Starševski čvek

Mlade ženske samo športajo, delo jim pa ne diši

Default avatar
Berem te teme tu gor.
Vse bi nekaj samo športale, iskale športnika. Kaj pa delo?
Današnje mlade ženske so adijo pamet. So stare 30, 35 pa namesto, da bi se ukvarjale z ustvarjanjem družine, bi športale. Namesto, da bi doma kaj postorile, gredo malo potovat. Namesto, da bi se učile kuhati in tako, se učijo tujih jezikov.
Kake ženske so to? Za nobeno delo jim ni. Vse več je takih, ki pravijo, da ne bodo imele otrok. Raje gredo potovat.
Default avatar
Evo sem ena taki kot jih opisuješ 30, nobenega tipa, otrok tudi mi na kraj pameti ne pade da bi ustvarjala familjo mogoče nekoč ali pa nikoli se ne sekiram. Če sem iskrena ne vem tudi točno če sem družinski tip človeka, bi me to sploh osrečilo? Bolj ne kot ja...

Sicer pa kje pa piše da si morajo vse ženske tega planeta stare od 30-35 let ustvariti familjo.?? To je bullshit, ravno zato je toliko ločitev, varanja, zlorab ker niso vsi ljudje narejeni zato da imajo froce pa da so poženjeni. Vsi imamo različne prioritete v življenju in prav je tako.

ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!
Default avatar
Ja, pri 40ih pa vse panične jokajo, ker so samske in brez otrok.
Prej pa šport, potovanja, koncerti, izobraževanja. Potem pa ugotovijo, da je treba tudi kaj delat.
Default avatar
haha to pa sploh ni res poznam veliko žensk ki so 40 stare in si ne želijo otrok so čisto srečne tako kot je. To kar ti govoriš je navadna izmišljutina, verjetno te je kakšna ženska načevljala in sedaj pljuvaš po vsej ženski populaciji zato ker te nobena ne mara. Problem je v tebi ne v ženskah.
Default avatar
Kaj ženska je samo za rojevanje otrok, opravljanje gospodinjskih del? Pa dobro, v katerem stoletju ti živiš? Če je tvoje razmišljanje tako enolično, še ne pomeni, da je edino pravilno! Živi po lastnih prepričanjih, drugim pa pusti, da živijo po svojih. Za marsikatero, si pa ti odpulena in nazadnjaška!
Default avatar
Torej se strinjaš, da je čudno, če ženska noče imeti nikoli otrok. Super, da si potrdila.
Default avatar
Aja pospravljanje pa kuhanje imenujete delo. To je samoumevno. Ne pa delo. Potem ne imejte družine, če morate potem začeti kuhati in pospravljati. Bogice. Pa še otroka morate pedenati. Ja boge revice delovne. Zdaj imam otroka pa kuham pa pospravljam. Joj svetnice.

Saj vem da je provokacije samo sem pa tudi še sita teh mam svetnic in delovnih mam zato, ker imajo otroka.


Moja mama in oče nikoli nista imenovala vzgojo, kuhanje, pospravljanje delo.


