Starševski čvek

jan plestenjak in tina gaber

Default avatar
kako se vam zdita ta dva skupaj..meni je ona bila vedno totalno antipatična..prav grda je v obraz..on pa ok, meni ni ravno ne vem kaj...ampak glede na to, kako dolgo je bil sam in kako ga ženske kujejo v nebo..ne vem, bi si lahko našel kakšno lepšo, ali pač nima okusa..
Default avatar
...ga videvamo, kako hodi k njej, merdzota parkira kjer je luknja, pa ce je to med drevesi ga bo tja stlacil. Kadi neke ogabno " odisavljene " cigare in ko gre mim tebe smrdi, da ne recem kako...
Ona tako tako, on pa deluje full vzviseno.
Default avatar
pa dobro no koga briga zdej kdo s kom hodi prokleti rumeni trači.
Default avatar
jahman je napisal/a:
pa dobro kaj nas briga kaj vse tebe ne zanima?
Default avatar
Zakaj pa tebe briga kaj mene ne zanima? :> The door swings both ways.

Na mentaliteto naroda vpliva a ne pa ljudje samo še neumnosti pišejo pa prav ne moreš zbežat neumnostim več.
Default avatar
jahman je napisal/a:
Ne moreš zbežati? Že po naslovu vidiš o čemu je govora, te zanima in vseeno odpreš. Prebereš, te ne zanima in vseeno pišeš. Zakaj že? Ne moreš zbežati? V resnici pa edino kar uporabniki ne morejo zbežati je smetenje nekaterih po vseh možnih temah.
Default avatar
ja recimo če odpreš kak portal novic (24.ur) pa hočeš brati kaj resnega (politika, finance it.d) ni kaj pol se ti pa fris plestenjaka pa modrijanov pojav med glavnimi novicami in ti pokvari dan.
Default avatar
je pa tudi res da zelo rad občasno trollam, pač zabava me :>
Default avatar
ona je bolj tine, in to je njemu všeč. take mamo
Default avatar
jahman je napisal/a:
Če si polnoleten potem v kakšni bolj resni temi občasno že lahko pomisliš, da mogoče ti drugih ne zabavaš. Odpri si temo in potem trollaj v nedogled pa karkoli že to pomeni.

Plestenjak tudi meni ni všeč, njegova glasba pa še manj. Teme odpiram, ker sem pač moderator sicer bi jih gladko preskočila. Da bi me pa kdorkoli brez razloga spravil v slabo volje pa tudi pomislim ne. Nekateri očitno iščete ma res iščete malenkosti samo zato, da ste lahko slabe volje. Ene uravnotežene pozitivne osebe namreč sam pogled na nekoga sigurno ne spravi iz tira.

Sicer pa če dobro pomislim, bi me Jan kvečjemu lahko spravil v dobro voljo preprosto zato, ker je eden tistih, ki veliko daruje. Kjerkoli se kaj zbira je on zraven, ima svoje koncerte kjer gre vse za revne...kdorkoli ga je že prosil za pomoč, za sodelovanje še nobenega ni zavrnil. Leta nazaj sva bila skupaj na eni podelitvi in ja mirno napišem, da pred njim dam kapo dol.
Default avatar
Mi je bilo vedno čudno. Mogoče zato, ker mi on ni kakšna terna, niti ne poje bog ve kaj, za moj okus ni nič posebnega. Tiste punce so različne.
Default avatar
Me ne briga, ampak verjetno veljarek tudi v takih primerih: svoji k svojim....
Default avatar
savrinka je napisal/a:
savrinka je napisal/a:
Hočeš reči, da ti kot moški in trubadur ni všeč, kot človeka pa ga zelo ceniš?

Seksualno boš kapo obdržala gor, aseksualno pa kapo dol pred njim?
Default avatar
Kapo gor in dol! je napisal/a:
Kaj pa vem ponavadi pred moškim, ki me seksualno privlači ne razmišljam o ''slačenju'' kape :)
Default avatar
avto audi je napisal/a:
okus vsekakor ima samo vprašanje, če za ženske, saj se do sedaj še nobena ni pohvalila z nekimi posteljnimi aktivnostmi z njim .
Default avatar
...al pašeta skupaj al ne.....
Default avatar
mazanje oči je napisal/a:
To si se pa zelo zmotila :)

http://lifestyle.enaa.com/Svet-slavnih/ ... -zver.html
Default avatar
zverinica je napisal/a:


...trači od A do Ž.Nekaj je treba napisat, da je zanimivo za branje...
Default avatar
To bom napisala: Čudim se Janu Plestenjaku, da si ni izbral kakšne lepše. Čudi me tudi, kako je Tina Gaber zmagala na raznih lepotnih tekmovanjih, saj ,roko na srce, sploh ni taka lepotica, vsaj v obraz ne. Kdor izbira, izbirek dobi. Jan je predolgo izbiral, zdaj pa ima....Pa tudi, bog ve, kakšen človek je Tina Gaber po srcu. Bomo videli, kaj se bo iz vsega izcimilo. Sicer pa nas bodo itak naši " hitri mediji" obveščali do potankosti o vsem.