stalin po vase pobil izobrazene ljudi. Kako pa potem, da so Stalinovo osebje, odkrili neodvisno od Amercanov Atomsko bobo , so prisli prej kot Americani..v Vesolje, in so dkrili prej kot americani veseolske polete..in so mislim postavili tudi prvo jedersko elektrarno (in so imeli tudi neke uspehe v medicini)..da se ne nastevam se vec uspehov Sovjeske znanosti..in Sovjetskega delavstva..itd....Pac to so rezultati po vase neizobrazenega folka...ce lahko ima neizobrazen folk taksne rezultate je morda po vasi teoriji..kakorkoli v Franciji kjer po vase najbrz niso pobijali izobrazenga folka, pa niso vedeli in znali ne za vesolske poliete, ne za jedersko zananost itd..

Se kako vi razumete izobrazbo se ze vidi tukaj o zgodovini..
(In Zgodovina kot znanost ni nekaj kaj nekdo napise, kot kaj mu pac je napisati, ampak zgodivina kot znanost naj bi bila znanost..in sa bi naj ukvarjala z raziskovanjem preteklosti..oz..da se lahko pojasni in razume tudi sedanjost..seveda izhaja iz sedanjosti, da se razume sedanjost.)..

Res da nisem v zivljenju prebral samo ene knjige (in res je da ne znam samo Slovesnkega jezika)..In tudi res da nisem Studiral v Sloveniji, kjer je najvecje mesto Ljubjana z okrok 300 tisoc prebivastva..Moskva ima 15 milionov prebivastva samo mesto Istanbul in London ima vsak 13 milionov prebivalstav samo za primerjavo..pa veste tudi to..da tam doben ne zna Slovenskega jezika, ne brati ne pisati.(Tako da tam to kaj imate vi v Slovenskem jeziku pac ne vejo in ne morejo vedeti).Mogoce kak Slovenec ali kdo ki je hodil v solo tukaj samo tisti ve,..ok V Moskvi bi znali je jezik podoben kot to..samo je drugacna pisava..

Pa ko sem jaz bil otrok recimo, jaz sem slikanice gledal..in risanke, kot otrok se jaz nisem bral zgodovinskih knig (oz.knjing ki naj bi to bile)..pac nisem se bral bolj debelih knjih..to sem zacel komaj v srednji soli..morda pa pri vas imate ekstra nenavadne otroke..pri nas nimamo taksnih..jaz tudi nisem bil tak otrok...
Default avatar

napaka

A ti zajebavaš, al se delaš, da si neumen?
Default avatar

post on

napaka je napisal/a:
Prav nasprotno gospad Napaka..jaz pisem zelo pametne stvari,(vsaj po mnenju moje lastne pameti) kar pa bi za vas, kar vi pisete ne bi mogli recti..

Vsekakor pa se nisem Slisal da bi Sovjetska znanost prispevala kaj dosti k napredku humantiarnih znanosti, in spostovanju clovekov pravic in cloveskosti..v takh stvareh v clovecnosti je pa slo v casu Sovjeske zveze celo nazaj..v vojaski znanostih ocitno ne..v clovekuljubnih pa..

In ker so tukaj stvari otrok(stvaritev) te Sovjeske zveze in stvaritev tah oblasti po 1919 in 1945..od Stalina in Tita itd..je pac sedaj tukaj tako kot je..Tukaj se od leta 1946 ni nic vec kaj spremenilo..leta 1946 pa su tukaj naredili ogromne revolucionarne spremebe..vsekakor znanstveniki, ki so sposobni narediti atomsko bombo..nuklerano krsko..Raketne polete in Tankovsko topnistvo..Gospod Napaka..to kaj pisem..to ni svar pameti..ampak je samo povezovanje skupaj dejstev..in podajanje informacij in dejstev..vsak pameten parejsi gradi na resnici in dajstvih in zdravi pameti, kot pa na iluzijah in izisljutinah in takih stavrehh..

Ker v konsni fazi je namen sluziti cluvestvo, in v dobro bir Cloveka...tako da so vsi zdravi in srecni..in zivi..itd,,Je pa samo logika..kako bi lahko da Stalin pobiti sposbne vojaske generale..to bi bilo mogoce samo, ce bi bil sam bolj spsosoben vojaski general in vojak..da je Stalin po vase uspel pobiti najbolj sposbne generale in vojsko..to je skor nemogoce..potem je bil ko nek superman..da je bil sam bolj sposoben general in vojaka..pac to so bolj nesmisli..in aveni dokaj neverjetno in nemogoce..

Res je da vsak ima pravico napisati bilo kaj hoce morda, papir prenese vse..samo ce clovek prebere kaj takega si res ne vem kaj si naj misli..lahko pa ste dobrodosli da razlozite logiko , ker jaz je ne vidim..pac v nekih izjavah..

