Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ampak, tale Anže Kopitar....

Default avatar

anše

.....pohlepen na denar, se vam ne zdi? Je kar malo izdaja, da gre nekdo samo zaradi denarja v ameriko, navsezadnje sta je izšolala in financirala klub in Športna zveza, lahko bi vsaj nekaj od tistega, kar služi, dal nazaj! Ccccccc.
Default avatar

gorenjc?

?... a ne, ejga
Default avatar

megaboy

A za njega pa ne velja tako kot za Mazejevo in ostale, kakšno neprecenljivo promocijo dela za našo državo, pa da kar ji država da je še premalo, pa koliko se je trudila in garala za nas...... in podobne traparije?

Pa oba lepo tisto, kar zaslužita spravita v svoj žep....zakaj naj bi Kopitar vračal, Mazejevi bi pa še plačevali?
Default avatar

solinarka

Šolanje je v naši državi res "zastonj", kar se pa hokeja tiče, je pa večina stroškov financirana s strani staršev. Če dobro prebereš izjave očeta in sina Kopitar, potem prebereš tudi, da bi oba financirala hokej na Jesenicah in v Sloveniji, ampak ko se zamenja "gnilo" in požrtno, zastarelo in samo po dobičku željno vodstvo hokejske zveze, s čimer se nas večina hokejskih navdušencev in poznavalcev zelo verjetno strinja.

Kapo dol Anžetu kot človeku in športniku. Če bi ga poznal, ne bi o njem grdo pisal-a.
Default avatar

ahahahahaha...

megaboy je napisal/a:
če pa to ni zanimivo... samo, da je govora o moškemu, pa spremeniš svojo pozicijo za 180 stopinj...
eh ja, v resnici ti samo ženske sovražiš, pa nič drugega...
Default avatar

maza.

Je svoj tip človeka. Odlična smučarka, drgač pa.....(
Default avatar

Čist kontra

Ahaha megaboy ti pa čist kontra luftaš: zakaj naj bi Tina Maze vračala, če Kopitar, Dragič, Iličič ne rabijo...
Default avatar

idbšsđ

Kaj pa misliš, da dela, ko igra za slovensko reprezentanco drugega, kot vrača Sloveniji? Pri silnem denarju, ki ga zasluži v Ameriki, mu Slovenije še povohati ne bi bilo več treba.
Default avatar

megaboy

Čist kontra je napisal/a:

Ja saj to tudi mene zanima, zakaj za enega tako, za drugega pa drugače?
Default avatar

zakajbo

Zakaj bi vračali, razen če nimajo v pogodbi? Saj marsikdo se je šolal na "naše" stroške in zviznil v tujino delat. Pa ne vem če kdo kaj vrača.
Default avatar

preveč!

Oba sta naredila več kot dovolj za domovino, ki ji vlada proslula koruptivna vlada.
megaboy naj pa neha provocirat (pa vem da ne bo, rdečkar t....st)
Default avatar

21tka

Anže Kopitar je človek in športnik na mestu. Verjamem, da je še mnogo takih ljudi v Sloveniji, le da niso razpoznavni, slavni, delajo pa dobro kar jih veseli in v čemer so dobri. Anže je uspel talent unovčiti in dela dobro to, kar ga neizmerno veseli. Kot človek, kapo dol. Vpliven kanadski novinar je javno rekel to, kar smo tisti, ki Anžeta dolgo časa spremljamo že sami opazili: Anže je bil pri zmagi nad Slovaki tako pristno vesel, kot malokdo, tako vesel je bil samo še pri osvojitvi Stanleyjevega pokala. Zame je športna oseba, ki ima največ zdrave športne lakote in ambicioznosti.
Ko bodo našli zaupanja vredne ljudi, bodo definitivno vlagali v jeseniški hokej, do tedaj, naj ostane zunaj in skrbi le zase! To je potrebno povedati na glas.
Default avatar

