Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

testiranje THCja

Default avatar

Tanja

Dober dan!

Doma imamo že nekaj časa težave, ker sin dostikrat kadi marihuano! Najprej smo mu našli rizle, kasneje tudi večjo količino marihuane (okoli 500g!!). Ker je tudi po tem ni priznal,da kadi marihuano sem se odločila.da kupim THC test (podoben testu nosečnosti -- daš 3 kapljice urina in počakaš 10 minut kako se obarva).
Prosila bi vas, če mi lahko poveste koliko časa se THC nahaja v krvi, laseh in v urinu. Zanima me tudi če se da kako prekriti THC v urinu (testiramo ga 1X tednsko prek urina -- test je vedno negativen)!?

Že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor!

Tanja