Starševski čvek

Žena mi odreka seks, kljub temu, da mi ga je predpisal specialist!

Default avatar
Že kar nekaj mesecev me matra v križu, postaja vedno bolj moteče, ker se niti v službi (sedeče delo, programer) ne morem več pošteno skoncentrirat, zdaj me že bolj ali manj ves čas nekaj boli, pa še prenaša se po desni nogi navzdol in mi jo mrtviči... :-((

Pa se zelo trudim! Redno telovadim, uporabljam Kneippovo hidrotermoterapijo, obiskujem kiropraktika in še posebej maserja, zvečer si prizadeto mesto na spodnjem križu grejem s termoforjem, poskusil sem tudi z refleksoterapijo, aromaterapijo, bioresonanco, bioenergijo - skratka ni da ni, edino homeopatije še nisem poskusil, sem pa že naročen pri dr. Krevelu za naslednji mesec.

Na zadnjem pregledu pa mi je zdravnik specialist na koncu - med smehom - še omenil, da je poleg redne telovadbe za obvretenčne mišice, ki držijo hrbtenico pokonci, zelo koristen tudi reden seks, ker so pri tem pri moškem zelo aktivne ravno tiste mišice, ki jih hrbtenica še kako potrebuje, zaradi sladostrastja pa pri tem celo uspeš ignorirati morebitne bolečine in prav na ta način lahko dokočno premagaš zahrbtno hrbtenično bolezen! Najprej sem seveda mislil, da se samo heca in me poskuša s šalo postopoma premamiti v operacijo, ki naj bi bila še edina možna rešitev, vendar se je bojim kot hudič križa, kot vampir česna, bojim se, da se bom iz anestezije zbudil hrom in tetraplegičen! Ampak ne, potem se je zresnil in mi pokazal rezultate japonske študije, ki neizpodbitno dokazujejo izjemno močan pozitiven vpliv rednega seksa na omilitev težav z bolečim križem!

Kakor sem bil sprva seveda navdušen nad novico, pa sem žal takoj naletel na oviro: moji ženi namreč seks paše samo enkrat, največ dvakrat na mesec, najbrž takrat ovulira, z velikimi mukami in zapeljevanjem jo uspem pripraviti do treh ali štirih seksičev med dvema ta rdečima, ampak uspe mi le, kadar je res dobra letina :-(

Hja, za prostitutke itak ne bi rad zapravljal, pa tudi ne zdi se mi ravno apetitlih varianta. Naj si iz čisto medicinskih vzgibov omislim ljubico? Mogoče celo več njih, konec koncev ženske četrtino časa ali menstruirajo ali pa imajo PMS! Pa še skrbno bi moral izbrati takšne primerke, da se jim ciklusi ne bi prekrivali, ker potem ne bi bilo nobene dodane vrednosti: morajo lepo druga za drugo monstrumirati, ko se eni zaključi menstruacija, naj druga začne krvaveti! Tako kot vojaki, na ukaz postavljeni v koloni! Oz. mogoče bi bila boljša primerjava: kot mažoretke, ki druga za drugo korakajo na paradi.

V mojih razmišljanjih sem torej prišel do faze, ko bi mi prav prišlo kakšno zunanje mnenje tretje, neodvisne in s problemom neobremenjene osebe. Ker se prijateljem in sorodnikom vsaj zazdaj ne upam zaupat, se obračam na vas, monovke in monovci, pomagajte mi, prosim, z nasveti! Še posebej Barcinega mnenja se veselim, ker jo izredno cenim! Vnaprej vsem najlepša hvala!
Default avatar
jo dobiš na zelen recept
Default avatar
Toži jo. V zakonu se ne sme izogibat zakonskim dolžnostim!
Default avatar
trebušnjaki imajo isti učinek, a kaj ko ni poleg sladostrastja...
kaj ko bi delal trebušnjake in onaniral poleg. pa si samozadosten in tvoje zdravje ne bo odvisno od dobre volje žene..
Default avatar
Takole ti bom povedala. Če ti žena toliko odreka kot si napisal, potem te nima rada in je egoistična. Čist tako ti povem, tvoja leta minevajo in voda ki odteče se po tvoji poti ne bo vrnila v taki obliki. Najdi si prijateljico, ne kurbo , saj je takih, ki iščejo prijatelja in kasneje tudi ostalo, kar ti pogrešaš, kar nekaj.
Default avatar
Vidim, da si že vso alternative probal, pa daj še to. Mene je identične težave rešil Roman Matjašič- Bownow terapevt, dela v Grosupljem.

