Forum.Over.Net

Starševski čvek

Snifanje pecilnega praška

Default avatar

*bibi*

Malo sem brsklala po internetu ampak nikjer nisem zasledila kako snifanje pecilnega praška vpliva na človeka.. slišala sem govorice da naj bi se po tem počutil kot da bi kadil travo.. Rada bi vedela če je res.. in prosim ne pišite takih češ zakaj te to zanima, bi rada poskusila in podobno.. zanima me samo iz radovednosti :) že v naprej se zahvaljujem za odgovor.

Lp Bibi
Default avatar

wd40

Jaz se ne bi podal v najhujše kar najdeš v kuhinji, recimo za začetek ..poper?
Default avatar

uggh

Prvič slišim za to....raje pojdi v gore pa tam snifaj sveži zrak!
Default avatar

Gunnar

če ne druzga ti lahko ekspandirajo možgani, mogoče celo pametna rataš in nehaš mislit in delat traparij.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

RedCat

Pecilni prašek...a naslednja stopnja bo vanilin sladkor:)?
Default avatar

po moje

Po moje pa če dedec snifa pecilnega, da mu fuuuuuul zraste ku'rac?

Babi pa joški in male sramne ustnice.
Default avatar

Bodi pogumna kako drugače

*bibi* je napisal/a:
Poskušaj recimo s poprom. Verjetno bo garantirano, da ti bo prečistilo vse kanale od nosu v vse smeri. Predvsem bo zbistrilo, da tega ne počneš. Ker učinki verjetno ne bodo ugodni. Poskušaj, bo morda odgovor na vsa tvoja vprašanja. Če je res. Zato tudi mene zanima, zakaj se tega načina nihče ne posložuje, če bistri in požene vse, tudi iz črev vse navlake, ampak se v možganih še vedno kar nekaj zatakne in srce tudi zaobide.

Ker tega, kar sprašuješ, nisem zasledila, sem po tvojem postu vtipkala v google in zasledila spodaj, zato mi je jasno, kaj ima veze sploh nek pecilni prašek, ki naj bi dal jedem nek pozitivni privzdih v smeri, ki ne škoduje, razen, če je npr. hrane preveč in škoduje v drugo smer človeku - vendar ne, zaradi pecilnega praška, kot piše spodaj, naj bi se primešal tudi cracku:

http://filternet.si/pd/clanki/galerija-skodljivih-drog/

Pazi, kam te bo privedla radovednost. Ker nekateri niso zadovoljni z odgovori, zato posežejo pri radovednosti do mere, katere se težko rešijo in jih pelje v pogubo. Si ti med temi, kjer radovednost ni dovolj?

Zakaj te to zanima? Kaj boš storila s to informacijo ali nadaljnjimi? Boš probala, da se prepričaš?
Kolikor je zgodb, ki obstajajo, vedi, da tudi sama ne boš ušla, če si labilna oseba in boš podlegla in boš s tem reševala težave. Nič nisem rekla, ker ti ne bi smeli nič omenjati, vzemi na znanje. Ker nihče ne zleze ven kot tisti, ki poje preveč čokolade.

Upam, da imaš toliko razsodnosti, da te res matra le firbec, kot informacija, ne pa tudi za pokušanje, ker imaš težave in se težje spopadaš z njimi in ne veš več, ker si morda najstnica ali pa nenajstnica in bo rešitev začasna le zameglitev težav, ki bo navsezadnje privedla do velikih težav, če res ni le radovednost. Četudi nisi najstnica.

Včasih so analgetiki lajšali kakšno bolečino, res pa je, da niso čustvenih ali dušnih, zato se v Lekarni dobi tudi samo Lekadol, Aspirin in tudi v tem primeru pravijo, če ni izboljšanja, greš do zdravnika in ti predpiše recept, ki je kaj bolj trden za tvoje težave.

Zakaj to vprašanje ter kaj boš storila na podlagi danih informacij, ki jih boš tu pridobila?

Dojenčki, kot se ljudje rodimo, ne potrebujemo nič, razen mleka na prvi, osnovni ravni. Potem se šele razvijejo življenjske potrebe, ko nekdo tudi mleko odvrača. Ampak, pecilni prašek, ki je le dodatek k nečemu pozitivnemu, ne more biti vprašanje, brez dodatnih vprašanj za nekoga, ki bi se ga rad zadel ali to poskušal, ker je pač poceni. In bi tako skril ali zakril ali pa celo rešil svoje težave!

Si tako prijazna in poveš, kaj ti bo ta informacija dala vedeti? Kaj boš z njo počela? Zame to ni nedolžno vprašanje, če naj bi bil sedaj zlorabljen celo pecilni prašek. Ker je morda kdo pa celo zamešal sploh prašek in kot je navedeno zgoraj, bistre misli ne morejo razlikovati med enim in drugim praškom.

Zato, po najstniškem reagiranju, odgovori, če želiš usmeritev. In si ob nečem ne boš želela reševanja vesoljne Slovenije, ko boš v dreku.

Radovednost je lepa čednost, če imaš mejo. Jo imaš? Za sladice, kjer daje pecilni le aromo?

Sprašujem zato, ker nimate nekateri balansa med čustvi in razumom, ter tudi tem, da na koncu pristanete na tem, da vam čustva ob kalvariji nič ne pomagajo, ampak le razum. Zato naj prevlada tudi ob vsej radovednosti, ki jo boste morda storili.

Če bi želela kaj deliti, povej, predno se podaš v svojo pogubno radovednost. Utopično pričakovanje?
Default avatar

*bibi*

v bistvu sem zelela samo informacijo. ne drogiram se in nimam vecjih problemov.