Kje tičijo razlike in kje podobnosti med obema spoloma? Imate vprašanje o tem ali vas zanima kaj konkretnega? Zastavite ga na forumu: Ženski in moški čvek.
na spodnji povezavi se nahaja kratka, anonimna anketa o spolnih navadah Slovencev s poudarkom na varanju. Že vnaprej se Vam zahvaljujem, če jo boste izpolnili in po možnosti posredovali naprej: http://www.1ka.si/a/34477https://www.1ka.si/a/34477
Varanje je, ko vidiš žensko, se ti dopade in ne seksaš z njo. ) Nedopustno.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Teološka ronka na pohodu. Dam roko v ogenj da te raziskave na OŠ ravni piše ena in ista oseba... še dobro da ji skoz druge podatke dajem, če se mi že zalušta reševanja.
Teološka ronka na pohodu. Dam roko v ogenj da te raziskave na OŠ ravni piše ena in ista oseba... še dobro da ji skoz druge podatke dajem, če se mi že zalušta reševanja.
roko v ogenj je dajal že J. Stanovnik za Ertla ... pa jo je izgubil
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-
[sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub]Number One[/sub]
mislm da si je nekdo vzel cas da sam ugotovi
koliko je tistih ki bi varali ce bi bla pred
njimi ena wow zenska? je vceraj en na cveku
sprasvov kje je anketa z rezultati in da se
da blefirat in da jih vsaj 90% bu varalo ce bi imeli priloznost..mogoce je pa to ta. potem bo pa padla nova tema z rezultati.
da blefirat in da jih vsaj 90% bu varalo ce bi imeli priloznost..mogoce je pa to ta. potem bo pa padla nova tema z rezultati.
dokler ni € v anketah ... ni šans, da so vsaj na vonju od reale
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-
[sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub]Number One[/sub]
Smart ass...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Raziskavo delam iz lastne radovednosti. Je povsem anonimna, zato se nisem predstavil z imenom in priimkom, kar tudi ne pričakujem od tistih, ki jo izpolnjujejo. Razposlal sem jo po različnih blogih, da bi vanjo zajel čimbolj različno populacijo. Analizirani podatki, pa bodo objavljeni na mojem blogu, sicer pa mi lahko pišete na [email protected].
Do sedaj jo je v celoti izpolnilo dobrih 700 anketirancev. Vara jih 30%. Moški statistično značilno varajo več.
Tisti, ki jo še ni izpolnil jo še lahko. Bodite čim bolj točni. In res še enkrat HVALA za odgovore. Aja pa delite jo naprej