Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pasulj ala Bine Volčič :)

Pasulj ala Bine Volčič :)

Sem se tako nasmejala zdajle, da preprosto moram šerat.

Vir: http://votlina.com/fun.php?st=19792

Sem se tako nasmejala zdajle, da preprosto moram šerat.

Vir: http://votlina.com/fun.php?st=19792%5B/quote%5D

He he, Marina. Dobra.

Meni tale sodobna kuhinja in sodobni stil postavljanja jedi na krožnik, kot se ju grejo po “nobl restavracijah”, nekako ne sedeta najbolj.

Ravno danes sem jedla torteline (normalno porcijo) in sem se spomnila na tisti njegov raviol. :))))

Nisem vedela, da tudi kisle kumarice spadajo k pasulju. 🙂

Če kaj vem, je tole ukradena fotka. Jo je objavil en gospod na kulinarika.net

sem spet pretiravala, pojedla sem 15 talarjev pasulja….ha.ha….

Še recept za Dunajski zrezek a la Bine:

Zrezek le pogladiš, ne smeš ga pretepati! Povaljaš v čičeriki, v ajdovi moki, v naribanem belem tartufu, potem še v črni moki, pomešani z zdrobljenimi Chiachao semeni. Pa obvezno jih moraš ročno zmleti v mlinčku za poper!

Sledi še kopel v jajcu. Obvezno morajo to biti jajca z belo lupino. In pa 2 rumenjaka ter samo en beljak.

Zraven narediš omako iz polnozrnate moke, chesterske gorčice, naribaš jurčkov bet in dodaš čemaž ter koprivo. Začiniš z indijskim poprom in himalajsko soljo.

Enim pač počasi prihaja, kaj čemo zdaj.
Sicer smo tole videli že par mesecev nazaj.
In ja, se strinjam, za povprečno mono tole definitivno ni niti za prigrizek.

New Report

Close