Delo je samo to kar prinese denar. Nič drugega.
Default avatar
Mislim če ti zmoreš samo eno od teh stvari je tvoj problem, to še ne pomeni da smo vsi isti. Večinoma gredo itak tipom, ki še doma bivakirajo takšne ženske na živce.
Kuhat znam že od najstniških let, športam, skrbim za svoje stanovanje in živali že več kot desetletje....mislim resno, zakaj točno misliš da se to izključuje? Tudi ko sem bila v vezi in sva skupaj živela ni nobenemu nič manjkalo, je pa res da nisem živela z bebcem, ki ima dve levi roki. Za otroke pa težko skrbiš če jih nimaš a ne? Z veseljem pa vskočim za varuško. Ko bom imela družino bom pač svoj čas drugače razporedila, dokler je pa nimam ga pač razporedim po svojih željah. Pa to ne pomeni da živim v svinjaku in jem fast food.
Default avatar
ženske so odpulene je napisal/a:
Res je kar praviš. Poznam cel kup 40 + rahlo že "znucanih mladenk", ki jamrajo da si ne morejo najti stalnega partnerja,ker so že vsi oddani. 30 - letnice očitno ne dojemajo, da so sedaj zanimive, sčasoma pa bodo vedno bolj osamljene, pa tudi nezanimive, ne samo za stalnega partnerja,ampak partnerja nasploh. Preostali jim bodo zgolj kakšni "fukfehtarji". Ampak, to je isto,kot bi 10 - letniku poskušal dopovedati, da je šola pomembna in da se mora učiti, namesto, da se igra.
Default avatar
Torej, če je delo samo tisto, kar prinese denar, potem delavci v raznih naših firmah, ki par mesecev ne dobijo plače, ne delajo?
Torej recimo prostovoljni gasilci, ki garajo, da rešujejo ljudi, živali, imetje, ne delajo, ker niso plačani?
Default avatar
Iz katerega stoletja si usla?
Default avatar
DKR, končno en, ki razume poanto. Potem pa tisoč tem kako ni samskih moških.
Default avatar
DKR je napisal/a:

No daj nakladaj. Vsaka ženska lahko takoj dobi moškega. Pa ni važno koliko ima let. Ni čudno da delate froce pri 20 če imate prepričanje da pri 30 letih ste za smeti in za na grob ali pri 40.
Default avatar
tole. je napisal/a:
Tole je še bolj ubogo razmišljanje, kot tisto od avtorice. Sej zato, ker je nekaterim vse samoumevno pa smo dans tam kjer smo!
Default avatar
Kaj potrebuješ služkinjo oz. eno, ki ti bo stregla od spredaj in zadaj, pa je ne najdeš? Ali te je mamica odstavila od korita, zdaj pa jamraš, ko nič ne znaš in iščeš nadomestilo?
Mlade ženske bodo že poskrbele zase, bolj me skrbi za razvajene sončke!

p.s. Pa niso vsi ljudje mahnjeni na otroke. Če verjameš ali ne, nekateri zmorejo tudi brez frocovja.
Default avatar
A je zmanjkalo napihljivih sex žensk v erotičnih trgovinah? Brez skrbi nedojebanci, bodo kmalu dobili novo zalogo, samo pozor ko boste šli na zmenek pazite da ne prinesete vrtnice s trnjem.
Default avatar
lčlpo je napisal/a:
Daleč od tega. Škoda, da nimaš prav. Že več let si želim najti moškega pa brez uspeha. Sem pa sredi 30ih. Veliko samskih kolegic imam, isto, tudi niakor ne dobijo moškega.Stare pa smo 30-40.
Default avatar
IMam službo, rada športam, rada potujem, znam sama poskrbeti zase, kar se tiče dela doma. Želi si partnerja pa ga ne najdem. Tako, da nekaj bo na tem, da moški ne marajo tega. Aja pa tudi otrok si ne želim. Moški res ne marajo, da ženske počnemo to, kar jaz počnem. Res pričakujejo, da bodo lahko čim prej imelk otroke pa da bo ženska doma kuhala, prala še zanje. Če pa ima hobije pa potem ni tako lepo doma.
Default avatar
ženske so odpulene je napisal/a:
Samo od denarja se živi in od dela, ki prinaša denar. Vse ostalo je umiranje na obroke.

Tisti ki pa rešujejo živali in razna društva je pa itak pasja mafija in mačja. Redko kdo je prostovolec vse ostalo delajo samo zato, da imajo neko korist od tega. Pa dajte že razumet. Delo je samo tisto kar prinaša denar.

Ostalo so pa hobiji. Šport, društva in itd.....

Otroci in družina so pa odgovornost in kar spada zraven NE PA DELO. In vse kar tu ženske naštevajo mi vse to znamo ne imenujemo to delo. In kako smo zdaj bogi in svetniki.