Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zanima me botoks...

Default avatar

Sprašujem

Imam podočnjake, pa ne temne, samo malo bolj vdrte, in gubo med obrvmi, pa me zanima, če se da to odpraviti z botoksom. Gledam te oddaje o prenovah in osvežitvah obraza, pa bi še sama poskusila. S tem ne mislim pumpanja ustnic ali kakšnih drastičnih posegov, ampak samo malo polnila. Če ima katera izkušnje ali je seznanjena, me zanima, kje na dolenjskem lahko to naredim, kakšna je cena na enoto botoksa in koliko enot je potrebnih za podočnjake, veke in gubo med obrvmi?
Default avatar

botoks uničuje

afrotira mišice. Uničuje jih. Strup je za mišice in kožo.
Raje z jogo obraza poskusi, pa zdrav način življenja. Postani pozorna na mrščenje in se poskusi čim manj mrščiti. Botoks res ni zdrav, prej poskusi naravne stvari, ki so cenejše, je pa seveda treba več truda, spremeniti način življenja. Torej VZROK in ne samo posledico.
Default avatar

_Frigg_

Guba med obrvmi - botox, podočnjaki pa, v kolikor so vrečke, edino lifting (notranji šiv v veki), v kolikor je tkivo samo upadlo, filerji.
Default avatar

2211

Default avatar

_Frigg_

Joga obraza napne samo mišice, ni pa to trajen rezultat in tudi ne večen.
Ker največji problem starosti je "upadanje obraza" , to pomeni, da se izgublja maščobna masa, in tudi če mišice nevem kako obdelamo, še zmeraj manjka tista "mehkoba", ki deluje otroško in sveže. Lica so še zmeraj votla, čeprav so mišice na čeljusti in na vrhovih lic natrenirane.
Default avatar

2211

če je natrenirano, se nič kar tako ne začne povešat

dokaz
Slika

tu gre za telo, pri jogi obraza pa za trening obraznih mišic, katerih je 57
Default avatar

sirena++

_Frigg_ je napisal/a:
ja res je,samo je škoda keša za take stvari
Default avatar

ko smo ravno pri tej temi

me pa zanima ali niso te zadeve precej drage? pred leti sta si dve znanki menda razdelili eno dozo -plačali vsaka pol- ne vem, ampak se niti ne spomnim, če je bil kak rezultat, je pa najbrž stalo precej, če sta si delili-al kako.
Default avatar

Loty

Botox ti umrtvici misice. Obicajno ga vbrizga zdravnik med obrvi, po celu in ob straneh oci. Za tri ta podrocja pride okoli 300 evrov. Rezultat je krasen, te pomladi in ni utrujenega videza. Slabost je pa ta, da drzi samo nekje do 8 ali 12 mesecev :-) Za podocnjake bi morala poiskat kaksno drugo resitev.
Default avatar

babainpol

če že, pojdi raje na mezoterapijo (stric google vse razloži).
Default avatar

*Ena Barbara*

Sprašujem je napisal/a:
Podočnjake bo treba odpravit drugače, z liftingom, gubo med obrvmi pa se da zgladit z botoksom. Vsaj tako je naredila prijateljica.
Default avatar

Hud kmet

Stopi pred čebelnjak in začni mahat z rokami po čebelah. Imela bos gladko svetlečo kožo brez gubic ! Garantiram ! Ko se gube ponovno pojavijo ponoviš pstopek. Pozimi ko ni čebel, pa pridi na trening boksa.