Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Enostavno ne verjamem, da ženske uživajo v analnem seksu

Enostavno ne verjamem, da ženske uživajo v analnem seksu

Ženske to pustijo samo zato, da ugodijo decu, da jim ne bi ušel.
Potem pa same sebi in drugim lažejo, da v tem uživajo.
V tem ni nobenega užitka in pika.
Ženske, ki se pustite tako posiljevat na lep način decom poiščite pomoč, ker ste v resnici žrtve.
To je nasilje nad vami, le da se vi tega ne zavedate.

Ne nakladaj pa raj nastav rit!

dvignem roko. priznam. pase med menstruacijo. kot da imam en sistem vlazenja tut tam.pa ne rabim lubrikanta. in ne ni to drek!

pa mu to ni vsec zato ker bi bilo kaj bolj ozko kot sama vagina ampak pac ker u tistih dneh lahko se kam drgam. 🙂

Zanimivo, če je pa rit “samo” za blato

Hm.. če se v sexualnosti popolnoma prepustiš in si dovoliš erotično eksplozijo in porno občutke,torej da imaš zmožnost doživeti tudi po 3 orgazme naenkrat in da imaš takšnega partnerja ki te popolnoma zadovoljuje,potem se hitro spozabiš na predsodke in hitro imaš igračke,metuljčke,vibre,analno,rikverc,gor dol,špaga,levo desno in 69,ali pa analano.
Veliko žensk ne ve,da lahko doživijo različne orgazme. Orgazem s penetracijo ali orgazem z oralnim zadovoljevanjem.Potemtakem je tudi analani orgazem drugačen. Spolnost se da raziskat in v njej uživat. Kaj pa ljudje počnejo za svojimi stenami pa je njihova stvar. Dokler ženska uživa,je seveda ok. Če pa ženska ne uživa potem pa se strinjam s teboj. Če ni sproščena boli in tudi občutek je ponižujoč.

Torej tebi tega ni treba izvajat.Kaj pa drugi počenjo,pa verjento zato ker jim paše.
No,jaz tega ne izvajam. Ampak ne glej tako ozkogledno.
Nekaterim pač paše.

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Se strinjam z avtorico.

Ne samo v analnem, ženske na splošno ne uživajo v seksu. Vso zgodovino je bil ženskam seks samo nadležna nuja, ki so jo morale trpeti zaradi ekonomske odvisnosti od moških pohotnežev. Zadnja desetletja, ko so se ženske s svojimi zaslužki začele osamosvajati, jim pa mediji vbijajo v glave, da je seks tudi njihovo zadovoljstvo, samo da bi jih patriarhalni sistem še naprej držal v odvisnosti od moških. Na žalost precej žensk podlega tej masovni hipnozi in si res domišljajo, da uživajo…

Pa fafanje – lepo vas prosim, kdo pa lahko uživa, če mu v grlu tiščijo kos surovega mesa?

To je še ena fama, da ženske kao blazno uživamo v fafanju – japajade!
To delamo, da ne izpademo frigidne zahojene kmetavzarke, v resnici pa komaj čakamo, da mu pride in da da oneta ven!

Vse za dedce!

Ženska , ki ne fafa in ne pogoltne, blefira pripadnost partnerju. Tudi noben tip ženski ne liže tamale, ker njemu to paše, ampak ker ženski to paše. Kje je vaš občutek za vzajemnost, poparčkani?

Zonaniraj si ga v kozarec in sam pogoltni – ko boš to naredil z užitkom pol lahko nekaj blebetaš.

Jasno?

sama si jo liži. Ko si jo boš, zahtevaj od deca, da ti liže. jasno, baba neumna?

Vsaki zenski pas v rit to tudi pomaga proti zaprtosti in tudi fafajo rade kot lizejo liziko to jih vse uzburja samo kle se zdj delajo devoce mwrije in mati terezije in nekej pomembne drugac pa jim je vsen v katero lukno ga fasejo samo da ga porednice pokvarjene hehehehe

matr si ogaben

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Zelo res, vendar bi si redkokatera upala povedati naglas in z imenom in priimkom.

oralni seks je ogaben, od kdaj to?

bravo rednna.top napisano!

