Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

potovanje v Maroko

Default avatar
Pozdravljeni,

letos planiram izlet/potovanje v Maroko (Agadir, Rabat, Casablanca) . Z maroško kulturo sem se kar precej spoznala v zadnji polovici lanskega leta ko sem živela v Franciji. Zanima me, če imate kakšne izkušnje, kakšen nasvet? Bila bi vam hvaležna za vsako informacijo, saj se na pot odpravljam s prijateljico v lastni reziji, obe pa sva še precej mladi (22 let) kar predstavlja kar velik izziv.
Default avatar
Lani sva bila v Maroku, ni problemov. Letela sva Benetke- Rim- Casablanca. Potem sva potovala z vlakom, ki so zelo solidni in poceni v Rabat, Fes itd. V vsakem kraju sva si kupila plan mesta in ga obdelala, kar je zelo poceni. Pazi se taksistov, moraš barantati za ceno. Vozijo pa kot nori z nemogoče starimi avti.
Default avatar
Ne vem ali sem že prepozna ali ne...Maroko je fajn - sploh če potujejo same ženske..veliko več ugodnosti, prijaznosti je mogoče tako doživet... Popolnoma varna zadeva in tudi precej poceni. Odvisno kje bosta potovali in koliko časa bosta temu namenili, je potem tudi izbira za prevoz... več o stroških pa tukaj http://www.nina-potuje.com/poceni-potovanje-maroko/
Uživajta, Maroko je čusovit!
Default avatar
Živjo! Se opravičujem, ker kvarim temo...vendar NUJNO potrebujem odgovor. V petek potujem na Škotsko (Edinburgh), letim iz Benetk. S sabo lahko imam le ročno prtljago. Zanima me ali lahko imam v ročni prtljagi čevlje? Kako pa je s telefonom, ipadom in slušalkami...ali jih lahko imam zraven v ženski torbici? Zanima me tudi, če lahko imam ob vstopu na letalo na sebi uhane ali ne?
Še enkrat se opravičujem, vendar nikjer ne dobim odgovora. Že vnaprej se zahvaljujem :)
lp
sophie99

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net