_Frigg_

Kakor vem, se je on pri 16. letih odselil na Švedsko in tam treniral. Tako da kaj veliko od Slovenije ni dobil.
Default avatar

vprašaj se

anše je napisal/a:
Kdo je kriv, da tvoji možgani niso bili sposobni priti tako daleč?
Default avatar

anže in mnogi bi ostali tu

Anže in mnogi bi ostali tu ,če bi jih lahko plačali tako kot v Ameriki .Anže in vsi ,ki gredo v tujino imajo prav tam lahko vsaj vnovčijo na veliko svoje talente in tako je prav .On ni nič dolžan naši skorumpirani državi.Vsi vemo kdo nam je dolžan vsi politiki in ostali seratorji ,ki so 20 let ropali slovenijo .
Naj prinesejo nazaj vse miljone .Vsi ostali fovšljivci se pa nekam fuknite .Zakaj bi Anže in drugi tukaj
živeli za drobiž ,če jim lahko zujina da miljone in tako je prav .Zagrabi za veliko pogačo dokler je čas
ker vsaka športna karijera se konča dokaj hitro in je treba misliti tudi na prihodnost.
Ne pa tu v Sloveniji potem pozabimo na vse športnike ,ko so slabi ali se umaknejo in jih potem
nihče več ne povoha .Vsak ,ki ima talent naj čimprej gre iz te naše gnile države in si naj nekje ustvari lepo dobro življenje.Saj fovšljivci bodo pa vedno in vedno bodo od dobrih športnikov nekaj zahtevali.
Kje ste bili vsi gobcači takrat ko se je trudil in odrekal vsemu .Sedaj bi pa vsi nekaj od njega tipično
slovenceljsko ;-) :-)
Default avatar

anše

Malo brihtnejši so seveda ugotovili, da provociram. Odgovori so pa zanimivi. Večinoma vsi branite pravico Kopitarja do tega, da ustrezno iztrži svoj športni talent. Malokdo je enakega mnenja, ko je govora o Mazetovi.
Eden piše, da Kopitar "dovolj vrača s tem, da igra v raprezentanci". Maze pa tekmuje za Albanijo ali kako?
Mone, oh mone........
Default avatar

slovenceljstvo

anše je napisal/a:
ohh, slovencelj-ka, slovencelj-ka - ni čudno, da ne prideš dlje kot do lat svojega plota.... Pa čeprav, s po tovjem sedaj zapisano, provokacijo. Seje treba mal nazaj potegn' a ne ?
Default avatar

odlično..

preveč! je napisal/a:

se strinjam s teboj..ta ubogiboy se je pojal . ali pa se še, na Političnemu forumu..Tam je dolgočasno, ni odziva in provocira še tukaj .!!.. Saj ne trpi, da bi se lepo pogovarjali, v miru.. Najlepše je, da piše sam sebi!!
Default avatar

Poznam

Glede na to, da sine trenira že 6 let hokej lahko iz prve roke povem, da čisto vse pokrijemo starši s svojim denarjem, tako da ne vidim prav nobenega razloga, zakaj bi bil en Kopitar komerkoli dolžan za "učenje" hokeja v Sloveniji?! In ata Kopitar ima prav in tudi upam, da bo svoje napovedi tudi nekoč uresničil. Zakaj pa bi dajal Anže svojo plačao za gospodo v kravatah, ki bi potem ta denar na veliko sfrčkala za svoje potrebe, namesto, da bi ga dejansko porabili za izboljšanje razmer v slo hokeju?! Halooo??? To je njegov prigaran denar in upam da ga bo pametno porabil za tisto kar želi. Če pa se bo nekoč ta stara parazitska garnitura pobrala iz športnih zvez, potem pa upam, da se bo našel nekdo in pomagal in ne le jemal ven!
Default avatar

ena radovednica

Ne bodite tako zavistni, no, :-) pač Anže se je zelo trudil (trdi treningi in podobno, vem, kako je to, ker sem iz družine športnikov) in mu za ta trud tudi hvala bogu bogato plačajo. Saj ni nobenemu kakšno škodo naredil. Poglejte tega Kramarja, ki je uničil banko, potem pa je na koncu dobi krepko čez milijon davkoplačevalskega denarja. Športniki se vsaj trudijo in promovirajo Slovenijo. Kaj pa ti strici v kravatah, ki ne znajo nič drugega, kot pa da sedijo na usnjenih foteljih in delajo le za svojo korist?