Starševski čvek

Jasna Kuljaj se bo slekla za Playboy zaradi višje gledanosti

Default avatar
Jasni Kuljaj in Zmenkom na slepo že padla gledanost za 40 odstotkov!
Bojan Požar, Ljubljana, 22.01.2014 06:00
Objavljeno: Mediji
Komentarji: 3
Ocena:
Galerija slik: 1
Outfit - zgrešeno. Voditeljica v prvi epizodi spominjala na balkansko turbo folk pevko, staro okoli štirideset let. Zdaj pa na bi se za višjo gledanost Kuljajeva slekla za slovenski Playboy

Gledanost oddaje "Zmenek na slepo," najnovejšega resničnostnega šova na Planet TV, ki jo vodi Jasna Kuljaj, je že po premierni oddaji upadla za okoli 40 odstotkov!
To kažejo uradni podatki agencije AGB Nielsen Media Research: prva oddaja, na sporedu je bila minuli četrtek ob 20.00, je zabeležila povprečni rejting gledanosti 5,41 odstotka in povprečno dosegla 17,57 odstotka gledalcev pred malimi zasloni, vse v kategoriji 18 do 49 let. Gledanost druge oddaje, ki je bila sporedu v ponedeljek ob isti uri - 20.00, pa je padla na rejting 3,7 odstotka, povprečni delež gledalcev oddaje pa je znašal le še 11,78 odstotka.
Poznavalci televizije ocenjujejo, da bo gledanost Zmenkov na slepo verjetno še malce upadala in se bo najverjetneje ustalila nekje med 2-3-odstotnim rejtingom ter 8-odstotnim deležem.
JASNA KULJAJ ŽE MISLI NA RTV
Razlogov, zakaj je gledanost oddaje začela takoj padati, je zanesljivo več. Številnim gledalcem verjetno ni (bil) všeč precej spremenjeni videz ter outfit voditeljice Jasne Kuljaj, ki je v prvi epizodi spominjala na "balkansko" turbo folk pevko, staro tam nekje okoli štirideset let. Vse tudi kaže, da je Kuljajeva z mislimi že na RTV Slovenija (spomnimo, tožbo zaradi redne zaposlitev je na prvi stopnji že dobila), saj je tik pred začetkom prve oddaje Zmenek na slepo v studiu informativne oddaje Danes dokaj nerodno govorila o "vaših", namesto "naših gledalcih" na Planetu.
BO GLEDANOST REŠEVALA GOLOTA?
Kot je razvidno iz tabloidnih medijev, je vodstvo televizije zato še pospešilo promocijo oddaje in voditeljice. Tako naj bi se Jasna Kuljaj po hitrem postopku slekla za slovenski Playboy, medije pa so preplavile novičke ter fotografije o menda "vročih erotičnih prizorih" med oddajami, čeprav gre le za poljube ter malce nedolžnega božanja po razgaljenih hrbtih ...
Default avatar
jst bi se tud za denar, sam bajsik nihče ne plača
Default avatar
še hudič v sili muhe žre,je treba preživeti pač
Default avatar
Se prav bojim, ker bo kazala svoj velik trebuh in ravne boke.
Noge so katastrofa, edino kar velja, so njeni jozliji.

Pa brez zamere.
Default avatar
Sploh je nisem prepoznala. Čisto druga je. Prej mi je bila bolj všeč.
Default avatar
javna to pa imaš prav nog pa res nima lepo oblikovanih-še moja brata sta jo skritiziral
Default avatar
Lahko da ima lepo telo, če ga želi, naj ga prodaja.
Meni je antipatičen njen obraz, ampak to je samo moje mnenje.
Default avatar
Jaz sem vedno gledal njene oddaje naskrivaj, ker je bila moja baba ful ljubosumna na njo.
Default avatar
TIPSON je napisal/a:
Kje pa se je tvoja ta čas skrivala? Katero oddajo pa je ona gledala?