Zelo res, vendar bi si redkokatera upala povedati naglas in z imenom in priimkom.[/quote]

Evo! Kein problem!
jaz Rednammay,povem na glas,da deca ne rabim in zato poskrbim sama.Ker deci še vedno mislijo da jim moramo bit podrejene,kuhat likat in prat in seveda fafat in nevemkaj še vse!
javno priznavam,jaz in mojih 6 kolegic imamo dildote in vibre,metuljčke in porniče in se samo zadovoljimo 5x bolje. To pa povem zato,da ne bo kdo rekel,saj je ok bit sam ampak kaj pa sex?Evo tudi sex pokrijemo. In vse imamo moto da ne rabimo kurčičev.
In imam kandidate,so in se najdejo ampak vsi eno in isto.Klasika,tipični možički ki rabijo žensko da si jo podredijo.
In še to javno povem,ne spoštujem in ne maram tipičnega deca. za moje pojme more znat kuhat in likat,more bit samostojen in razgledan in za moje pojme mora priznavat žensko kot enakovredno.
In vsi plehki odpadejo.
Evo,priznam,mi ni težko.In še to,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških sploh ne zna zadovoljit žensk.
in tudi to priznam,da sem v vsej svoji karieri samo 1x dožvela orgazem s tipom. Vse ostalo NULA! Ne znate in nimate pojma,pa sem mela težke jebače btw.

Evo,kein problem!
Power to the women!

no zdej se bo usulo zmerljivk name haha.. jah to je pač moje mnenje. 🙂

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Ženske seksamo samo zato, da zanosimo in da zadržimo moškega. To je resnica.

pa še to priznam. Ker vem da stojim za tem,
NIKOLI IN NIKDAR nisem seksala brez kondoma ali tabletk skupaj.
Oboje je bilo vedno.
In ne mislim in ne bom in me baš boli briga kaj je za vas filing in kaj ne!

evo tolk o tem da nimam pojma in šopam na prazno..

3x so se tipi obrnili v slabi volji in šli domov ker ga ni hotel gor dat,.
pa me neki zmerjali pa kok sem glupa.
ni panike! nimaš? ajde oladi tam so vrata!

tok o tem kok sm glupa.. evo ni mi bad! javno..da se boste lahko zgražali

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Redna ti si tok frigidna, da se kadi za tabo, lol. Super, da nimaš tipa. Bogi bi bil. Polno, neee, OGROMNO je potrebnih žensk, OGROMNO! In OGROMNO jih je, ki uživajo v seksu z moškim! Pač zafrustriranke, frigidnice tega nikoli ne boste doživele in ne nakladajte, da ostale ženske v seksu ne uživajo. Zdj si pa bejš tistga dildoda v rit porivat al pa kakšnem cucku hahah, bolnice ene blesave frigidne.

Pa lep pozdrav, budala ene abrahamska dildo jebaška, haha!

ti si kar dej duška.. me ne moti.. govora je bilo da si nobena ne upa priznat..jaz si
seveda so ženske ki uživajo,smo pa ženske ki ne..

kar duška si daj me ne moti

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Pametna ženska zna seks dobro unovčiti.

Boste rekli, da ni res?

Ma redna ti si res ena taka budala, da je ni večje. Ti bom še malo razložil, ker si popolno spolno zarkrnela in zafrustrirana vendar zaradi sebe ne moških. Jaz svojo žensko vprašam, kaj si želi in se zanjo potrudim, vse kar želi tudi mene osreči, ker vem, če bo ona zadovoljna bom tudi jaz. Pa je lahk to bożanje, masaža, lizanje kjer želi, dolgi sex, počasni seks, kar želi dobi samo, da uživa in veš kaj? Tudi ona meni usreže v tem kar si sam želim, seveda mora tudi njej pasati. Ti pa nakladaš tu, da decu ne boš dala brez kondoma, ne boš mu ga fafala, ne boš tega, ne boš onega… Pa se ti sploh zavedaš kakšnega copatarja bi si mogla najti, da bi ti izpolnil ta egoizem?pol se pa čudiš, da te noben ne zadovolji??! Itak, da te ne bo, tudi jaz te ne bi, če bi bla v postli k en hlod in bi se med fukom moral samo jaz truditi! V rit bi te sunu pa nagnal! Budala ena. Tko da ne nakladaj, da 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških ne zna zadovoljiti žensk. 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne zna oz. bolje rečeno NOČE zadovoljiti izključno tebe, ker si ena egoistična, zafrustrirana, hlodasta svinja.

Sicer pa si itak že sama ugotovila, moški se s tabo ne bi kazal v javnosti. Takšna k si ti majo moški samo zato, da se vanjo spraznijo in za take se itak noben ne trudi… Glavno, da je meni fajn… Ti za moške enostavno nisi dovolj zanimiva, da bi se te trudili zadovoljiti.

joj sem se nasmejala.
hvala ti za to poučno lekcijo,sedaj se počutim razsvetljena :))

sploh pa se brezveze razburjaš,ker sem miljonkrat napisala da ne VSE,nekatere pa.
in res,izobrazil si me o mojih spolnih navadah ki jih jaz očitno ne poznam.
:)))))))))))))))))))))))))))

joj tok sm se nasmejala… o lalalalalal

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

New Report

Close