Forum.Over.Net

Starševski čvek

psihoterapevtka Veronika Seles-sedaj Podgoršek

Default avatar

ločena?

Prej je nekaj povedala v Preverjeno, z novim priimkom... Ona veliko razlaga o nezvestobi... Nisem vedela, se je pred kratkim ločila?
Default avatar

sam prašam

Da ni obratno in je zdaj Podgoršek, ker se je poročila?
Default avatar

ne bi rekla

Mislim, da je že drugič ločena. Lahko pa tudi da motim.
Default avatar

tipična

Ker psihiater/inja je pa normalen?

Ko jaz poslušam njihove litanije po TV, mi je slabo. Služijo keš za filozofiranje, ki si ga vsak sam lahko prebere v knjigah, na netu. Pa ko bi sami kaj upoštevali?!
Se bolš zaklepetaš z neznacem, ki ga srečaš na sprehodu.

In kako manipulirajo - Zidar!? Da ne omenjamo bivših napak.

Kaj zganjajo po bolnišnicah, ne vem. Sem pa bila priča, ko se je enemu 'psihiču' utrgalo. Doma je razbil vrata in še nekaj inventarja, zato je bil pripeljan na Policijo. Čakali smo na medicince, ker je res potreboval zdravniško pomoč, ne arest.
Med tem časom smo se pogovarjali z njim in je bil čisto normalen. Čisto miren. Povedal, kako trpi..u glavnem razgovoril se je. Še lisice smo mu odklenili.
Ko je človek zagledal medicince, se je takoj spustil na kolena in prosil, naj mu ne dajo injekcije.(je že poznal postopek, ker ni bilo prvič) Nič ni pomagalo! Dobil je špiko in še preden so prišli do vozila, je že klecal.
Tako človeka pripeljejo na psihiatrijo, kjer jim spi vsaj dva dni. To je sodobna psihiatrija, vse drugo je laž, zveze, filozofiranje in fantaziranje! Linija najmanjšega upora! Da smo vsi po reglicih, hehe!
Default avatar

Psihiatri in igla

Tudi jaz sem to videla.

Staro mamco so tako spiknili in odpeljali iz NLB, ker ni mogla razumeti, zakaj se ji je pokojnina zmanjsala in jih je nekdo iz banke poklical, da so prisli ponjo. Jim zelim, da se bo en dan tista igla zasukala proti njim in bodo delezni svoje lastne medicine.
Default avatar

Alternativc

Žalostno je da medicina ne sodeluje z alternativo,ker za avtizem je tolk odličnih alternativnih tehnik.Imam dobre izkušnje pri avtizmu,demenci.Škoda.
Default avatar

žalostnoo

Da ljudje tako trpijo.

Ta Seles ... mi je pa zoprna ne glede na to kako se piše.
Default avatar

ena monja

Saj ta ženska sploh nima veze s psihiatrijo, če prav razumem. Ne mečite vseh v isti koš. Psihiatri so najprej zdravniki, šele potem psihiatri. Tale je pa neka terapevtka in nima medicinske izobrazbe. Ali se morda motim??
Default avatar

imaš prav

Psihoterapevt ni psihiater. Mi pa ona tudi meni ne sede. Vedno so jo polna usta o zvestobi, zakonu, sama pa...
Default avatar

cvgghhj

Za biti psihoterapevt ne rabis medicinske izobrazbe, tako da je njen naziv ustrezen!
Default avatar

ena monja

Ja, naziv je ustrezen, ampak veze z medicino pač ta ženska nima. Se je nanašalo na tiste, ki so v temi omenjali psihiatre.
Default avatar

oh ja

...ja, največ nasvetov lahko podeli nekdo, ki ima poleg teoretičnega tudi praktičnega znanja veliko ... križ je s tistimi, ki imajo samo teorijo ...
Default avatar

tašinka

Ni se ločila, ampak je pred dvema mesecema vzela možev priimek, ker sta kupovala nepremičnino in je hotela, da imata istega.
Default avatar

bernardin

tipična je napisal/a:
Joj, kako posplošuješ in nakladaš. Blagor ubogim in preprostim, njim je ''vse jasno''.
Default avatar

LaSa

Z omenjeno psihoterapvtko imam izkušnje, na žalost zelo slabe! Nekajkrat sem bila pri njej na terapiji, pa razen računa ob koncu ure, od nje nisem prejela ničesar. Ko sem se malce potožila, da ne reče ničesar, ne da nasveta, ipd. je rekla, da se moramo srečati še večkrat, da bo lahko kaj komentirala, morda svetovala.
Default avatar

neja183

No tale psihoterapevtka se je pred kratkim poročila z mojim ( smo v sorodstvu v glavnem).. zaradi nje se je ločil z lepo ženo in zapustil dva otroka..
toliko o tem...kdo nam daje nasvete..
sicer pa....je pa on bolj tak tak...
Default avatar

jojo1333

Bila je poročena z direktorjem Selmarja - BMW.. Uroš Seles.. Sedaj se je ločila in poročila s Podgorškom,..... Mislim da vam je vse jasno..... Kdo bi lahko komu svetoval...
Default avatar

TKC

Pikolino, kakšne štrample pišete pa pojma nimate in serete!!


Zelo dobro poznam njega in njegovo bivšo ženo. On je sicer uspešen a je ženo varal s kar nekaj ženščami, tudi iz firme čeprav je tudi ona , njegova bivša žena tam delala. Z eno izmed njegovih zaposlenih (Vesno) je nato tudi dlje časa živel skupaj.

Bivša žena. No tudi njegova bivša žena se nima sčim pohvalit. živi z malinavcem (v razkošni hiši ki ji jo je zapustil Andrej), muskontarjem, 15 let mlajšim, ki v vrtcu pazi na njuna otroka. Se je pa rada že prej popazila pri njemu tudi ona.

Tak da, še ko sta bila skupaj sta ga srala vsak po svoje in sedaj že dolgo časa nista več skupaj, tako da nehajte srat in pametovat, da se je ločil zaradi ta nove žene!

Ta nove žene od njega osebno ne poznam sem pa jo že večkrat z ženo gledal in bral in je pametna in lepa ženska, zato pa čisto po babje, ženske, ker ste ljubosumne in zafrustritrane sam čvekate pa same pojma nimate.
Default avatar

AndrejN

Cool, tocno to sem zelel zvedeti kar tukaj pise. Hvala vam. Super ste.
Lep pozdrav
Andrej
Default avatar

lhjkll

polna sama sebe