Pasulj ala Bine Volčič :)
Sem se tako nasmejala zdajle, da preprosto moram šerat.
Sem se tako nasmejala zdajle, da preprosto moram šerat.
Vir: http://votlina.com/fun.php?st=19792%5B/quote%5D
He he, Marina. Dobra.
Meni tale sodobna kuhinja in sodobni stil postavljanja jedi na krožnik, kot se ju grejo po “nobl restavracijah”, nekako ne sedeta najbolj.
Še recept za Dunajski zrezek a la Bine:
Zrezek le pogladiš, ne smeš ga pretepati! Povaljaš v čičeriki, v ajdovi moki, v naribanem belem tartufu, potem še v črni moki, pomešani z zdrobljenimi Chiachao semeni. Pa obvezno jih moraš ročno zmleti v mlinčku za poper!
Sledi še kopel v jajcu. Obvezno morajo to biti jajca z belo lupino. In pa 2 rumenjaka ter samo en beljak.
Zraven narediš omako iz polnozrnate moke, chesterske gorčice, naribaš jurčkov bet in dodaš čemaž ter koprivo. Začiniš z indijskim poprom in himalajsko soljo.