doma jih moti razlika v letih med mano in fantom. no ne moti vseh, predvsem pa mojo mamo. jaz sem stara 22let fant pa od mene starejši 7let. skupi sva že več, kot 2leti in med nama res vse lepo ''štima''. vendar je pa doma problem z mojo mamo, od trenutka, ko je zvedela, da je fant ''precej'' starejši od mene so se iz njene strani začele prave drame. oče nima nič proti razliki v letih in me zagovarja pred mamo. mama pa res dela stalno iz tega dramo, da sta se počasu že ona in oče med seboj začela kregati zaradi mene. in to kreganje med nima dvema me že počasu žalosti in spravlja v obup. odselila bi se pa ne upam, ker mi mama stalno nekaj grozi in terorizira kaj bo pa kaj ne bo...
fanta pa tudi ne želim pustiti samo zaradi razlike v letih, ker drugače je zelo fajn oseba in se poznava že od prej ne samo to, kar sedaj skupaj hodiva. z njegovimi starši se tudi super razumem, pa oni z mojim očetom. samo z mamo so stalni problemi.
od mame mam mir samo tistih osem ur, ko sem v službi, drugače pa ne, še takrat ko ve, da sem z njim me stalno kliče po telefonu.
fanta pa tudi ne želim pustiti samo zaradi razlike v letih, ker drugače je zelo fajn oseba in se poznava že od prej ne samo to, kar sedaj skupaj hodiva. z njegovimi starši se tudi super razumem, pa oni z mojim očetom. samo z mamo so stalni problemi.
od mame mam mir samo tistih osem ur, ko sem v službi, drugače pa ne, še takrat ko ve, da sem z njim me stalno kliče po telefonu.