Forum.Over.Net

Starševski čvek

Najboljše od ženske dobijo njeni mladostni frajerji

Default avatar

realist...

Tipi, s katerimi je hodila v srednji šoli, na faksu, v poznih 20-ih. Ti od ženske dobijo neobvezujoč seks, ohlapno zvezo, ki se ji reče "hojenje" in prijetno druženje. Ženska je takrat tudi najlepša.

Danes se emancipiranke hvalisajo, kako baje šele pri 30 spoznajo partnerja za celo življenje. Ampak kaj dobi tak tip. Ostanek. Nekaj, s čimer so se nekoč frajerji igrali in zavrgli. Pa po možnosti še tečno žensko, ki je ne more kr tako v kuratz poslat, ker živita skupaj v stanovanju. In njen pms, njene glavobole, njene preference glede tv sporeda, vse njene muhe.

Pol pa še rečite, da je to nekaj nejlepšega????
Default avatar

ehhh

Mene STARKO pri 30 pecajo otročaji stari od 18-22 let, ne hecam se, pa pravijo mi da njihove vrstnice niti pol toliko HOT ne izgledajo kot jaz. Mi je kompliment seveda samo kaj bom jaz s takim otročajem...
Default avatar

zeh....

Spet nova tirada proti 30+ samskim ženskam.
Kako se ti da stalno znova ene in iste floskule ponavljat?
Default avatar

ghe4

Jaz ti pa povem, da razmišljaš zelo primitivno. Ampak tako ali tako ne vidiš dlje od svojega nosu.
Default avatar

Paco Moralles

ehhh je napisal/a:
Uporabljaj ga!!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

realist...

Všeč so mi pari, ki so skupaj od mladosti. vsaj od sredine 20-ih dalje. Ko sta starejša, skupaj obujata spomine, kako sta bila mlada in lepa.

Na kaj pa lahko obuja spomine z žensko dec, ki jo je spoznal, ko je bila 35? Kako je bila mlada z drugim tipom?
Default avatar

17-35

realist... je napisal/a:
Lepo povedano, pa še kako res. Midva sva skupaj od najinega 17. leta, zdaj sva 35.
Default avatar

p_y

Skos same bedne teme o ženskah nad 30! Ko bom jst 30, me ne bo več na ta forum. Res...depresivni ste že.
Default avatar

se št eva

V tridesetih letih je ženska najlepša. Glede obujanja spominov je pa nekaj resnice na tem, midva se tudi že dve desetletji skupaj starava in se še ne počutiva za na odpad, verjetno bi naju tale mulo kar pokopal, čeprav niti še do penzije nisva prilezla.
Default avatar

najboljša ženska

Evo, trideseta sem že davno pustila za sabo. V resnici sem na polovici štiridesetih. Zanesljivo imam za podarit svojemu ljubemu neskončno več od revščine pri dvajsetih! Ni vse samo telo!
Default avatar

paptetiko

p_y je napisal/a:
enako
če ne bo že prej kakšen kolaps pod težo idiotizma, ki ga sproducirajo nekateri... to niti provokacije niso no, kar nekaj... da se da gonit ene in iste teme nekomu...
Default avatar

real22

Spyder, ni potrebe po nenehnem spreminjanju nicka, ker si samo ti en in edini bolnik, ki na dnevnem redu odpiras teme o tridesetletnicah in samskosti