Vsekako pa naj bi bil cilj pisanja, plemnit, da se bi bi doseglo, resnico, pravicnost, mir, sreco, spostovanje colevkovih pravic , dobrih vrednot..itd,itd...In zgodovina nima veze z pametjo ampak ima veze z vednostjo..Iz zgodovine ze lahko clovek kaj nauci..je uciteljica zivljenja, in naj bi bila..Nemem Cicero(Staro Rimski govornik) je imel veliko citatov o Zgodovini.

Tudi ce je rece kdo koliko ljudi mje Hitler in Stalin pobil..najbrz doben od the dveh ni imel nikoli sploh pistole ali noza v rokkah..In v Bosni in hercegovini delajo bolse, ker sodijo in iscejo osebe, ki so stoile nek zlocit..ker vsak je za svoja dejanja odgovoren sam.In vsak o svojih dejanjih odloca kot individualno bitje.In samo Bog vidi v srca vsageka posameznika, in samo Bog pozna poti vsakega posameznika...

In v primeru zasciti cloveska zivljenja, cloveska dostjanstva, resnico itd.. se ne zajebavam ne , sem smrtno resen..
Default avatar

napaka

Čeprav še vedno mislim, da se norčuješ in zajebavaš, ti bom na kratko odgovoril.
Tvoja pisanja temeljijo na tvojih željah, osebni filozofiji, fantaziji in na svetu, ki naj bi bil po tvoje drugačen, dejstva pa te ne brigajo.
Glede maršala Tuhačevskega sem se zmotil v letnici. Ni bilo 1939, ampak 1937. Z osmimi drugimi generali in maršali je bil ubit, zaradi "zarote proti Stalinu". http://www.dnevno.hr/ekalendar/na-danas ... -1937.html
Zgodovinska dejstva tudi povedo, da so si zaroto izmislili pri nemškem Abwehru, da bi škodili Sovjetski zvezi. Stalin je njihova pričakovanja izpolnil.
Nekaj učenih ljudi je Stalin le pustil pri življenju. Suženjsko so delali v taboriščih, sicer ne smrtonosnega dela, ampak na področju znanosti. O tem piše sovjetski oporečniški pisatelj Aleksander Solženicin v knjigi Prvi krog.
Sovjetska atomska bomba ni toliko plod znanja sovjetskih znanstvenikov, kolikor je plod sovjetske špijonaže. Ameriški znanstvenik, ki je bil obenem sovjetski vohun, jim je predal kompletno dokumentacijo ameriške VODIKOVE bombe. Ne bombe Fat Boy, ki je bila bomba z uranovim "detonatorjem". Torej so Sovjeti zaradi špijonaže preskočili prvo razvojno stopnjo atomske bombe.
Tudi tole je del zgodovine in zgodovinskih dejstev, zato sprejmi ta dejstva in se ne ravnaj po svojih željah in po svoji fantaziji.

Kmalu po koncu 2.svetovne vojne je Sovjetsko zvezo in vzhodnoevropske države zajel val antisemitizma. Judi so množično leteli iz služb, tudi montirani procesi so se zgodili. Einstein je bil Jud, zato je Stalin prepovedal poučevanje njegovih dognanj. Pa ne toliko zaradi njegovega judostva, kot zaradi ideologije, ker se njegova teorija o materiji ni skladala z marksistično teorijo o materiji.

Tole so na hitrico nabrana zgodovinska dejstva. Tebi pa le priporočam, da svoje želje in vizije ter teorije uskladiš z zgodovinskimi dejstvi. Če je dal Stalin, recimo ubiti najsposobnejšega maršala Tuhačevskega, je to zgodovinsko dejstvo, opisano v stotinah knjig in tvoje želje ter fantazije njegove usode ne morejo spremeniti.
Default avatar

Komunistični pravljičarji

Komunsti še danes trdijo, da ni bilo povojnih pobojev in so domobranci, moški, ženske in otroci prostovoljno poskakali v fojbe, se prostovoljno ustrelili v hrbet in glavo, si prostovoljno zvezali roke in noge z žico, se prostovoljno pustili žive zazidati v rudarske jaške ...

Resnica je le ena in znana. Komunisti so med vojno in po vojni mimo sodišč na lastno pest pobijali ljudi. Domobrance, moške, ženske in otroke.
Default avatar

post on

quote=napaka]Čeprav še vedno mislim, da se norčuješ in zajebavaš, ti bom na kratko odgovoril.

Tvoja pisanja temeljijo na tvojih željah, osebni filozofiji, fantaziji in na svetu, ki naj bi bil po tvoje drugačen, dejstva pa te ne brigajo.

Glede maršala Tuhačevskega sem se zmotil v letnici. Ni bilo 1939, ampak 1937. Z osmimi drugimi generali in maršali je bil ubit, zaradi "zarote proti Stalinu". http://www.dnevno.hr/ekalendar/na-danas ... -1937.html

Zgodovinska dejstva tudi povedo, da so si zaroto izmislili pri nemškem Abwehru, da bi škodili Sovjetski zvezi. Stalin je njihova pričakovanja izpolnil.