pol ti tudi žena ne bo odrekala seksa, saj boš spet poskočen in živahen, ne pa pofavlan kot zdaj. :)
Default avatar
Zakaj ti je zdravnik predlagal pogostejši sex. Zato ker je ugotovil, da si napet, napet pa si zaradi pomankanja te dejavnosti in zaradi tega te vsake toliko časa zagrabi v križu, pa še holesterol imaš zaradi tega povečan, ker nisi sproščen. V akcijo, če ne doma, pa drugje. Tukaj zvestoba ne pride v poštev, v tem primeru si namesto žene lahko najameš gospodinjsko pomočnico.
Default avatar
pa še kako resnično,velika večina nas bo to obrnila na hec,ker res kaj pametnega tukaj ni dodati.Čeprav sem sama ženska,se res smejem ,ker imam v mislih,le to ,da je to kot dodajanje vitaminov.sam kje ta dodatek vitamina dobit....
Default avatar
K priznanemu kiropraktiku pejt, za ostalo pa ne vem no, če je ravno dobro. Če je problem hrbet in bolečina v hrbtu greš k kiropraktiku. Tle na gorenjskem je en iz Amerike.
Default avatar
Tole si pa res dobro napisal.S humorjem,vendar resnično.Jaz ti lahko potrdim le,da sex,oz.orgazem res blaži oz.uniči vse bolečine.In drži dolgo,dlje kot katerikoli tablet proti bolečinam.Preverjeno.Zelo se poslužujem tega,ker me kar naprej nekaj boli,imela sem tudi bolečine v križu,a ko sem se s težavo spravila k sexu je bilo kot,da bi bolečino odsekal stran.To je trajalo kar kakšno leto.Ubogi moj mož.Čist sem ga uničla.;)) Glavoboli,zoboboli...za vse fizične bolečine mi pomaga.PRIPOROČAM!
Default avatar
Svetujem vsakodnevno vadbo joga ali Qi ging ali Tai či ali...
Ker ženske smo ene vrste kradljivke energije, tako ti bo več energije ostalo za druge aktivnosti.
Resno.
Default avatar
Zelo poznano ... tudi jaz sem trpela bolečine v križu in nogi. Seksa doma ravno ni bilo, sem bila jaz tista, ki je vse skupaj bremzala.
No potem pa sem šla na fitnes, inštruktor mi je pokazal super vajo za križ in hrbet z utežmi - mrtvi dvig. Vse težave so po nekaj časa popolnoma izzvenele.

Aja, pa še nekoga sem tam spoznala, s katerim sem se redno začela doldajat ...
Hmm, zdaj razmišljam, da morda ni glih mrtvi dvig tisti, ki mi je pomagal ...

Aja, pa še to: sem se tudi ločila, da ne bo katere kap zaradi pohujšanja ...
Default avatar
Vesela_fuksija je napisal/a:
Lahko prosim podrobno opišeš to vajo? Hvala!
Default avatar
brkljavec je napisal/a:
https://www.youtube.com/watch?v=RyJbvWAh6ec
Default avatar
Vesela_fuksija je napisal/a:
Tale vaja pa tudi zveni kot da dvigneš...nekaj mrtvega :D
Default avatar
:-((( je napisal/a:

:-)))))))) smešno za crknit. Še piši prosim, skoraj tako dober si kot seks. Če bi bil moj tako duhovit, bi kar naprej seksala.
Default avatar
Khmm, a to se je bmf naučil po šolsko pisati?

Drgač pa, tukaj si lahko prebereš zakaj je dohtar resno misil: http://www.cangura.com/ozdravimo-bolecina-hrbta.php

Ko boš z razumom popucal čustva ki te "zategujejo in dol tiščijo", se losal bolnih odnosov(tudi ali predvsem do sebe) bo dovolj, da svoje telo le pravilno in kontinuirano gibaš brez dodatne težnostne obremenitve. Ter ne bo nikakršne potrebe po neumnostih, ki jih priporoča vesela fuksija. Sploh pa ne v stadiju kakršnem si zdaj.

Priporočam ti zavedanje popolnoma vsakdanjih opravil ki jih počneš s svojim telesom: sklanjanje nad umivalnikom, sedene, stanje, ležanje, obuvanje čevljev,.................................. Pri vsem tem lahko pridno treniraš obvretenčne mišice.

Če pa hočeš biti pacient, boš šel pa po poti bedakov, in delal neumnosti kakor sem jih tudi jaz.
Default avatar
Navdušena sem!

Končno se je zgodilo, da ni na tej strani v odgovor na en tak (lušten, mal duhovit pa mal provokativen) post nihče nikogar napadel, užalil, popljuval, ozmerja ali mu vsaj prebral moralnega kodeksa.

Jupppiiii, še je upanje ;)))
pp,G.
Default avatar
Sem maserka in ne vem, nisem še slišala, da bi seks pomagal, sam možno - glede na to da je telovadba :P Lahk se pa tudi poškoduješ, če je preveč intenzivna :D

Sam tako se pa nsiem že dolgo nasmejala... :))

Ko bi bile samo ženske tiste, ki odrekajo :)
Default avatar
Upam, da se ne poznava. Poznala sem ena tipa, poročenega ki tudi ni doma dobil. Potem se pa dobiva za seks z neznanka mi, da dobi tisto. Žal sem bila tudi jaz med njimi, ker nimam partnerja, saj sem že dve leti brez moškega. Premisli, kaj ti več pomeni ali zdravje ali žena.