Starševski čvek

estetsko zobozdravstvo ana parčina.....

Default avatar

estetika

A kdo pozna Ano Parčino iz zagreba, ki ima estetsko zobozdravstvo oz, ortodontijo.
Baje, da je v zagrebu v ulici ede murtiča, a ima kdo izkušnje, ker se mi zdi, da zelo vredu, ko sem gledal na netu.
In ali ima ta ana parčina ordinacijo v nekem bloku tam.
Je bil že kdo pri njej.
hvala za te odgovore
lp.
Default avatar

Zaskrbljenaa

Heey,
Jst imam izkusnje z njo in sicer imela sem fiksni aparat.trenutno ga nimam več in sem nažalost razočarana nad rezultatom. stanje mojih zob se je izboljšalo za 70 % ona pravi da so pač moji zobi takšni in da bolje nemore biti :( mogoče ima res pravi ampak jaz pa malce dvomim v njeno strokovnost.vsekakor bom poiskala še drugo mnenje ampak me je kar strah. kaj če mi reče da se stanje lahko popravi in da sem ves denar vrgla čez okno. imela sem občutek da se me je hotla čimprej rešiti saj sem k njej prišla preko kolektive. ima še kdo podobne izkušnje?

Lp
Default avatar

Sanja CE

Sem zadovoljna pacientka dr. Ane Parčina in lahko povem, kako poteka terapija:

-ordinacija je namenjena samo ortodontiji,
-po pregledu za aparat, sem dobila zobno mapo, najprej sem morala urediti karies, zobni kamen, ekstrakcija zob ni bila potrebna (moj problem je bil razmik med zobmi),
-zobozdravnica ne izvaja zdravljenja, tako da sem zdravljenje uredila drugje,
-pregled je brezplačen in gospa je zelo prijazna, natančna in trdna v odločitvi,
-na pregledu pojasni možnosti bravic, zvezdic, aparat bi mi lahko namestila takoj po pregledu, za osebe z zdravimi zobmi je to možno, v mojem primeru ni bilo,
-cena je več kot 50% ugodnejša v primerjavi z zasebniki ortodonti pri nas,
-ni dodatnih stroškov za kontrole ali retencijo!,
-plačilo je na obroke, kar je meni zelo olajšalo zadevo,
-ni čakalnih dob (pri nas se na aparat čaka tudi 6 mesecev).

Aparat še nosim, razlika po 7. mesecih je fantastična. Z odnosom in pregledi pa sem zelo zadovoljna in me zaenkrat ni nič zmotilo. Veliko težje smo doma prenesli, da se moj osebni zobozdravnik ni odločil, da me pošlje na napotnico ortodontu, ko sem še imela to možnost na zdravstvo. Strošek za aparat je pri nas od 2.000€ na čeljust, za naše razmere doma je bilo to predrago. Tako da vsa sreča za ugodnejšo in kakovostno možnost. Jaz ortodontkinjo priporočam, je pa vsaka čeljust primer zase in je najboljše opraviti pregled, potem pa načrtovati terapijo. Tako to gre :))
Default avatar

Notica

Sanja, kakšna pa je cena pri Ani Parčina za fiksni aparat? Koliko plačujete vi? Ste ponudbo vzeli preko kuponkota? Tudi jaz se odločam, pisala sem ji za povpraševanje in mi je v roku ene ure že odgovorila, povabila na prvi pregled, kjer mi lahko aparat že nastavi, če bom za. Tako hitro se mi zdi, a si tega želim že dolgo..
Default avatar

mami-mici

Hči se je preko kuponkota odločila za dr. Ano Parčina. Stalo jo bo 1660 EUR za obe čeljusti, najdražji aparat za obe čeljusti pa je pri njej mislim cca 1800 EUR (odvisno od nepravilnosti zob). V Zagreb sva šli novembra, ker je imela zdrave zobe in s seboj ortopan, je dobila takoj aparat, prihodnji teden ima kontrolo. V tem času se ji je prvi zob že čisto poravnal, ostali pa še ne. Zelo je zadovoljna z odzivnostjo, prilagodljivostjo (sprememba že določenega termina) obravnavo, nasveti zdravnice, itd. Ordinacija je v novem poslovno-stanovanjskem centru, moderna, urejena in zelo enostavno se najde lokacijo. Na kuponkotu ima ponudbo vsaj 2x letno.
Default avatar

Notica

Mami mici, pa je ortopan nujen za prvi pregled? Meni ni Ana P. nič napisala, da bi bilo, sicer pa sem na spletni strani šele zdaj zasledila, da je to sliko dobro prinest s sabo. Ali je vaša hči to dobila na napotnico zobozdravnika, ji je slikanje krilo zdr. zavarovanje?
Default avatar

Notica

Le še to- vplačala sem popust prek kuponkota za fiksni aparat zgoraj in spodaj, torej sem vzela dva kupona. Z dr. Ano Parčina sem konstantno v stiku preko maila, prvi pregled imam čez 14 dni.
Če je še kak kandidat, ki se bo/bi odločil za fiksni aparat, lahko skupaj kombiniramo prevoz do Zagreba..
Default avatar

zvez

Notica s katerega konca Slovenije pa si? Tudi jaz razmišljam, da bi si prek kuponkota vzela za fiksni aparat zgoraj in spodaj in šla v Zagreb, ker v Sloveniji je absolutno predrago.
Default avatar

Notica

zvez je napisal/a:
Iz Ljubljane. Ti?
Default avatar

zvez

Iz Zreč, tako da nisva ravno blizu:/
Default avatar

Duška

Notica je napisal/a:
Zdravo :)

jaz bi bila zainteresirana. Kako se lahko slišiva?

LP :)
Default avatar

Notica

zvez je napisal/a:
Ravno s copati si res ne hodiva na obisk, ampak.. daleč? Kaj vem, odvisno od interesa. Jaz bom v Zagreb v vsakem primeru hodila.
Duška je napisal/a:
Duška, pustiš kak kontakt?
Default avatar

Duška

[/quote]Duška, pustiš kak kontakt?[/quote]

[email protected],com

pa si lahko prek maila zamenjava številki?

P.s, Kdaj pa greš v ZG?
Default avatar

jade007

Trenutno imam dobre izkušnje, a vseeno bom na koncu vse poročala.
Nosim ga 1 leto in mislim, da ga bom mogla še kar nekaj časa, da bom imela vse lepo poravnane.
A mi lahko katera pove če se lahko zvezdica nastavi tudi na sedmico ali je šestica zadnja, do katere se poravnava dela?
Default avatar

nero123

Jaz se tudi odločam za ortodonta v Zg, Jutri grem in sicer ne k tej, ampak k drugi in sem za kombinacijo vožnje skupaj, lahko se dokaj prilagajam, sem pa iz Kamnika. Jaz sem zaenkrat našla Martina Ivanec Sapunar,... Lp moj mail, če koga zanima [email protected]
Default avatar

luna221

Jaz obiskujem ordinacijo Ivanec Sapunar v Zagrebu in sem zelo zadovoljna. Prijazni in strokovni!
Vsekakor priporočam.
Default avatar

Laikaa

Zdravo! Kakšne so tvoje izkušnje z Martino? �