Nekaj učenih ljudi je Stalin le pustil pri življenju. Suženjsko so delali v taboriščih, sicer ne smrtonosnega dela, ampak na področju znanosti. O tem piše sovjetski oporečniški pisatelj Aleksander Solženicin v knjigi Prvi krog.

Sovjetska atomska bomba ni toliko plod znanja sovjetskih znanstvenikov, kolikor je plod sovjetske špijonaže. Ameriški znanstvenik, ki je bil obenem sovjetski vohun, jim je predal kompletno dokumentacijo ameriške VODIKOVE bombe. Ne bombe Fat Boy, ki je bila bomba z uranovim "detonatorjem". Torej so Sovjeti zaradi špijonaže preskočili prvo razvojno stopnjo atomske bombe.

Tudi tole je del zgodovine in zgodovinskih dejstev, zato sprejmi ta dejstva in se ne ravnaj po svojih željah in po svoji fantaziji.

Kmalu po koncu 2.svetovne vojne je Sovjetsko zvezo in vzhodnoevropske države zajel val antisemitizma. Judi so množično leteli iz služb, tudi montirani procesi so se zgodili. Einstein je bil Jud, zato je Stalin prepovedal poučevanje njegovih dognanj. Pa ne toliko zaradi njegovega judostva, kot zaradi ideologije, ker se njegova teorija o materiji ni skladala z marksistično teorijo o materiji.

Tole so na hitrico nabrana zgodovinska dejstva. Tebi pa le priporočam, da svoje želje in vizije ter teorije uskladiš z zgodovinskimi dejstvi. Če je dal Stalin, recimo ubiti najsposobnejšega maršala Tuhačevskega, je to zgodovinsko dejstvo, opisano v stotinah knjig in tvoje želje ter fantazije njegove usode ne morejo spremeniti.[/quote]

Nimam ne zelj, ne teoriji in ne dobenih taksni stvari kot jih omenjate gospod zal..

So taksne stvari v nasprotju z mojo filozofsko prepricanostjo:
"Samo Filozof je srecen, ker je brez zelja(ker nima zelj)" je rekel: Horacij Flakus.(Staro Rimski Pesnik)

Sicer pa gospod jaz vas sloh ne poznam in vi pisete tu gor: da delate napake, pa kje ste se zmotili, ne vem jaz..jez vas ne poznam,..vi tak pisate ne jaz..Da vam povem, jaz nisem Studiral Zgodovine..jaz samo poskusam razumeti in sem poskusal kaj ste vi napisali oz kaj pisejo tu gor..kar zal ne ramumem..Mogoce ima to kako notranjo logiko, ki je jaz ne vdim..Gospot..jaz samo cvekam sedaj tukaj nekaj..Sicer tako kot vi pisete je kot da bi Stalina osebno poznali, kar tudi to dvomim..ker najbrz ste se rodili po njegovi smrti..Pac ce mi lahko oprostite ce sem nekje nevedem,..jaz sem semo vklucil v cvek tukaj..pac glede ze, kaj ze pac pisejo..(Forum(mom), moj okna v svet)..

Drugace pa kolikor vem..Zgodovina kot znanost se bi naj ukvarjala, z zbiranjem..materijalnih dokazov, pisnih dokazov, ustnih izrocil, in raznega takega materijala..in na podlagi vsega tega bi naj nastajala neka zgodba..ki si je ne ljusje izmisljajo ali pisejo..Star Grski filozof je reke: "Cas je najpametnejsi ker vse odkrije"..pac ce se ze menimo o tem, o cem se ze pac menimo..

Da citiram zacetek tega posta(te teme ali foruma):

"Resnica prihaja na dan, vedno bolj postaja jasno, da so bili nacisti, socialisti in fašisti navadni komunisti. Baje, da ko so hoteli komunizem razširiti po svetu so se med sabo dogovorili, jaz bom jih nekaj na tvojem ozemlju pobili ti nekaj na mojem, tako da bo zgledalo kot da smo sovražniki in da ne bo nihče pomislil, da bi morebiti lahko sodelovali... So se pa večkrat izdali in niso mogli iz svoje kože in tako vemo, da sta Hitler in Stalin dolgo časa bila zaveznika..."

Kdo bi lahko to razumel, kaj je tu zaj napisano..

Drugace se pa ne Norcujem zal Gospod Napaka,(poskusam resno razumeti vse to tu gor pa mi ne gre)..in veste kako pravi pregovor,.."Misliti pomeni nic vedeti"...in en drugi pregovor.."Ne verjeti vsega kaj mislis"..
Default avatar

tomaž

Končno! Dolgo sem iskal in le našel kraj kjer se zbirajo zgodovinsko hendikepirani Slovenclni!
Ali ni to krasen občutek svobode, ko zaradi neznanja in nepoznavanja zgodovinskih dejstev človek lupeta vse povprek, kar mu pade na pamet. Ko en retardirani um trči ob drugega in skupni produkt je še večja norost.